Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα specs στο λινκ τα διαβασες...? Πραγματικα αναρωτιεμαι.

Οχι τιποτε αλλο, αλλα το λεει:

Προεγκατεστημένο Λογισμικό: Microsoft Windows XP Home Edition MUI (US/NL/DE/FR/GR)

Λογικα στο πρωτο boot θα σε ρωτησει τι γλωσσα θελεις, και οι αλλες θα πανε απο κει που ρθανε... Αλλιως θα ειναι απο μονο του ελληνικο.

Μην φορτώνεσαι ρε αμέσως, λες να μην τα διάβασα και να το παρήγγειλα?

Δεν διατίπωσα καλά την ερώτηση, ήθελα να ρωτήσω αν θα έχει και CD με windows μαζί,

δηλαδή αν θα μου μείνουν, αλλά το ερώτημά μου απαντήθηκε σε άλλο thread.

thanks παντως.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Katerina ευχαριστώ για το link. Το παράγγειλα και εγώ, αφού ακύρωσα πρώτα το Acer D150X. Ελπίζω αύριο να το έχω. Τρελή προσφορά. Προλάβετε!!!

Δημοσ.

Μην περιμενεις να κανεις οτι εκανες και με το desktop pc σε netbook. Εγω εχω το Acer D150X και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την αγορα του εν λογω φορητου υπολογιστη. Καλοριζικο το netbook

Δημοσ.
Katerina ευχαριστώ για το link. Το παράγγειλα και εγώ, αφού ακύρωσα πρώτα το Acer D150X. Ελπίζω αύριο να το έχω. Τρελή προσφορά. Προλάβετε!!!

αν αυτος που πηρε η κοπελα ειναι τρελη προσφορα τοτε αυτος εδω τι ειναι?

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=16320

• Moderators
Δημοσ.
Μην φορτώνεσαι ρε αμέσως, λες να μην τα διάβασα και να το παρήγγειλα?

Δεν διατίπωσα καλά την ερώτηση, ήθελα να ρωτήσω αν θα έχει και CD με windows μαζί,

δηλαδή αν θα μου μείνουν, αλλά το ερώτημά μου απαντήθηκε σε άλλο thread.

thanks παντως.

Αυτο εξαρταται.

Στην αρχη δινανε, αλλα μετα (και υποθετω με τη λογικη "μα πώς θα το βαλεις αφου δεν εχει cd drive το netbook") σταματησανε να δινουν και απλα παρεχουν προγραμμα μεσα απο το λειτουργικο για δημιουργια back up :-)

Σορρυ :o

Δημοσ.
Αυτο εξαρταται.

Στην αρχη δινανε, αλλα μετα (και υποθετω με τη λογικη "μα πώς θα το βαλεις αφου δεν εχει cd drive το netbook") σταματησανε να δινουν και απλα παρεχουν προγραμμα μεσα απο το λειτουργικο για δημιουργια back up :-)

Σορρυ :o

Ναι σωστά έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα αυτό.

Ανυπομονώ να μου έρθει αύριο...

Εγώ σόρι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ----------

αν αυτος που πηρε η κοπελα ειναι τρελη προσφορα τοτε αυτος εδω τι ειναι?

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=16320

Αυτός είναι με 3 cells, πάντως υπήρχε και καλύτερη προσφορά στο skroutz με 320 πριν λίγες μέρες αλλά εξαντλήθηκαν αμέσως.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως ενα θα σου πω.

Αντι να καθεσαι σε μια καρεκλα στις 4 ή 5 το ξημερωμα, θα απολαμβανεις ξαπλες στο κρεβατι σου :-D

Και οταν λεω ξαπλες, επειδη ειναι μικρο και μαλιτζεβελο (εχω κι εγω ενα ιδιο αλλα με 3 cell μπαταρια), εννοω ξαπλες μπρουμυτα ή και στο πλάι αμα λαχει B)

Και φανταζομαι οτι οι 3,5 περιπου ωρες που θα βγαζει χωρις φορτιστη ειναι ο,τι πρεπει για ενα βραδυ! :-)

Δημοσ.
http://WWW.PLAY247.GR Νομιζω οτι εχουνε κανει σοβαρο λαθος στην τιμη του msi u100. Δεν γινεται αυτο που εχει 2GB ραμ και 6αρα μπαταρια να εχει 352 ευρω και αυτο με το 1GB ram και μαλλον 3αρα μπαταρια να εχει 396 ευρω! Επισης αναφερει και στα 2 οτι εχουνε wifi n που νομιζω οτι δεν ισχυει. Οσοι τα παρετε πειτε και σε μας :)
Δημοσ.

Το παράγγειλα και γω την τετάρτη από το play247 και το περιμένω αύριο. Στην αρχή σκεφτόμουν για το acer. Πάντως που μίλησα τηλεφωνικά με το μαγαζί μου είπαν ότι είναι σε προσφορά το συγκεκριμένο με την 6άρα μπαταρία. Απ' ότι έψαξα τα specifications του msi, κυκλοφορεί με 3 διαφορετικές κάρτες wifi, οι δύο από τις οποίεςυποστηρίζουν και n. Τώρα περισσότερα όταν το παραλάβω, ελπίζω αύριο...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο?

Εγώ πρώτη φορά συναλλάσομαι με αυτό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:36 ----------

Υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνουμε να παίζει και TV???

Με καμιά usb συσκευή πχ??

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι, εχω αγορασει κ εγω διαφορα πραγματα απο κει κ δεν ειχα ποτε προβλημα...

Επισης καλοριζικο το pcακι, εχω αγορασει κ εγω το advent 4211 (msi wind clone), κ καλα για λιγο καιρο μεχρι να λυνοταν ενα θεμα με ενα macbook που ειχα παρει απο ebay, κ δεν θελω να το δωσω με τιποτα, το εχω ερωτευτει!

Μαζι με iphone κ tethering, κ με την ματ οθονη του, ειναι απλα οτι πρεπει για ιντερνετ παντου (κ οχι μονο)!!

Ψαξε για vga box, νομιζω οτι θα σου κανει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...