Προς το περιεχόμενο

Αρχαριος στον προγραματισμο !!!

Spameroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πεδες ! Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μου προτεινεται με πια γλωσα προγραματισμου θα πρεπει να αρχισω για να μπορεσω να εισαχθω στον τομεα του προγραματισμου ( να μου προτινεται ιστιοσελιδες για να παω να κατεβασω καπια βιβλια τα οποια θα με βοηθησουν να καταλαβω τι γινεται επισις να κατεβασω καπια γλωσα προγραματισμου για αρχιριους ) Ευχαριστω για τον χρονο σας ....

Υ.Γ Μιν ξεχασετε ολα τα αρχεια που αναφερεται να ειναι για αρχιαριους ευχαριστω !

Δημοσ.

spameroulis πραγματι....

ή κανεις πλακα και θα υποστεις αργα ή γρηγορα την banner-οειδη τιμωρια στην οποια υποκεινται ολα τα spammeroids out there

ή δεν κανεις πλακα και η γλωσσα που πρεπει να μαθεις πρωτα ειναι η ελληνικη.....

Δημοσ.

ειναι σαν να μου λες πως δεν ειναι η γατα που κανει νιαου-νιαου στα κεραμυδια αλλα μπορει να ειναι ο σουβλατζης με την αποχη :P:p.....

χωρις πλακα, λεγεται σπαμερουλης και εχει κανει 1 και μοναδικο ποστ με επημελημενα ανορθογραφο τροπο ζητωντας το πιο γενικο και αοριστο πραγμα που μπορει να γινει.....

ξερω γω, ισως ειμαι κακος τελικα :devil::devil::devil:

Δημοσ.

Υπάρχουν άτομα με δυσλεξία και άτομα που γνώρισαν τα ελληνικά τα τελευταία χρόνια. Ναι, υπάρχει μια περίπτωση να γίνεσαι κακός χωρίς λόγο, αυτό θέλω να πω και σίγουρα δεν θα ήθελες ούτε εσύ κάτι τέτοιο. ;)

Εξάλλου όποιος δεν ξέρει ελληνικά μπορεί να ξέρει προγραμματισμό, δεν αποκλείει το ένα το άλλο.

ποστ με επημελημενα

..και κανείς δεν είναι τέλειος.

Δημοσ.

οκ, δεν αναφερομαι στη περιπτωση που δεν ξερει ελληνικα ή εχει προβλημα. Πιστευω πως εδω δεν ισχυει αυτο. Πιστευω πως το κανει επιτηδες, πως κανει πλακα, πως ειναι spammer.

αν κανω λαθος, πασο.

Δημοσ.

Σχετικά καινούργιος είμαι, δεν σας ξέρω, οπότε with all due respect:

@georgemarios: +10! Αν και με έχουν κράξει για παρόμοια απάντηση, μαζί σου.:mad::devil:

@PCharon: Οκ, η φωνή της λογικής. ΑΛΛΑ: Πόσες φορές έχουν ανοίξει θέματα με παρόμοια ερωτήματα;:eek:

Φίλε Spameroulis κάνε τον κόπο να ψάξεις λιγο το forum Προγραμματισμός (όπου σωστά έχει ανοίξει αυτό το θέμα) όπως και το forum Web Authoring. Αρχάριοι συνάδελφοί σου έχουν πάρει εκτενείς απαντήσεις! Αν δεν βρείς τις απαντήσεις που θες ξαναρωτάς ;)

Δημοσ.

Παιδια δεν ειμαι spamer απλα γραφω συνεχεια ελληνικα με αγγλικους χαρακτηρεςοποτε δεν νοιαζομαι για ορθογραφικα , συγνωμη αν τα λαθη μου προσεβαλαν !! georgemarios συγνωμη αλλα ειμαι καινουργιο μελος στο insomania γιαφτο εχω 1 post ! Και παλι συγνςμη και για οσους απαντισαν χωρισ να κρινουν προωρα τουσ ευχαριστω για τιν βοηθεια τους και τον χρονο τους !

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:03 ----------

Ενα συγνωμη ακομα γιατι στο αλλο post εκανα παλι αρκετα ορθογραφικα και συντακτικα λαθη !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...