Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Cosmote

gunman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

14-15/4 ισχύει προσφορά για προγράμματα cosmote 150 k ανω απ'ότι είδα σε έναν Γερμανό. είχαν φωτοτυπία απ'έξω κ έλεγαν επιδότηση μέχρι και 200 ευρώ..

έκανα αίτηση και εγώ και η προσφορά που πήρα ήταν πολύ μεγαλύτερη..

Δημοσ.
Σε τι πάγιο αναφέρεται η προσφορά και τι εννοείς πήρες μεγαλυτερη προσφορά?

από κοσμοτε 150 κ ανω νομίζω.διαφέρει στο οτι δίνουν απ΄οτι κατάλαβα την επιδότηση λόγω προγράμματος π παίρνεις ούτως ή άλλως + τα εξτρα της προσφοράς.. αν πάει καλά η αίτηση μου θα πάρω το htc hd με 200 κ κάτι ψηλά. αλλά στο κοσμοτε 600:rolleyes:

Δημοσ.
από κοσμοτε 150 κ ανω νομίζω.διαφέρει στο οτι δίνουν απ΄οτι κατάλαβα την επιδότηση λόγω προγράμματος π παίρνεις ούτως ή άλλως + τα εξτρα της προσφοράς.. αν πάει καλά η αίτηση μου θα πάρω το htc hd με 200 κ κάτι ψηλά. αλλά στο κοσμοτε 600:rolleyes:

και όταν θα τελειώσουν οι υποχρεωτικοί μήνες που πρέπει να πληρώνεις τα πάγια θα έχεις πλήρωση 2-3 htc HD...

φιλικά.

Δημοσ.
και όταν θα τελειώσουν οι υποχρεωτικοί μήνες που πρέπει να πληρώνεις τα πάγια θα έχεις πλήρωση 2-3 htc HD...

φιλικά.

βασικά μεταφορά το προγραμμα του πατέρα μου έκανα ο οποίος το χρησημοποιεί το πρόγραμμα WIND600.. καθε χρόνο με αυτό το πρόγραμμα του δίνουν 200 ευρω επιδοτηση... πιστεύω συμφέρει... τον πήρα απο wind μετά από 10-15 χρόνια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...