Προς το περιεχόμενο

Ελεος...διαγραμμα ταχυτητας στο utorrent

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες.

Τι γραμμή έχεις;

Στο κάνει σε όλα τα torrents ή μόνο στο συγκεκριμένο;

Έχεις προβλήματα γενικώς με την ταχύτητα στο internet με ξαφνικές αυξομοιώσεις;

Τι λειτουργικό έχεις;

Δημοσ.

forthnet εως 24...

Στα torrent γενικα δεν εχω καλες ταχυτητες...σπανια πιανει 1mb/s...

Απο το site της apple ας πουμε ομως αν παω να κατεβασω το itunes μου το κατεβαζει με 1,7-1,8 σταθερα (κραταει και λιγο ομως οποτε το σταθερα δεν ξερω αν εχει αξια...

XP SP3 εχω...

Δημοσ.

Δοκίμασε κάτι μεγάλο, όπως π.χ. το Ελληνικό XP-SP3.

Είναι 300ΜΒ και οι server της ms είναι καλοί.

Εκεί θα δεις αν κρατάει σταθερή ταχύτητα.

Κανονικά, η ταχύτητα του torrent θα έπρεπε να συμβαδίζει με την γενική ταχύτητα dl.

Εκτός αν σου κάνει μαγκιές το router ή αν το seeding στα torrnets που κατεβάζεις δεν είναι καλό.

Στην φώτο που δείχνεις, αν και οι seeders είναι περισσότεροι από τους leechers δεν νομίζω να είναι αρκετοί για να διατηρήσουν σταθερή ταχύτητα πάνε από 1 Μb/s

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι δεν βλέπω κάτι το περίεργο...p2p είναι που σημαίνει ότι λαμβάνεις data από χρήστες.Αν λοιπόν κάποιος/κάποιοι κλείσει τον client είναι λογικό να πέσει η ταχύτητα...

ειδικά αν δεν είσαι σε private tracker (που είναι υποχρεωτικό το "σοβαρό' seeding για να κρατάς ratio) είναι κλασική περίπτωση το να μην έχεις σταθερή ταχύτητα...

Δημοσ.

Η κανονικότητα της αυξομείωσης εμένα μου φαίνεται περίεργη.

δλδ 70kbps την μία και 1mbps την άλλη και repeat.

Τέτοια peaks και με τόσο συχνή επανάληψη δύσκολα τα βλέπεις σε torrent.

Δημοσ.
Μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτη την εικονα? Γιατι μου το κανει αυτο?!?!?

Μήπως στο κάνει σε συγκεκριμένα αρχεία;

Το 1Μb/sec δείχνει ότι είσαι σε δίκτυο πανεπιστημίου ή εταιρείας. Προφανώς τα segment που κατεβαίνουν γρήγορα είναι από άλλον στο τοπικό δίκτυο. Kατεβάζεις γρήγορα τo segment, και μετά περιμένεις ξανά στο queue. Το γεγονός ότι επαναλαμβάνεται σε τακτικά διαστήματα υποδεικνύει ότι μάλλον πιάνει συγκεκριμένος αριθμός clients σειρά σε αυτόν, οπότε κατεβάζει λίγο ο καθένας.

Δημοσ.
Τέτοια peaks και με τόσο συχνή επανάληψη δύσκολα τα βλέπεις σε torrent.

Εγώ συνέχεια το βλέπως όταν τυχαίνει να βρεθεί ένας που δίνει 100~200 και παίρνεις κομμάτια από αυτόν (δεν παίρνεις συνέχεια από τον ίδιο).

Δημοσ.

Εγώ πάντως με την πενιχρή μου 2Mbps (και όχι πάντα) ότι πιάνει μένει συνήθως εκεί σταθερό με μικρές διακυμάνσεις.

Εσείς με τις ferrari...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...