G-kolt Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Θέλω να πάρω την HERCULES DJ CONTROL MP3 κονσόλα μίξης >http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540148 Και στην περιγραφή μου λέει ότι χρειάζετε κάρτα ήχου με έξοδο για ηχεία (Master sound) και για ακουστικά (microfones)... Έτσι ψάχνω κάποια κάρτα ήχου (κατά προτίμηση USB) με έξοδο και για ακουστικά ή κάποια άλλη φτινή(δεν ξέρω πολλά μόξης για αυτό θέλω να πάρω κατι για αρχή) κονσόλα με ενσωματομένες τηις εξόδους πάνω.
MemphisX Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Θέλω να πάρω την HERCULES DJ CONTROL MP3 κονσόλα μίξης >http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540148 Και στην περιγραφή μου λέει ότι χρειάζετε κάρτα ήχου με έξοδο για ηχεία (Master sound) και για ακουστικά (microfones)... Έτσι ψάχνω κάποια κάρτα ήχου (κατά προτίμηση USB) με έξοδο και για ακουστικά ή κάποια άλλη φτινή(δεν ξέρω πολλά μόξης για αυτό θέλω να πάρω κατι για αρχή) κονσόλα με ενσωματομένες τηις εξόδους πάνω. Επειδή έχω την DJ Console την πρώτη που είχε βγει η οποία είχε ενσωματώμένη κάρτα ήχου na ξέρεις οτι το DJ Control δεν έχει κάρτα ήχου αλλά είναι μόνο ένας MIDI controller και τίποτε παραπάνω. Τo τι κάρτα θα χρειαστείς είναι σχετικό του προγράμματος μίξης που θα χρησιμοποιήσεις. Π.χ. το Virtual DJ που είναι και το πιο απλο προγραμμα για μίξη μπορεί να χρησιμοποιήσει και μια απλή κάρτα ήχου 5.1. Εσύ απλά συνδέεις 2 ηχεια στο PC στην θύρα για τα μπροστινά ηχεία και τα ακουστικά στην Θυρα για τα πίσω ηχεία και κάνεις τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα. Εναλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 κάρτες ήχου. Σε πιο επαγγελματικά προγράμματα όπως το Ableton Live! χρειάζεσαι κάρτα ήχου που να υποστηρίζει ASIO και να έχει πολύ χαμηλό latency. Προσωπικά θα προτιμούσα να έδινα τα τριπλάσια+ για να πάρω την πιο ολοκληρωμένη λύση και σαφώς πολύ καλύτερη από άποψη ποιότητας DJ Console RMX η θα έψαχνα για καμία λύση της Stanton (όχι αυτή πάντως που έχει στο e-shop). Αν τωρα εσύ απλά το θές για να κάνεις την πλάκα σου και τον χαβαλέ σου η να μιξάρεις ερασιτεχνικά τότε χτύπα το αλλά μη περιμένεις να το κρατήσεις για πολύ καιρό... θα δείς οτι μόλις πάρεις το καλάι θα σου φαίνετε πολύ λίγη η μίκτρα (ειδικά σε προγράμματα όπως το Ableton Live!)
G-kolt Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Βασικά ποτέ μου δεν ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με μίξης ... Απλώς έκανα κάτι πάρτυ στο σπίτι και έχω ηχεία και laptop. Έτσι για πλάκα είπα να πάρω καμιά κονσολίτσα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.