foritis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 παιδια μια βοηθεια. ξαφνικα χαθηκε η ελληνικη γλωσσα απο το tray και δεν μπορω να γραψω ελληνκα πουθενα.Παταω shift+alt αλλα δεν αλλαζει η γλωσσα , ξερει κανεις τι γινετε? Εχω vista ultimate 64bit .Ευχαριστω εκ των προτερων...
slygeo87 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πήγαινε στις ρυθμίσεις της γλώσσας και πρόσθεσε την Έλληνική.
foritis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 και πως προσθετω την ελληνικη γλωσσα φιλε μου? μου λεει να βρω τον φακελλο που την εχει...που ειναι αυτος ο φακελλος?
Jason13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 κειμενο και γλωσσες εξοδου λεγεται εμενα windows vista ..κανε search και δες
foritis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 στις εγκατεστημενες γλωσσες υπαρχουν τα ελληνικα. Τωρα που σκαλισα λιγο τον υπολογιστη βλεπω οτι στον μοζιλα μπορω και γραφω ελληνικα ενω σε εγγραφο κειμενου π.χ. γραφει στα αγγλικα, χωρις ομως να μπορω να τα αλλαξω πατωντας shift+alt. Και οπως ειπα πιο πανω δεν φαινεται στο tray καμια γλωσσα.
foritis Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ναι αυτες εχω, αλλα δεν αλλαζει η γλωσσα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:52 ---------- οκ παιδια το βρηκα. Εγκατεστησα το tuneup utilites και μου βρηκε 5 σφαλματα....τα διορθωσα και ω...εκ του θαυματος μου εμφανιστηκαν οι γλωσσες στο tray. Δεν ξερω ισως ειναι που πηγα εκκλησια και αναψα κερι μερες που ειναι...αλλα το προβλημα λυθηκε..... Ευχαριστω τα παιδια που ασχοληθηκαν.....καλη ανασταση σε ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.