redsadman Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Προσφατα πουλησα κινητο στο κουτι του σε μαγαζι αγοραπωλησιας κινητων στο κεντρο κ αφου μου ζητησαν ταυτοτητα, μου εδωσαν να υπογραψω υπευθυνη δηλωση οτι δεν το εχω αγορασει με απαλλαγη φπα ή γενικα με φοροαπαλλαγη κλπ. Επειδη μου φανηκε λιγο περιεργο, καθως δεν εχω ξαναπουλησει κινητο, γνωριζει κανεις εαν αυτη ειναι η διαδικασια?? Σε τι χρησιμευει στην επιχειρηση ενα τετοιο χαρτι??
Praetorianos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Σε τι χρησιμευει στην επιχειρηση ενα τετοιο χαρτι?? Εμένα σε αυτή τη "φοροαπαλλαγή" μου φαίνεται καμουφλαρισμένη η λέξη κλοπή. Προφανώς δεν θέλουν μπλεξίματα και σου περνάνε την ευθύνη.
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Εμένα σε αυτή τη "φοροαπαλλαγή" μου φαίνεται καμουφλαρισμένη η λέξη κλοπή. Προφανώς δεν θέλουν μπλεξίματα και σου περνάνε την ευθύνη. μπορεί και να εννοούν όντως φοροαπαλλαγή. Αν το αγόρασες από έξω και αυτοί τώρα το πουλάνε εδώ και άλλα τετοια. Σίγουρα όμως όπως λέει ο Praetorianos το χαρτί αυτό ρίχνει την ευθύνη σε σένα για το οτιδήποτε
Mr V Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 σε ποιο μαγαζι το πουλησες και ποσο κατω απο την τιμη που εχει τωρα καινουριο?
redsadman Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Σε γνωστο μαγαζι του κεντρου, γυρω στο 50 τοις εκατο. Γιατι?
Mr V Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 εχω παρει ενα νοκια ν81 8γβ εδω και κανα διμηνο λογω ανανεωσης συμβολαιου και το εχω και καθεται και ψαχνω να το πουλησω...ειναι σε εξαιρετικη κατασταση αλλα 50% κατω ειναι πολυ νομιζω...θα το ψαξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.