Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Upgrade!!

strent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου χρειαζομαι την βοηθεια σας για ενα προβληματακι που αντιμετωπιζω...

Εχω τα Vista και κατεβασα τα windows 7 και θελω να τα εγκαταστησω. Δεν θελω ομως να κανω format για να μην χασω ολες τις ρυθμισεις και τα αρχεια που ειδη εχω!!

Ετσι απο το menu εγκαταστασης επιλεγω Upgrade....το προβλημα ομως ειναι πως μετα μου πεταει ενα παραθυρο που λεει πως δεν μπορω να κανω upgrade γιατι η γλωσσα που εχουν τα vista μου (Ελληνικα) ειναι διαφορετικη απο αυτη των "7" (Αγγλικα)..

Μηπως ξετερε πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα?????

Δημοσ.
Φιλοι μου χρειαζομαι την βοηθεια σας για ενα προβληματακι που αντιμετωπιζω...

Εχω τα Vista και κατεβασα τα windows 7 και θελω να τα εγκαταστησω. Δεν θελω ομως να κανω format για να μην χασω ολες τις ρυθμισεις και τα αρχεια που ειδη εχω!!

Ετσι απο το menu εγκαταστασης επιλεγω Upgrade....το προβλημα ομως ειναι πως μετα μου πεταει ενα παραθυρο που λεει πως δεν μπορω να κανω upgrade γιατι η γλωσσα που εχουν τα vista μου (Ελληνικα) ειναι διαφορετικη απο αυτη των "7" (Αγγλικα)..

Μηπως ξετερε πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα?????

Φυσικα αυτο που θες να κανεις ειναι πολυ επικινδυνο ...τουλαχιστον για τα αρχεια σου.Κανε backup πρωτα...Αν σωνει και καλα θες να το κανεις τοτε ξαναγυρισε τα vista σε αγγλικο mui και τοτε κανε το upgrade.ΚΑΙ ΠΑΛΙ προτεινω ΟΧΙ!Βαλτα σε ξεχωριστο partition.Ειναι ακομα beta το λειτουργικο....

Δημοσ.

Καταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!.τα αρχεια μου τα εχω αποθηκευση καλου κακου σε εναν εξωτερικο σκληρο. Τα Vista πως μπορω να τα γυρισω σε Αγγλικα??? ΑΑ...και κατι ακομα...Μπορω να αποθηκευσω τα "7" σε αλλο partition του σκληρου και να εχω ταυτοχρονα και τα vista μεσα και οποτε θελησω να διαγραψω τα "7" και να επαναφερω τα παλια??? Αν ναι πως???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...