Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση. Αν δεν υπάρχει το προς αντικατάσταση προιόν?

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού καταφέρνετε και χάνετε τα λεφτά σας, τί να πω...

Υ.Γ. Ο νόμος λέει 2 χρόνια για τα ελαττωματικά. Δεν τίθεται θέμα σαν αυτό που αναφέρει ο isaias1983 για τις μνήμες. Μέσα στα 2 χρόνια όμως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τηρούν το νόμο και να σας αποζημιώσουν στο έπακρο.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μπορεις να απαιτησεις να παρεις πιστωτικο η προιον ισης αξιας με αυτο που ειχες παρει καποτε....

Σπανια σου δινουν κατι τετοιο.

Μπορεις να απαιτησεις προιον ΙΣΗΣ ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ....

Σου ειπα εγω πηγα καρτα γραφικων των 280 ευρω(τοσο την αγορασα) κ μου εδιναν καρτα 110ευρω η 60 ευρω πιστωτικο....

Δημοσ.
Σου ειπα εγω πηγα καρτα γραφικων των 280 ευρω(τοσο την αγορασα) κ μου εδιναν καρτα 110ευρω η 60 ευρω πιστωτικο....

Να στο πω αλλιώς? Σε κορόιδεψαν.

Δυστυχώς άνθρωποι που κάνετε ελεημοσύνη στα καταστήματα όπως εσύ έχετε δημιουργήσει ένα κατεστημένο εξαπάτησης που καμία σχέση δεν έχει με την ισχύουσα νομοθεσία. Το εξήγησα και στο #22. Αν επρόκειτο γι άλλου τύπου υλικά αγαθά μάλλον θα το αντιλαμβανόσουν καλύτερα το τί πρέπει να γίνει.

Δημοσ.

Μου το ειπαν απλα...Η θα παρω την 9800gt που ειναι ιδια η θα μου δωσουν πιστωτικο στην τελευταια τιμη πωλησης...

Κ δεν μιλησα με απλο υπαλληλο...Μιλησα με 2 υπευθυνους εκει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ----------

Εχω μια 9800gx2 χαλασμενη....Να στην στειλω με την αποδειξη πλαισιου κ να μου δωσεις εσυ 450ευρω?Ειναι 500 ευρω αποδειξη.

Θα κερδισεις κ 50 ευρω?

Θελεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ----------

Αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα ολοι θα τα εκαιγαν στους 23 μηνες για να παρουν παλι τα τελευταια μοντελα κ να ανανεωθει η εγγυηση τους....

Δημοσ.

Ισως....Αλλα ποιος θα παει μεχρι εκει ρε man?Κ τα εξοδα?δικαστηρια κλπ....

Απλα postαρα γιατι δεν μπορω να ακουω καποιους να λενε οτι θελουν....

Μπορω να βρω παρα πολυ hardware χαλασμενο.

Οποιος κανει τον μαγκα λοιπον μπορω να του το πουλησω σε χαμηλοτερες τιμες απο αυτες των αποδειξεων κ αυτος να βγαλει κερδος...

Αλλα κανεις δεν εχει τα κοτσια να το κανει...Γιατι πολυ απλα 1 στις 100 περιπτωσεις θα παρει το αρχικο ποσο αγορας σε πιστωτικο...Ολες τις αλλες θα παρει προιον ιδιας χρηστικης αξιας...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ισως....Αλλα ποιος θα παει μεχρι εκει ρε man?Κ τα εξοδα?δικαστηρια κλπ....

ahem, ΕΞΩδικο είπα...όχι να τους πάει στα δικαστήρια :P

Δημοσ.

Ρε, μη λέτε ότι θέλετε ορισμένοι! Έχετε κάνει πλούσιο τον κάθε ******!

Καταγγελία σε Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

Μπορεί να αργήσει το θέμα 2-3 βδομάδες αλλά ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ. (εξώδικο είναι η τελική λύση)

3 άτομα το κάναμε στην LG πρόσφατα και μας έκοψε 3 πιστωτικά αξίας 1200 ευρώ έκαστος να πάρουμε Ο,ΤΙ θέλουμε από το κατάστημα που πήραμε τις τηλεοράσεις - εμένα μου επέστρεφαν και τα λεφτά πίσω συγκεκριμένα χωρίς μα και μου . Αναλυτικά το τι έγινε με την LG (Διαβάστε προς το τέλος )

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498

Κυνηγήστε το δίκιο σας, μην αφήνετε τον κάθε απατεώνα έτσι!

Δημοσ.

Eχω παρει 3 , 4 πιστωτικα και ολα ηταν στην αρχικη τιμη.

Συγκεκριμενα καρτα ηχου , ακουστικα , dvd rom η rw δεν θυμαμαι (εδω μου εστειλαν αρχικα αλλο μοντελο προς αντικατασταση πιο καινουργιο αλλα δεν το δεχτηκα γιατι δεν ειχα διαβασει καλα λογια ) ,και μνημες .

Ισως να ξεχναω και τιποτα ακομα.

edit : Kαι ενα mobo.

Δημοσ.
Οποιος κανει τον μαγκα λοιπον μπορω να του το πουλησω σε χαμηλοτερες τιμες απο αυτες των αποδειξεων κ αυτος να βγαλει κερδος...

Αλλα κανεις δεν εχει τα κοτσια να το κανει...Γιατι πολυ απλα 1 στις 100 περιπτωσεις θα παρει το αρχικο ποσο αγορας σε πιστωτικο...Ολες τις αλλες θα παρει προιον ιδιας χρηστικης αξιας...

Κάνεις μεγάλο λάθος κι όπως σου είπα παραπάνω πρόκειται για κατεστημένο σε ό,τι αφορά τα συγκεκριμένα υλικά αγαθά, ενώ αν επρόκειτο για διαφορετικού τύπου πράγματα και ειδικά μεγαλύτερης αξίας δεν υπήρχε περίπτωση να σε δουλέψουν έτσι χύμα (βλ. παράδειγμα με τον καναπέ). Έχω δει άτομα που είναι "μάγκες" (από πότε θεωρείται μαγκιά το να τηρούνται οι νόμοι της χώρας μας? ή μήπως νομίζεις πως τους λες κάτι που δε γνωρίζουν όταν απαιτείς το δίκιο σου?) και δεν χάνουν ούτε φράγκο από επιστροφές κτλ.

Στο ξαναλέω, άτομα που το παίρνουν ελαφρά και κυρίως επειδή το καταναλωτικό κοινό σε αυτά τα είδη (πρόσεξε αυτό που λέω τώρα γιατί έχει σημασία) είναι άτομα νεαρών ηλικιών (ακόμα και ανήλικοι) οι καταστάσεις αυτές αντιμετωπίζονται παθητικά και λένε κι ευχαριστώ. Η άγνοια, η έλλειψη χαρακτήρα, αλλά πιθανώς και η έλλειψη χρόνου και όρεξης από μερικούς να ασχοληθούν παραπάνω (δικαίωμά σου να μην σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς, είτε επειδή έχεις την οικονομική άνεση, είτε επειδή είσαι απασχολημένος, είτε επειδή έτσι γουστάρεις) οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα.

Υ.Γ. Τα 500 που λες είναι ένα μηνιάτικο για κάποιους. Αν εσύ τα πετάς έτσι, δικό σου θέμα. Πάντως αν είναι εντός εγγύησης και σου το αντικαθιστούν με ολόιδιο προΪόν, τότε είναι νόμιμοι (εννοείται).

Δημοσ.

K γω στο λεω απλα.Εχω μια 9800gx2 π δεν δουλευει.

Με αποδειξη απο πλαισιο στα 498ευρω.

Να στην στειλω με αντικαταβολη στα 430 ευρω?

Θα βγαλεις 70.Ενδιαφερεσαι?

Δημοσ.

Μην παιδιαρίζουμε. Σου είπα αν είναι εντός εγγύησης και δεν υπάρχει κάποια ατασταλία από μέρους σου, δεν έχεις παρά να κάνεις τον κόπο να τη γυρίσεις πίσω, θα στην αντικαταστήσουν όπως πρέπει. Άμα βαριέσαι είναι δικό σου θέμα (το ανέφερα παραπάνω).

Αν ήσουν φίλος μου και γνώριζα καλά περί τίνος πρόκειται, ναι θα στην πήγαινα εγώ πίσω. Αλλά μη μου κάνεις τέτοιου είδους προτάσεις διότι δεν το κάνω καθ'επάγγελμα ούτε θα κάτσω να ασχολούμαι με του καθενός τα σπασμένα.

Δημοσ.

Ρε man...Δεν θελω να μαλωνουμε εμεις για τα κωλομαγαζα...Πηρα τηλεφωνο κ μου ειπαν οτι μου την αλλαζουν με gtx260 την παλια....Φωναξα εκανα αλλα τιποτα...Πιστωτικο μου ειπαν θα παρω κατω απο 200 ευρω...

Δημοσ.

Συγνώμη αν φαίνομαι κάπως κακός μαζί σου, δε μαλώνουμε. :-)

Προφανώς θεωρούνε πως η GTX260 έχει αντίστοιχες επιδόσεις και στην κοστολογούνε σαν να την αγόραζες τώρα μάλλον. Είναι λάθος όμως αυτό που κάνουν! Αν ήμουν εγώ, θα πήγαινα στο τμήμα επιστροφών του καταστήματος και θα έκανα τα πράγματα ξεκάθαρα, εφ'όσον θεωρώ πως αδικούμαι με την GXT260 ή δεν την επιθυμώ. Στην προκειμένη περίπτωση αν γνώριζα πως όντως παίζει ελάττωμα με την κάρτα κι έβλεπα να χάνω τα λεφτά μου, μιας και μιλάμε για 500Ε (δεν είναι λίγο το ποσό) θα έκανα όντως τις ανάλογες κινήσεις, όπως αναφέρθηκαν παραπάνω. Πάντως θεωρώ πολύ πιθανό πως δεν θα χρειαζόταν καν να φτάσω εκεί. Έχει σημασία το πως τους αντιμετωπίζεις (τα έχουμε αναφέρει κ' σε άλλα θέματα ίδιου τύπου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...