Προς το περιεχόμενο

Αξιζει αναβαθμιση απο 8800gt σε gts250?

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ποιο ειναι το ρισκο ενος overclocked επεξεργαστη?

εννοω δηλαδη οτι αν παρολο που τα κανω ολα σωστα, με το overclocking θα μειωσω τον χρονο ζωης του επεξεργαστη μου?

Δημοσ.

Δεν προκειτε να μειωσεις τιποτα...

Και θα σου φανει αρκετα στο gtaIV

Mελος εχει τον επεξεργαστη σου στα 3.5 και του εχει βαλει 295gtx πανω.Ριξτου μια ματια..

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες. υπαρχει καποιο site που να ειναι χρησιμο για overclocking info για τους αρχαριους. εχω ηδη δει καποια αλλα μιλανε πολυ γενικα..

και κατι αλλο, εχω stock cooling, μεχρι που συνηθως μπορω να φτασω ? 3ghz?

Δημοσ.

κοιτα ο επεξεργαστης εχει 2 πραγματα που πρεπει να εχεις υποψην στο o/c. το multiplayer και το δεν ξερω πως λεγεται(cpu frequency). θα πας στο BIOS και θα πειραξεις αυτο το CPU freq. αναλογα θα δεις τι νουμερο ειναι και ανεβαζετο σιγα σιγα αν 10 ή και 20. να τσεκαρεις θερμοκρασιες και ανεβασε το οσο θες

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι το GT4 να χειρίζεται πάνω από 2 CPU threads, αλλά ας είναι..επειδή βαριέμαι να διαβάσω όλη την ενότητα ελπίζω να μην είπε κανείς ναι στην ερώτησή του.

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες. υπαρχει καποιο site που να ειναι χρησιμο για overclocking info για τους αρχαριους. εχω ηδη δει καποια αλλα μιλανε πολυ γενικα..

και κατι αλλο, εχω stock cooling, μεχρι που συνηθως μπορω να φτασω ? 3ghz?

http://www.overclockersclub.com/

αλλα ισως το εχεις υποψη σου ηδη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...