Προς το περιεχόμενο

Αξιζει αναβαθμιση απο 8800gt σε gts250?

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To σκεφτομαι βασικα για το 1gb απο τα 512 και για τους καλυτερους χρονισμους.

Πιστευετε οτι αξιζει? Θα δω διαφορα. Το θελω κυριως για να παιξω το GTA 4.

H 9800 gtx ειναι καλυτερη μηπως?

Δημοσ.

Ειδικα στο GTA IV οχι δεν θα δεις διαφορα γιατι οι επιδοσεις που θα εχει ενας υπολογιστης στο συγκεκριμενο παιχνιδι εξαρτωνται κατα 70% περιπου απο τον επεξεργαστη...

πες μας το υπολοιπο συστημα αν ειναι να αλλαξεις κατι αλλο

Δημοσ.
To σκεφτομαι βασικα για το 1gb απο τα 512 και για τους καλυτερους χρονισμους.

Πιστευετε οτι αξιζει? Θα δω διαφορα. Το θελω κυριως για να παιξω το GTA 4.

H 9800 gtx ειναι καλυτερη μηπως?

9800GTX+ = GTS 250

Η κάρτα είναι ίδια, μόνο το όνομα αλλάζει, πολιτική μάρκετιν της Nvidia.

Η γνώμη μου είναι πως αν θες να αλλάξεις κάρτα πας είτε για 4870 512MB είτε για 4870 1GB.

Δημοσ.

σκεφτομαι καποια στιγμη που θα πεσουν οι τιμες στους ι7 επεξεργαστες, να παρω τον ι7 920 , μητρικη και καλυτερες μνημες αλλα τωρα εχω μονο για αλλαγη καρτας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:30 ----------

δεν τις πολυ εμπιστευομαι τις ati...

Δημοσ.

επειδη δεν ξερω και πολλα..πως γινεται η GTX 260 να εχει μικροτερες τιμες σε core, shader και memory clocks απο την gts 250 και να ειναι καλυτερη? παιζει το οτι εχει παραπανω processors και διπλα bit?

και κατι αλλο, παιζει να φαω τετοιο bottleneck στην gtx260 λογω του c2duo e6600, οπου να μην δω καποια διαφορα απο την 8800gt και τελικα να μην αξιζει η αγορα της?

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει περισσότερα shader units, μεγαλύτερο memory bandwidth και άλλες διαφορές που την κάνουν πιο γρήγορη...

δεν θα φας τρελό bottleneck αλλά δεν θα την εκμεταλεύεσαι και στο έπακρο...

Δημοσ.

οποτε εννοεις οτι θα δω αξιολογη διαφορα.. απο την 8800?? ρωταω βασικα γιατι δεν θελω να τα σκασω και να ειμαι στα ιδια και λιγο παραπανω επιπεδα απο την τωρινη μου καρτα .

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω να περιμενεις οταν θα βαλεις και τον i7 με το καλο παρε και μια καλη καρτα γραφικων. Μεχρι τοτε εισαι μια χαρα!

Δημοσ.

Ε ναι ρε τσάκαλε μην τρώγεσαι να φάς τα χρηματά σου!!!! Χαλάρωσε λίγο να πάρεις κάτι και να δεις διαφορα που να αξίζει τα λεφτά της!!!!!!!

Δημοσ.

ok παιδια thanks. μαλλον με βλεπω για ι7 και καρτα μαζι αργοτερα

παντως σαν γενικο σχολιο δεν βλεπω να εχει βγει καρτα που να εχει κανει το μπαμ που ειχε κανει η 8800gt, λογω τιμης και αποδοσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...