greeneye Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 εγω νομιζω οτι η χειροτερη πιστα ηταν σε ενα νωμιζω jedai game που σε εβγαζε σε ενα σαν διαστημοπλοιο οπου ηταν ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ και επρεπε σα μαλακας να βρεις την εξοδο...και να τα βλεπεις ολα κολυωμενα αφου ηταν δυσκολο να καταλαβαινεις καθε στιγμη απο τη ζαλαδα αν ανεβαινεις-κατεβαινεις πας πλαγια κτλ! κοντευα να κανω εμετο απο τη ζαλαδα αλλα το εβγαλα!!!!!!!!! με πολυ κοπο ομως,αηδιασα
SomethingGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 για εμενα η χειροτερη ειναι στο crysis που καλυμπαγες επι ωρες μ τα εξωγηινακια Πια λετε ? Μιπως η τελεφταια στο πλοιο μεσα που βυθιζεται; Xαχα, καλά παίξτε το Vice City Stories στο PSP, και αν δε το σπάσετε σε εκείνη την αποστολή με το ελικόπτερο και το μαγνήτη, γράφτε μου! Εγω παντος με την πρωτη το περασα Καλα μιλαμε εχω φαει τουλαχιστον 5 ποντικια ετσι. Εχω σπασει ενα οταν επαιζα την πιστα στο cod5 εκει που πρεπει να μπεις στην καγκελαρια ( καγκελαρια δεν ειναι ? ) με τους ρωσους στις τελεφταιες αποστολες και το επαιζα και hardened μεχρι που σκαω το mouse πανω στο γραφειο και παει η ροδελα. Αλλα σαν mouse δουλευει ακομμα lol. Απο τοτε αντικατασταθηκε απο logitech G9
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 εγω νομιζω οτι η χειροτερη πιστα ηταν σε ενανωμιζω jedai game που σε εβγαζε σε ενα σαν διαστημοπλοιο οπου ηταν ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ και επρεπε σα μαλακας να βρεις την εξοδο...και να τα βλεπεις ολα κολυωμενα αφου ηταν δυσκολο να καταλαβαινεις καθε στιγμη απο τη ζαλαδα αν ανεβαινεις-κατεβαινεις πας πλαγια κτλ! κοντευα να κανω εμετο απο τη ζαλαδα αλλα το εβγαλα!!!!!!!!! με πολυ κοπο ομως,αηδιασα Dark Forces II: Jedi Knight. Εμένα μου άρεσε εκείνη η πίστα, είχε φάση ακριβώς επειδή κούναγε το διαστημόπλοιο που έπεφτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.