alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αυτό από το Vice City δεν είναι ρε παιδιά; Εγώ να βάλω και την πίστα του San Andreas που πετάς προς ένα αεροπλάνο και πρέπει να κάνεις τούμπα για να το ακολουθήσεις... 2 πληκτρολόγια κομμάτια και ένα με ρωγμές ο τελικός απολογισμός...
batig0al Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ναι ρε μαγκες Vice City δεν ειναι αυτο στο video? Εγω θυμαμαι μου ειχε σπασει τα νευρα οχι αυτη η αποστολη αλλα μια που κουβαλουσες κατι βομβες με το αεροπλανακι με οροφους.
johnny21a Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Θα συμφωνησω με τους φιλους που λενε για την πιστα του Crysis, ηταν οτι πιο βαρετο στο παιχνιδι και σε πολλα παιχνιδια... Οσο για δυσκολια +1 στην τελευταια πιστα του Doom1 και Doom2, στο δυσκολο επιπεδο και χωρις cheats, εφιαλτης!!!!
panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ναι ρε μαγκες Vice City δεν ειναι αυτο στο video? Εγω θυμαμαι μου ειχε σπασει τα νευρα οχι αυτη η αποστολη αλλα μια που κουβαλουσες κατι βομβες με το αεροπλανακι με οροφους. Oχι στο βιντεο ειναι η πιστα του San Andreas.Στο Vice City ειναι εκεινη με το ελικοπτερακι και τις βομβες που οπως ειπα και πριν ηταν πολυ εκνευριστηκη.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δεν έχω παίξει Vice City, άρα οπωσδήποτε είναι το San Andreas.
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Oχι στο βιντεο ειναι η πιστα του San Andreas.Στο Vice City ειναι εκεινη με το ελικοπτερακι και τις βομβες που οπως ειπα και πριν ηταν πολυ εκνευριστηκη. Δεν έχω παίξει Vice City, άρα οπωσδήποτε είναι το San Andreas. mea culpa τότες... ευτυχώς που κόπηκαν αυτά τα χαζά τηλεκατευθυνόμενα από το τελευταίο.
liopyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 mea culpa τότες... ευτυχώς που κόπηκαν αυτά τα χαζά τηλεκατευθυνόμενα από το τελευταίο. Κόπηκαν αυτά, και χαλάσαν όλα τα άλλα. Ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω να οδηγάω και να κεντράρω το δρόμο με το mouse...
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 άμα θέλεις μαθαίνεις... εδώ εγώ έμαθα να παίζω στο xbox για χάρη του...
firewalker Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Στο Requiem: Avenging Angel. Εκεί που ο Malachi κάνει banish έναν φίλο του (τον Elijah νομίζω) και μετά πρέπει να εξοντώσει ένα θηρίο σαν μεγάλο σκύλο που δεν παλεύεται με τίποτε.
S2Katana Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Xαχα, καλά παίξτε το Vice City Stories στο PSP, και αν δε το σπάσετε σε εκείνη την αποστολή με το ελικόπτερο και το μαγνήτη, γράφτε μου!
Ulukai Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δεν ήξερα πως είχα κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα που είχα κι εγώ στο GTA με το ^%$@%$αεροπλανάκι. Την πρώτη φορά που έφτασα σ' εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, πολύ απλά το παράτησα. Το πήρα απόφαση δηλαδή κάποια στιγμή ότι δεν μπορώ να το περάσω, τέλος. Πάμε γι' άλλα. Την δεύτερα φορά, μετά από χρόνια (μου ήρθε νοσταλγία και ξαναέπαιξα το παιχνίδι), όταν ξαναέφτασα στο ίδιο σημείο, πείσμωσα και το πέρασα. Απ' ότι θυμάμαι η μέθοδος μου ήταν απλά να μην πετάω για να μην τρώω τη βενζίνη. Πυροβολούσα από κάτω. Κατάφερα να τιθασεύσω και κάπως τον χειρισμό. Θυμάμαι πάντως καθαρά, ότι την φορά που το πέρασα, το έκανα άνετα τελικά! Ούτε τη δεύτερη φορά πάντως τερμάτισα αυτό το παιχνίδι. Τα παράτησα όταν άρχισα να πιλοτάρω αεροπλάνο. Βασικά δεν ήταν δύσκολο, αν εξοικειωθείς λίγο με τα controls, το κόλπο είναι να μην κάνεις απότομες κινήσεις και γιαυτό δε χρειάζεται joystick, αρκεί το πληκτρολόγιο. Μετά από μερικές πτήσεις συνηθίζεις και... γίνεσαι ένα με το αεροπλανάκι. Στη συνέχεια πιλοτάρεις και πιο ενδιαφέροντα πετούμενα. [άσχετο on] Σε όποιους άρεσαν οι πτήσεις στο San Andreas, δε θα πρέπε να χάσουν το παρακάτω φοβερό και τρομερό videaki, με τον GTA_Phreak να δίνει ρέστα στην αποστολή n.o.e με το Rustler!! http://video.google.com/videoplay?docid=-280761023034624911&ei=DUvmSfi2Gpzg2wLA2OiQBA&q=n.o.e+mercy+san+andreas [άσχετο off]
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 πωωωω... είδα το βίδεο και ψήνομαι να το ξαναβάλω το άτιμο...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 πωωωω... είδα το βίδεο και ψήνομαι να το ξαναβάλω το άτιμο... Ρε συ, πολύ μέσα στο μυαλό μου είσαι τελευταία και ανησυχώ. Είμαστε και στο ίδιο club με τις ipod ταινίες κτλ... Μόλις αναρωτιόμουν "έχω άραγε εκείνο το save που το είχα αφήσει στη φάση με το αεροπλάνο;"
stefan123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Eγω ακομα θυμαμαι εναν παλιογριφο με ενα πιανο στο silent hill απο τα πρωτα που για να βρω τις σωστες νοτες της μουσικης στο πιανο καθησαμε με ενα φιλαρακι με βαρδυες και δοκιμασαμε απο το απογευμα μεχρι την αλλη μερα ΟΛΟΥΣ τους πιθανους συνδιασμους!!!!!!! Αυτο θα πει στρατευμενος gamer-----xaxxaxaxaxaxaxxax Aσχετο αλλα χτες τελειωσα το silent hill origin σε psp και αν και πολυ καλο οι γριφοι του δεν μου φανηκαν και τοσο δυσκολοι και παραλογοι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.