Προς το περιεχόμενο

Οι 10 χειρότερες πίστες σε Video Games

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τα μόνα που συμφωνώ σε αυτό το Topic είναι με τον φίλο mitsosmountain από πάνω, και με το San Andreas (στη 2η θέση του Vid αν θυμάμαι καλά).

Απίστευτα ηλίθιο αεροπλανάκι και απαίσιος χειρισμός. Μιας βδομάδας κόπος..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
για εμενα η χειροτερη ειναι στο crysis που καλυμπαγες επι ωρες μ τα εξωγηινακια

indeed, παραλίγω να το παρατήσω το game σε αυτό το σημείο...

Δημοσ.
Όχι... απλά όχι...

Epic fail video...

Ναι οντως,συμφωνω κι εγω.Υπαρχουν πολυ πιο δυσκολες πιστες.Εγω ειχα φαει τρελο κολημα στην τελευταια πιστα του far cry,εκει που πλακωναν θεοι και δαιμονες μαζι για να σε φανε λαχανο.Τελικα με την λιγη υπομονη που εχω και με απειρα νευρα,κατεβασα το μαγικο trainerακι και αρχισα ακομη και να πεταω(τοσο ψηλα που ουτε τα βληματα των εχθρων με φτανανε :-D) .

Δημοσ.
No way ρε σεις :shock:. Ειδικά από "αρτιστική πλευρά" η πίστα τα σπάει

Eμένα μου έβγαλε περισσότερο μία "αυτιστική πλευρά" πάντως... :P

Δημοσ.
και με το San Andreas (στη 2η θέση του Vid αν θυμάμαι καλά).

Απίστευτα ηλίθιο αεροπλανάκι και απαίσιος χειρισμός. Μιας βδομάδας κόπος..

/Koritsi_Gia_PC

Πλακα κανετε και εσυ και αυτοι στο βιντεο!!!!!2-3 φορες την προσπαθησα για να την βγαλω και δεν με δυσκολεψε σχεδον καθολου.Μονο ο αδερφος μου παιδευτικε για κανα μισαωρο αλλα ειναι 13 χρονων.

Δημοσ.
εγω κοντευα να σπασω το πληκτρολογιο ευτυχως την περασα καποια στιγμη

Καλα μιλαμε εχω φαει τουλαχιστον 5 ποντικια ετσι. :-)

Δημοσ.

πω πω το zelda ocarina of time!

παιχνιδαρα για την εποχη του και οχι μονο...

δε θυμαμε πιο εντονα τον εαυτο μου να χαίρομαι τοσο σε παιχνιδι οταν

καταφερνα να περασω κατι απο τα πολλα κουλα που ειχε :lol:

τρελα κέφια οι προγραμματιστες

Και ακομα φανταζομε πολλες πτυχες του παιχνιδιου μενουν ανεξερεύνητες...

επαθα συγκίνηση τωρα :P

Δημοσ.
No way ρε σεις :shock:. Ειδικά από "αρτιστική πλευρά" η πίστα τα σπάει

Β-Α-Ρ-Ε-Τ-Η ! Fail πίστα.. Και το λένε και πολλοί φίλοι.. :-(

Πλακα κανετε και εσυ και αυτοι στο βιντεο!!!!!2-3 φορες την προσπαθησα για να την βγαλω και δεν με δυσκολεψε σχεδον καθολου.Μονο ο αδερφος μου παιδευτικε για κανα μισαωρο αλλα ειναι 13 χρονων.

Αρχικά, το Topic δεν μιλάει για δυσκολία.. το Topic μιλάει για ΜΑΠΑ πίστες σε οποιονδήποτε τομέα.. όπως να έχει κάτι Bug'd ή να είναι ηλίθιο το Plot της..

Και μιλάς για το θεματάκι με το αεροπλανάκι? Θα είσαι πολύ PRO γιατί ήταν προβληματικό.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Joystick χρειαζόταν για να το πιλοτάρεις! Ο τυπάς στο Vid ενώ τρώει τα μούτρα του μπροστά σε εμένα το πήγαινε άψογα........

επαθα συγκίνηση

Έπαθα γέλιο.. EPIC :lol:

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Και μιλάς για το θεματάκι με το αεροπλανάκι? Θα είσαι πολύ PRO γιατί ήταν προβληματικό.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Joystick χρειαζόταν για να το πιλοτάρεις! Ο τυπάς στο Vid ενώ τρώει τα μούτρα του μπροστά σε εμένα το πήγαινε άψογα........

/Koritsi_Gia_PC

Ναι γι αυτο λεω.Το ειχα βγαλει με πληκτρολογιο και δεν δυσκολευτικα ιδιαιτερα,αλλα γενικως μου αρεσαν τα αεροπλανακια στο SA,ισως για αυτο.

Αυτο που μει ειχε σπασει τελειως τα νευρα ηταν η αποστολη στο Vice City με το ελικοπτερακι που επρεπε να βαλεις κατι βομβες σε ενα κτηριο εκεινο ηταν πολλλυυυυ χειροτερο!!!!!

Δημοσ.

Δεν ήξερα πως είχα κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα που είχα κι εγώ στο GTA με το ^%$@%$αεροπλανάκι.

Την πρώτη φορά που έφτασα σ' εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, πολύ απλά το παράτησα. Το πήρα απόφαση δηλαδή κάποια στιγμή ότι δεν μπορώ να το περάσω, τέλος. Πάμε γι' άλλα.

Την δεύτερα φορά, μετά από χρόνια (μου ήρθε νοσταλγία και ξαναέπαιξα το παιχνίδι), όταν ξαναέφτασα στο ίδιο σημείο, πείσμωσα και το πέρασα. Απ' ότι θυμάμαι η μέθοδος μου ήταν απλά να μην πετάω για να μην τρώω τη βενζίνη. Πυροβολούσα από κάτω. Κατάφερα να τιθασεύσω και κάπως τον χειρισμό.

Θυμάμαι πάντως καθαρά, ότι την φορά που το πέρασα, το έκανα άνετα τελικά!

Ούτε τη δεύτερη φορά πάντως τερμάτισα αυτό το παιχνίδι. Τα παράτησα όταν άρχισα να πιλοτάρω αεροπλάνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...