adi32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Υπαρχει καποιο αξιοπιστο πανω απο ολα προγραμμα για τηλεφωνια και Ιντερνετ ? Μου ειπανε για ON εταιρικο αστικα υπεραστικα και 24ΜΒps 150€ για 8 γραμμες χωρις παγιο ΟΤΕ Το θεμα ειναι να μην υπαρχουν προβληματα τυπου HOL και να μεινει η εταιρεια χωρις τηλεφωνα κανα μηνα Ειναι προτιμοτερο να εχεις τα παγια ΟΤΕ και να εισαι σιγουρος?
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 σε ετερεια παντως εγω θα αφηνα και καποιες γραμμες οτε για ενα λογο.αμα γινει κατι θα στις φτιαξουν γρηγορα γιατι ως γνωστο ο οτε αργει επιτηδες πολλες φορες σε γραμμες εναλακτικων.οποτε για μενα βαλε και γραμμες οτε και γραμμες εναλακτικου που ολα να πεφτουν σε κανενα τηλεφωνικο.
adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ευχαριστω πολυ θα το προσεξω για να μην τρεχουμε μετα Γενικα η On εχει καλη εξυπηρετηση ?
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 εχω ακουσειαρκετο θαψιμο για την τεχνικη υποστηριξη της ον.τωρα βεβεα ιθα μου πεις και για ποια δεν εχεις ακουσει αλλα anyway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.