Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 το βρίσκω λίγο απίθανο να έχουν χτυπήσει ταβάνι τα 17mbit στα 300kb/s, ειδικά στην Otenet και Αθήνα μάλιστα... βέβαια υπάρχει και το pebkac...
Ronar Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 εεεε καλα εμενα ειναι η ποιοτητα της γραμμης που με καταστρεφει.Απο τι πριζα στο PC εχει κανει μια μαγεια ο πατερας μου με τα καλωδια και εχει πολυ θορυβο η γραμμη...εχω SNR margin γυρω στο 5 και απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι πολυ καλο να εχω τοσο xD αλλα DL-manager ειχα στα windows και δεν εκανε κια καμια μεγαλη διαφορα...τωρα που βαλα linux δε το ψαξα πολυ το θεμα οποτε δε ξερω....θα ψαξω μια αμα παιζει τπτ τετοιο...αμα εχει ο adept δλδ γιατι αλλιως να κατσω να βαλω απο τη κονσολα δε παιζει και btw εχω forthnet αλλα κατεβασα απο τον ftp της otenet γτ της forthent μου βγαζε προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 δυστυχώς αυτά θέλουν τεχνικό για να γίνεται σωστή δουλειά...
xristosdigital Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μπορεί να βρίζουμε τον οτε αλλά κανείς δεν λέει ότι εάν έχεις εναλλακτικό πάροχο δεν δουλεύει το αυτόματο μηχανάκι της πιστωτικής κάρτας !!Γι αυτό και εγώ έχω εναλλακτικό πάροχο και αναγκαστικά κράτησα και τον οτε για τον παραπάνω λόγω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 για αυτό τα ρωτάς αυτά πριν βάλεις εναλλακτικό πάροχο, όχι κατόπιν εορτής...
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μπορεί να βρίζουμε τον οτε αλλά κανείς δεν λέει ότι εάν έχεις εναλλακτικό πάροχο δεν δουλεύει το αυτόματο μηχανάκι της πιστωτικής κάρτας !!Γι αυτό και εγώ έχω εναλλακτικό πάροχο και αναγκαστικά κράτησα και τον οτε για τον παραπάνω λόγω Δουλεψα καποια χρονια στην εγκατασταση αυτων των μηχανηματων, αλλα ηταν στην αρχη της εναλλακτικης τηλεφωνιας, και ειχα ελαχιστες περιπτωσεις, τις οποιες βαζοντας ενα τετραψηφιο στο μενου του μηχανηματος, ωστε να παιρνει πριν το τελικο νουμερο, λειτουργουσε κανονικα. Για ψαξτο λιγο και με την εταιρια της τηλεφωνιας, αλλα και με την εταιρια του μηχανηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα