Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της δυσφήμισης, είναι ο ευκολότερος τρόπος να ανακαλύπτουν οι ενδιαφερόμενοι τα "ψιλά γράμματα" των αντίπαλων διαφημίσεων.

Αν με λίγα λόγια δυσφημούσαν όλοι στις διαφημίσεις τους τα πακέτα των απέναντι, δεν θα είχαμε καμμία απορία για περίεργες χρεώσεις, κρυφά πάγια κλπ.

:P

Επί του θέματος πάντως, ο ΟΤΕ δεν μπορεί να τους αναγκάσει να αποσύρουν την στάνταρ "χωρίς πάγιο ΟΤΕ" ατάκα.

Στην χειρότερη θα τους αναγκάσει να την διατυπώσουν με "μεγαλύτερη ακρίβεια", τώρα τι διάολο ακριβώς εννοούν με αυτό δεν πολυκατάλαβα.

Και καλά, "ναι και εμείς έχουμε πάγιο, αλλά δεν είναι το κοροϊδιλίκι που πληρώνετε στον ΟΤΕ"...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πιο απλή απάντηση στο "χωις πάγιο ΟΤΕ" είναι γιατί όλοι ρωτάνε τις ιδιωτικές εταιρίες, αν θα πληρώνουν πάγιο στον ΟΤΕ

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της δυσφήμισης, είναι ο ευκολότερος τρόπος να ανακαλύπτουν οι ενδιαφερόμενοι τα "ψιλά γράμματα" των αντίπαλων διαφημίσεων.

Αν με λίγα λόγια δυσφημούσαν όλοι στις διαφημίσεις τους τα πακέτα των απέναντι, δεν θα είχαμε καμμία απορία για περίεργες χρεώσεις, κρυφά πάγια κλπ.

:P

Πλακα πλακα...εχεις ενα δικιο.Θυμαμε καποια στιγμη το καναν αυτο η Q με τη Frog που ειχαν κανει ρομπα ο ενας τον αλλον με τις διαφημισεις τους αλλα τουλαχιστον καταλαβαιναμε τι παιζει.(οχι οτι με ενοιαζε πολυ μιας κ εγω εχω αλλη εταιρια αλλα τεςπα ;)

Οσο για τον αν πρεπει να το λενε οι αλλες εταιριες νομιζω ειναι ελεεινο να ασχολουνται με αυτο.Οταν αλλες χωρες πανε για SDSL ενω εδω κατεβαζεις με κανα 1mbps και το κανεις printscreen να το δειξεις στους φιλους σου γτ δε θα σε πιστευουν.Ι ιαπωνια εχει δικτυο οινων σε ολη τη χωρα...μια χωρα που ειναι φισκα στα νησια.....εδω ουτε μεσα στον (Π)ΟΤΕ δεν εχουν :lol: οποτε αντι να ασχολιθουν λιγο με το δυκτιο μπας και δοθμε ασπρη μερα...καθουνται και κλαιγονται για τις διαφημισεις :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.
Οσο για τον αν πρεπει να το λενε οι αλλες εταιριες νομιζω ειναι ελεεινο να ασχολουνται με αυτο.Οταν αλλες χωρες πανε για SDSL ενω εδω κατεβαζεις με κανα 1mbps και το κανεις printscreen να το δειξεις στους φιλους σου γτ δε θα σε πιστευουν

το sdsl έχει χαμηλότερο download απο το adsl2+, για την ακρίβεια πάει μέχρι 2mbit...άρα μάλλον κάτι άλλο εννοούσες...

1mbps? δλδ 128KB/sec? σιγά την ταχύτητα, ακόμα και το 1MB/sec να εννοούσες δεν είναι καθόλου σπάνιο σε αυτούς που έχουν έως 24mbit...

Ι ιαπωνια εχει δικτυο οινων σε ολη τη χωρα...μια χωρα που ειναι φισκα στα νησια.....εδω ουτε μεσα στον (Π)ΟΤΕ δεν εχουν :lol: οποτε αντι να ασχολιθουν λιγο με το δυκτιο μπας και δοθμε ασπρη μερα...καθουνται και κλαιγονται για τις διαφημισεις :mad

φοβερή και ρεαλιστικότατη η σύγκρισή σου...

Δημοσ.

η αλλη διαφημηση του οτε στο ραδιωφωνο για τους εναλακτικους ειναι καλητερη? που λεει "κανατε reset το modem?" "κλεισατε τα ματια?" "και τα 4?"...μειωνει τους εναλακτικους αυτο...γιατι να μην σταματισει και αυτο...? δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει αυτο που λεω...

Δημοσ.
το sdsl έχει χαμηλότερο download απο το adsl2+, για την ακρίβεια πάει μέχρι 2mbit...άρα μάλλον κάτι άλλο εννοούσες...

καλα παιζει να πα και λαμακια οποτε το αφηνω...

1mbps? δλδ 128KB/sec? σιγά την ταχύτητα, ακόμα και το 1MB/sec να εννοούσες δεν είναι καθόλου σπάνιο σε αυτούς που έχουν έως 24mbit...

Ου καλα...να σε πανω απο 1.5 χιλιομετρο μακρυα απο τον Disklan (δε ξερω πως ακριβως λεγετε...ο server τελος παντων) που αρχιζει και χανει "σημα" εξαιτιας τις αποστασης που διανυει μες τον χαλκο και θα κανεις προσευχες σε οποιον θεο σκεφτεις για να κατεβασεις απο καποιο site με πανω απο 250kbps και 24ρα να χεις.Εγω εχω 24ρα τις 4νετ και το μεγαλυτερο που χει πιασει ειναι 1.8 Η δικια μου γραμμη ομως εχει τοσο "θορυβο" που κανονικα δεν επρεπε να μπαινει καν στο ιντερνετ....

φοβερή και ρεαλιστικότατη η σύγκρισή σου...

καλα οκ μπορει οι ιαπωνες να ναι χιλιετιες μπροστα απο την ελλαδα αλλα ρε φιλε ειναι χωρα μες τον ειρινικο και ειναι ποσα νησια...κι ομως οι providers εκει φτιαξαν τετοιο δυκτιο....οι δικοι μας εδω θα παθουν τπτ αν ασχολιθουν λιγο?Δε λεω να σκαψουν ολη την ελλαδα να τη κανουν με οπτικες ινες αλλα μια αναβαθμιση στο απαρχαιωμενο δυκτιο δε θα ταν ασχημα.....και καλα ασε τι Ιαπωνια...οι χωρες τις Ε.Ε. εχουν τρελα δυκτια...μονο η ελλαδα (απο τους παλιους τισ Ε.Ε.) ειναι τοσο πισω σε παροχη ιντερνετ

• Super Moderators
Δημοσ.

Ronar είμαι στα 2.2-2.3km μακρυά από το dslam συγχρονίζω στα 14mbit και κατεβάζω καθημερινά με 1.4MB/sec, αν ήμουν στο 1.5km θα κατέβαζα χαλαρά 2MB/sec :-)

και τι θες να κάνουν οι ISPs/OTE με την απόσταση? αφού έτσι λειτουργεί η τεχνολογία και δεν νομίζω ότι υπογράφει για 24mbit, έως 24mbit υπογράφεις αλλιώς οι τιμές θα ήταν πολύ διαφορετικές (προς τα πάνω)...

δεν είναι μόνο μπροστά αλλά έχουν και πιο ισχυρή οικονομία και γενικότερα άλλη νοοτροπία στα πράγματα...

Δημοσ.
Ronar είμαι στα 2.2-2.3km μακρυά από το dslam συγχρονίζω στα 14mbit και κατεβάζω καθημερινά με 1.4MB/sec, αν ήμουν στο 1.5km θα κατέβαζα χαλαρά 2MB/sec :-)

και τι θες να κάνουν οι ISPs/OTE με την απόσταση? αφού έτσι λειτουργεί η τεχνολογία και δεν νομίζω ότι υπογράφει για 24mbit, έως 24mbit υπογράφεις αλλιώς οι τιμές θα ήταν πολύ διαφορετικές (προς τα πάνω)...

δεν είναι μόνο μπροστά αλλά έχουν και πιο ισχυρή οικονομία και γενικότερα άλλη νοοτροπία στα πράγματα...

1.4? μιααα χαρα...εγω μενω μεσα στο 1.5 χλ και συχρονιζω στα 17...πανω απο 1.8 δεν το χω δει ποτε να παει.Και ναι δε μπορουν να κανουν πολλα..αλλα μια πιο σωστη συντιριση δε θα ταν ασχημα...επειδη γνωστος μου δουλευει στιν Τ.Υ τις otenet και connex μου λεει οτι περιοχες στο κεντρο της Αθηνας (αυτες που ο αριθμος τηλ. αρχιζει απο 86 ειναι χωρις νετ παρα πολυ συχνα...φανταζεσε να σκας τοσα λεφτα στον οτε και να εχεις τετοια μεταχειριση?ελεεινο....Δε λεω να φτιαξουν υπερδυκτιο απλα να μην εχουν τοσο γραμμενο το κοσμο επειδι ειναι μονοπωλειο...;)

• Super Moderators
Δημοσ.

συγχρονίζεις στα 17mbit κατεβάζεις με 1.7MB/sec και σου φαίνεται λίγο? :o

πόσο ήθελες δλδ?

Δημοσ.
συγχρονίζεις στα 17mbit κατεβάζεις με 1.7MB/sec και σου φαίνεται λίγο? :o

πόσο ήθελες δλδ?

:lol: δεν ειπα οτι κατεβαζω με 1.7 ειπα οτι τοσο ιταν το μεγαλυτερο...με κατι 300kbps κατεβαζω.Μονο αμα κατεβασω απο καναν mirror εξω απο το σπιτι μου πιανει καλες ταχυτιτες απο τον ftp τις otenet ειχα πιασει το ρεκορ μου 1.7 1.8 ποσο ηταν...:P

Δημοσ.
βάλε download mananger με segmented downloading...

Δια πάσαν νόσον και πάσαν μ:X, ;) :lol: (σε πειράζω, ετσι; Και συγγνώμη αν το παρακάνω :fear:).

Πάντως το πρόβλημά μου τότε είχε άλλη λύση.

Αν το throughput της σύνδεσής του πάντως έχει χτυπήσει ταβάνι το segmented downloading δεν θα κάνει τίποτις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...