Προς το περιεχόμενο

Internet σε δυο υπολογιστες

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση connx sto 1 Mbps. Στο σπιτι εχουμε δυο υπολογιστες και θελω να εχουν και οι δυο προσβαση στο internet.

Εκανα την εξης διαδικασια.

Στον ενα εχω ενα router baudec το οποιο το εχω συνδεσει μεσω ενος φιλτρου στην τηλεφωνικη πριζα που εχω και το τηλεφωνο.

Στον αλλο υπολογιστη εχω ενα modem της sagem το οποιο το εχω συνδεσει απευθειας σε μια τηλεφωνικη πριζα (οχι την ιδια πριζα με τον πρωτο υπολογιστη)

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν ο ενας απο τους δυο υπολογιστες ειναι κλειστος, ο αλλος εχει κανονικα internet. Οταν ομως ειναι και οι δυο ανοιχτοι δεν μπορει να συνδεθει κανενας απο τους δυο!!!

Για πιο λογο γινεται αυτο? Γινεται με αυτο τον τροπο να εχω και στους δυο internet η οχι?

Τι αλλο μπορω να κανω?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να λειτουργείς 2 modem ταυτόχρονα σε μία τηλεφωνική γραμμή. Δεν θα συγχρονίσουν ποτέ. Μπορείς απλά να πάρεις ένα ασύρματο modem-router (ή ένα ασύρματο access point που θα συνδέσεις πάνω σε κάποιο από τα δύο modem που έχεις) και 2 ασύρματες κάρτες για τα 2 PC.

Δημοσ.

Η μπορεις πολυ απλα να συνδεσει σε εναν υπολογιστη το μοντεμ σου, και το μοντεμ θα το συνδεσει με το ρουτερ μεσο lan. Απο κει και περα συνδεεις το ρουτερ με οποιο υπολογιστη θελεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...