sculper Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Γεια σας, Σκέφτομαι να πάρω ένα Nokia E71 ή κάποιο τέτοιο και θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάποια ερωτήματα: 1) Μπορώ να μπαίνω internet? 2) Μπορώ να λαμβάνω mail με την επιλογή όποτε θέλω να κατεβάζω και τα επισυναπτόμενα? 3) Να στέλνω mail και να μπορώ να βάζω και επισυναπτόμενα? (που μπορεί να έχω στην κάρτα μνήμης, από foto, docs, xls κτλ) 4) Υπάρχει η επιλογή να λειτουργεί μόνο με wifi? (για να μην έχω περίεργες χρεώσεις) 5) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με την υπηρεσία blackberry που να προπληρώνω κάποιο όγκο δεδομένων? (το λέω στην περίπτωση που επιλέξω κάποιο nokia που δεν έχει wifi ή να χρειάζεται να στείλω κάποιο mail και να μην υπάρχει διαθέσιμο wifi) 6) Υπάρχει τρόπος να συνεχίσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία bb με κινητό nokia? (διότι έχουν μείνει μερικοί μήνες ακόμη από το συμβόλαιο) Κατά βάση έχω ένα blackberry και θα ήθελα να δω αν όλα αυτά καλύπτονται από ένα symbian. Διότι θα έχω και το extra του να βάλω πχ garmin. Περιμένω νέα σας! ευχαριστώ πολύ!
ApSiMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ως (ευτυχής) κάτοχος του Ε71 θα προσπαθήσω να απαντήσω σχεδόν σε όλες τις απορίες σου... 1) Μπορώ να μπαίνω internet? Ναι κανονικά, υποστηρίζει μέχρι 3.5G κ WiFi. 2) Μπορώ να λαμβάνω mail με την επιλογή όποτε θέλω να κατεβάζω και τα επισυναπτόμενα? Έτσι κ αλλιώς κατεβαίνουν πρώτα τα header και μετά επιλέγεις αν θα κατεβάσεις όλο το email. 3) Να στέλνω mail και να μπορώ να βάζω και επισυναπτόμενα? (που μπορεί να έχω στην κάρτα μνήμης, από foto, docs, xls κτλ) Χωρίς να το έχω δοκιμάσει (δεν έχει τύχει ακόμα), έχεις επιλογές να κάνεις επισύναψη ότι αρχείο θέλεις, σε όποιο αποθηκευτικό χώρο του κινητού κ να είναι. 4) Υπάρχει η επιλογή να λειτουργεί μόνο με wifi? (για να μην έχω περίεργες χρεώσεις) Ναι, όταν πας να συνδεθείς σε ρωτάει μεσω ποιας υπηρεσίας θες να μπεις κ σου έχει λίστα με όλα τα διαθέσιμα, είτε μέσω 3G είτε μέσω WiFi. Μπορείς να το βάλεις κ από μόνος σου default μόνο για τα WiFi ή μόνο 3G. 5) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με την υπηρεσία blackberry που να προπληρώνω κάποιο όγκο δεδομένων? (το λέω στην περίπτωση που επιλέξω κάποιο nokia που δεν έχει wifi ή να χρειάζεται να στείλω κάποιο mail και να μην υπάρχει διαθέσιμο wifi) Δεν έχω ιδέα τι παίζει με την υπηρεσία bb. Προπληρωμένα πακέτα δεδομένων έχουν όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. πχ εγώ που είμαι σε Wind δίνω 8€ τον μήνα κ έχω 120mb προπληρωμένα. Υποθέτω κ Cosmote/vodafone θα έχουν τέτοια πακέτα. 6) Υπάρχει τρόπος να συνεχίσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία bb με κινητό nokia? (διότι έχουν μείνει μερικοί μήνες ακόμη από το συμβόλαιο) Στο review της gsmarena στην 4η σελίδα λέει πως δεν υποστηρίζει Blackberry Concept. Μιας κ δεν έχω ιδέα τι παίζει με το συγκεκριμένο (δεν μου χρειάζεται) δεν μπορώ να σε πληροφορήσω παραπάνω για το συγκεκριμένο. Ελπίζω να βοήθησα. Ότι άλλες info θες μας λες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.