Προς το περιεχόμενο

Eπισκευή και εκτός εγγύησης ρωγμών σε λευκούς Macbook!

nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε επικοινωνία που είχα με την Apple (στο τηλέφωνο που δίνεται παραπάνω) με ρώτησαν αν είμαι Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Οπότε υποθέτω καλύπτεσαι αν είσαι από Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Το παρέδωσα χθες στην Document, σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι είναι έτοιμο :D

Αύριο που θα το πάρω θα γράψω εντυπώσεις :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:39 ----------

Η σχέση μας με το macbook μπορώ να πω ότι αναζωογονήθηκε!

Άλλαξε όλο το κομμάτι με το keyboard και είναι σαν να το αγόρασα μόλις! Γλυστράνε τα δάχτυλα πάνω στο trackpad :P

Στο κουτί που είχε μέσα το ανταλλακτικό είδα ότι την παραγγελία η Document την έκανε στις 22 του μήνα (την ημέρα που το παρέδωσα), 23 (χθες) έφτασε, έκαναν την αλλαγή και την ίδια μέρα μπορούσα να το πάρω.

Με βάσει τα παραπάνω πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο για όποιον έχει το πρόβλημα να μην πάει για αλλαγή :D

Ορίστε και το παλιό. Όποιος πραγματικά έχει ανάγκη και χρειάζεται ανταλλακτικό, ευχαρίστως να του το δώσω. Πέρα των δύο cracks στην περιοχή των καρπών, δουλεύει μια χαρά.

photo5nwd.th.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ένας φίλος μου με white macbook τριετίας έχει τις γνωστές ρωγμές και ενδιαφέρεται για την επισκεύη εκτός εγγύησης. Όσοι το επισκευάσατε εκτός εγγύησης χρειάστηκε να έχετε απόδειξη αγοράς ή αρκεί ο serial number;

Επισκέπτης
Δημοσ.

απόδειξη αγοράς που να φαίνεται ο serial number πάνω...

Δημοσ.

Πήγα κ εγώ πρόσφατα το MacBook της κοπέλας μου για επισκευή, στο Apple Store του Λονδίνου. Το πήραν, το είδαν, διάβασαν το serial number (δεν ζήτησαν απόδειξη η τίποτ' άλλο, δεν την είχα ούτως ή άλλως, και μου είπε ότι τα επισκευάζουν αυτά είτε εντός είτε εκτός εγγύησης).

Μου είπαν 5-7 εργάσιμες, αλλά μετά από 5 λεπτά πρίξημο (ξέρετε, φεύγει η κοπελιά μεθαύριο κλπ μπούρδες) κατάφερα να το πάνε μέσα, να το αλλάξουν κ σε 40 λεπτά έφυγα με το macbook-ακι σαν καινούριο! Αυτά είναι!

Point is, πλέον ούτε εγγύηση ούτε απόδειξη αγοράς πρέπει να σου ζητήσουν, αλλά να στο φτιάξουν χωρίς πολλά πολλά, αφού το πρόβλημα είναι δικό τους, είτε είσαι Αθήνα, είτε Λονδίνο, είτε στο AppleStore του Μπουρουντί. ;)

:-)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το Πλαισιο δεν γραφει SN στις αποδειξεις ...

τι να σου πω...στη Document πήγα 2 λευκά(με διαφορά μιας βδομάδας) και μου ζήτησαν να φαίνονται οι σειριακοί αριθμοί...επειδή όμως η απόδειξη απο τα fnac δεν έγραφε sn αλλά το έγραφε το κουτί, το δέχτηκαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...