Προς το περιεχόμενο

Eπισκευή και εκτός εγγύησης ρωγμών σε λευκούς Macbook!

nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι λέει εδώ: http://news.cnet.com/8301-13579_3-10215692-37.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20

η Apple θα αρχίσει να επισκευάζει και εκτός εγγύησης όλες τις ρωγμές στα λευκά Macbook!

Tί λέτε να ισχύσει για την Ελλάδα?

Ο δικός μου Macbook ήδη έχει ρωγμές σε 2 σημεία, και μάλιστα στο ένα σχεδόν έχει κοπεί κομμάτι!

Δημοσ.
Από ότι λέει εδώ: http://news.cnet.com/8301-13579_3-10215692-37.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20

η Apple θα αρχίσει να επισκευάζει και εκτός εγγύησης όλες τις ρωγμές στα λευκά Macbook!

Tί λέτε να ισχύσει για την Ελλάδα?

Ο δικός μου Macbook ήδη έχει ρωγμές σε 2 σημεία, και μάλιστα στο ένα σχεδόν έχει κοπεί κομμάτι!

Mια απο τα ιδια ..

Εμενα εχει φυγει κομματι δεξια κ αριστερα απο το trackpad ..

Περιμενω και εγω να δω τι θα γινει , αν και θα μου ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος ..:rolleyes:

Δημοσ.

την προηγούμενη βδομάδα που το είχα διαβάσει είχα πάρει τηλ. το appleSupport. Μου είπανε ότι όντως υπάρχει άρθρο της εταιρίας για δωρεάν επισκευή και μου ανοίξανε καρτέλα με έναν κωδικό να δώσω στο service.

Δεν το έχω πάει ακόμα (θα πρέπει να πάω στην Document ή την Rainbow και οι 2 στην άλλη άκρη της Αθήνας) και λογικά θα πρέπει να το αφήσω για μερικές μέρες πράγμα που δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αφού σε αυτό δουλεύω. Εξάλλου δεν με πειράζουν τόσο πολύ, ίσα ίσα μετά από 2 χρόνια το θεωρώ και προσωπικό χαρακτηριστικό :D

Δημοσ.

Ισχυει απλα θα πρεπει να μην υπαρχουν σημαδια user abuse, εαν δηλαδη το φορητο εχει πεσει κιολας δεν γινετε αλλαγη αλλα γενικοτερα ισχυει

Δημοσ.

Πήρα στο 00800 44145417 και μου είπαν πως υπάρχει σχετική ας πούμε εγγύηση για τις ρωγμές διάρκειας 3 χρόνων από την ημερομηνία αγοράς.

Σίγουρα καλύπτει ρωγμές από το top case, δεν ήταν σίγουρος αν καλύπτει και ρωγμές στο πλαστικό της βάσης.

Τηλεφωνήστε πρώτα σε αυτό το νούμερο για να δημιουργηθεί φάκελος και μετά πηγαίνετε είτε Rainbow είτε (καλύτερα υποθέτω) Document

Δείτε εδώ: http://images.apple.com/gr/support/contact/GR.pdf

Δημοσ.

εντος εγγυησης τα αλλαζουν 100% και το πανω κ το κατω πλαστικο,εγω το πανω το εχω αλλαξει κ μαλιστα χωρις να μου πουν το παραμικρο κ το πηρα πισω μετα απο μια μερα!φιλος μου αλλαξε κ το πανω κ το κατω πλαστικο.

Δημοσ.

archi, για δώσε more info σε παρακαλώ. Ακολούθησες και εσύ την διαδικασία που αναφέρει ο nickolas?

Αύριο θα πάρω τηλ και εγώ να δω τι θα μου πούνε (το macbook το έχω από November 13, 2006)

Δημοσ.

πηγα με το macbook στην document,τους εδειξα την ρωγμη κ δεν μου ειπαν το παραμικρο,το αλλαξαν αμμεσα!πολυ απλα!εσυ επειδη εισαι εκτος εγγυησης δεν ξερω τι μπορει να γινει,αμα σου πουν οτι εισαι εκτος εγγυησης ισως πρεπει να το απαιτησεις!ειναι κατι που παρα πολλα λαπτοπ το παρουσιαζουν κ ξερουν το προβλημα.

Δημοσ.
archi, για δώσε more info σε παρακαλώ. Ακολούθησες και εσύ την διαδικασία που αναφέρει ο nickolas?

Αύριο θα πάρω τηλ και εγώ να δω τι θα μου πούνε (το macbook το έχω από November 13, 2006)

Πες μου κ εμενα τι εγινε και αν ειναι να συναντηθουμε εκει να τους τα δωσουμε και οι δυο για να μην εχουν και πολλα περιθωρια αντιδρασης :devil:

Δημοσ.

Respect!

Μόλις μίλησα με Apple, θα το επισκευάσουν "κατ' εξαίρεση" (don't ask).

Μου έδωσαν ένα κωδικό και μέσα σε 20-25 ημέρες να το έχω πάει σε Document/Rainbow.

Το Macbook είναι εκτός εγγύησης και με 2 hairline cracks εκεί που ακουμπάνε οι καρποί.

Δημοσ.

Αυτό ισχύει με τις εκτός εγγύησης κατασκευές... και δυστηχώς έγινε θεσμός πολύ αργά, όταν η μαμά μήλο κατάλαβε οτι σχεδόν όλα τα macbook το πάθανε το κακό μετά απο λίγο καιρό και αρχίσανε να γεμίζουνε ρωγμές...

άν έχετε ρωγμές σε πλαστικό macbook μη σκέφτεστε εγγύηση... για φτιάξιμο και γρήγορα, είναι κάτι που δικαιωματικά θα γίνει δωρεάν γιατι είναι εργοστασιακό λάθος, και όχι του χρήστη (λάθος σας κύριε που ξεκουράζατε τα χέρια σας; χεχε)

Δημοσ.

Να επικοινωνήσουμε πρώτα με apple ή κατευθείαν με rainbow?

Γιατί πολύ φοβάμαι οτι οι δεύτεροι θα θέλουν να χρεώσουν αποστολή Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...