nickarmy Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 φορματ ο δουριος ιππος (trojan) δεν ειναι ακριβος ιδος ιού
katsikoula Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ισως αν κανατε format απο καποιο bootable προγραμμα ή απο καποιο αλλο λειτουργικο που δεν εκμεταλλευεται το προγραμμα που εχετε περασει μεσα κ ετσι δεν το χρησιμοποιει καθολου???
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Λοιπόν, 2 πράγματα έχω να πω. Πρώτον, κατεβάστε το Flash Disinfector και αφού συνδέσετε το στικάκι στο pc, τρέξτε το. Θα κάνει logout και ξανά logon στα windows και θα δημιουργήσει έναν φάκελο autorun.inf, τον οποίο θα κάνει hidden και read only. Μην τον σβήσετε από το στικάκι Έτσι θα είναι λίγο δυσκολότερο να μολυνθεί το στικάκι. Ταυτόχρονα θα σβήσει το autorun.inf αν υπάρχει. Δεύτερον, κατεβάστε το TweakUI από τα Power Toys της MS. Τρέξτε το και πηγαίνετε στο τμήμα My Computer->Auto Play->Types του προγράμματος και ξετσεκάρετε το Enable Autoplay for removabel drives και πατήστε ΟΚ. Έτσι θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα για autoplay από τα στικάκια και τους εξωτερικούς δίσκους. Τουλάχιστον αν βάλετε κάποιο μολυσμένο δεν θα μολύνει και το Pc σας.
Street-Fighter Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδια...ειχα βαλει σε ενα φλασακι ενα προγραμμα το οποια αυξανει την μνημη αν γνωριζετε,επειδη αφερεσα το προγραμμα για να βαλω μια αλλη εκδοση,νεοτερη τωρα δεν μπορω να κανω φορματ το φλασακι καθως οταν παω να το κανω λεει οτι ειναι κλειδωμενο...εχει κανεις καμια ιδεα? Ειναι χαλασμενο φιλε μου... Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα πριν κανα 2μηνο. Και απο 1gb μου ελεγε 8gb αν θυμαμαι καλα. Πεταγμα.
Evgenios1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ωπα, οχι δουρειος ιππος αλλα disk Knight (http://it.toolbox.com/blogs/adventuresinsecurity/disk-knight-is-beneficial-virus-18456) τωρα το θυμηθηκα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.