Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με flashaki

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...ειχα βαλει σε ενα φλασακι ενα προγραμμα το οποια αυξανει την μνημη αν γνωριζετε,επειδη αφερεσα το προγραμμα για να βαλω μια αλλη εκδοση,νεοτερη τωρα δεν μπορω να κανω φορματ το φλασακι καθως οταν παω να το κανω λεει οτι ειναι κλειδωμενο...εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

..."αυξάνει τη μνήμη" ;

:rolleyes:

(..τέτοια "προγράμματα" τρέχετε, και μετά........τρέχετε)

Τεσπα.

Δοκίμασε να του κάνεις φορμάτ με το HP USB Disk Storage Format Tool

Δημοσ.

δοκιμασες να βγάλεις το προγραμμα και μετα να κάνεις το φορματ

δοκιμασε το φορματ με άλλο μεσο όπως με το acronis

ότα εννοεις αυξάνη, συμπιεζει αυτόματα αυτά που μπαίνουν μέσα ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:21 ----------

..."αυξάνει τη μνήμη" ;

Τεσπα.

τοτε δεν θα ειχαμε ρεύμα ...

Δημοσ.
..."αυξάνει τη μνήμη" ;

Τεσπα.

to εκανα αλλα δεν εφτιαχε...λεει οτι ειναι κλειδωμενο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:28 ----------

αυξανει την ram ωστε να αυξανει την επιδοση σε καποια προγραμματα!

Δημοσ.

Theos_Gr, αυτό που "περιγράφεις", απλά δεν υπάρχει σ' ένα flash stick.

Κατ' αρχάς δεν υπάρχει "RAM", αλλά άλλος τύπος μνήμης.

Κατά δεύτερο λόγο, για ποιά "αύξηση επίδοσης προγραμμάτων" λες ; Ένα flash stick είναι αποθηκευτικό μέσο. Αν τυχόν είχες μέσα portable applications, η ταχύτητα εκτέλεσής των εξαρτάται από τον USB controller του υπολογιστή στον οποίον συνδέεται, και τον υπολογιστή γενικά.

Τρίτον, μη χρησιμοποιείς λαγουδοπετραχηλοειδή προγράμματα, γιατί ενδέχεται να σου (ξανα)δημιουργήσουν

(και άλλα) προβλήματα.

Τέταρτον, δεν αυξάνει με τίποτα η χωρητικότητα (..το ΜΟΝΟ χαρακτηριστικό του, άλλωστε...) ενός flash stick : ό,τι ήταν να γίνει, έγινε στο εργοστάσιο.

Πέμπτον, λίγο δύσκολο το κόβω, παρ' όλ' αυτά, ένα πρόγραμμα να σου "κλείδωσε" (?) το stick, και να μην μπορεί να του κάνει φορμάτ ένα πρόγραμμα όπως αυτό της HP που σου πρότεινα, και είπες πως δοκίμασες ανεπιτυχώς...ΜΗΠΩΣ το stick έχει κάποια "ασφάλεια" εγγραφής επάνω του (κάτι σαν κουμπάκι - ΕΙΔΙΚΑ παλαιότερα sticks συνήθιζαν να φέρουν τέτοιο), και είναι "κλειδωμένο" από 'κει ;

Έκτον, αν τελικά δεν έχει "ασφάλεια", δοκίμασε αν το δει ΑΥΤΟ το πρόγραμμα :

http://www.4shared.com/get/45319854/357dd658/LLFTOOL.html;jsessionid=0434E34E56D8A620AD34C1D8F4F646CB.dc116

(ΠΡΟΣΕΧΕ όμως να "σβύσεις" το stick, και όχι κανέναν δίσκο........)

Έβδομον, αν θες "πειραματίσου" και 'συ....αν και δεν ήταν για 'σενα.

Δημοσ.

Μήπως εννοεί ο φίλος κάτι σαν το Ready Boost των Vista;

Αν μας έλεγες και ποιο είναι το πρόγραμμα ίσως να βγάζαμε άκρη.

Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή να δεις αν στο κάνει format.

Δημοσ.

Μπορεί να εννοεί κάποιο πρόγραμμα που αυτόματα συμπιέζει ότι μπαίνει στο flashάκι με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα λόγο συμπίεσης. Πρέπει να τοποθετεί κάποιον driver οποίος συμπιέζει και αποσυμπιέζει αυτόματα τα δεδομένα.

Μου θυμίζει τις εποχές με τους 40MB δίσκους του DOS που τους κάναμε double drive και κερδίζαμε καμιά 20MB ακόμα !!!

άκυρο μετά είδα ότι εννοεί την RAM, sorry

Δημοσ.

Κατάλαβα, είναι σαν το Ready Boost των vista. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και δες αν μπορείς να το κάνεις format στο στικάκι μετά. Αλλιώς, δες αν έχει επιλογή για απενεργοποίηση.

Δημοσ.

καταρχην να σας ευχαριστισω για τις απαντησεις...λοιπον μετα απο ολα αυτα που εκανα και απο ολα αυτα που προσθεσατε κ εσεις,ακομα το ιδιο προβλημα...με αποτελεσμα το εστειλα πισω εφοσων ειναι στην εγγυηση και ολα καλα :)

Δημοσ.

Χε χε. εχω ακουσει για αυτο το ιο, ειχε φτιαχτει για την ασφαλια των usb και στο τελος κατεληξε σε ιο. Το ονομα του απ'οτι θυμαμαι ειναι "δουρειος ιππος".

Εχω και εγω ενα ακυρο προβλημα με το mmc stick. Οταν ανοιγω το στικ με ενα open file dialog μου πεταει συνεχεια "Θελετε να συμπιεσετε το e:\" Εχει καταντησει αηδια, με το που παω να κανω σελεκτ ενα αρχειο μου πεταει αυτι τη :X. Τι κανουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...