Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εικονίδιο στην γραμμή εργαλείων!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα τώρα τελευταία!!Το εικονίδιο που σου δείχνει ότι είσαι συνδεδεμένος στο Internet(κάτω δεξιά) δεν δουλεύει!!:lol:Χάλασε:lol::P!!Όλοι την ώρα δείχνει ''χ'' δηλαδή ότι δεν είμαι συνδεδεμένος σε δίκτυο ενώ είμαι κανονικά!:-D Τι είναι αυτό ρε παιδιά???Επίσης και από το κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης δεν εμφανίζονται οι ρυθμίσεις που έχει λόγω του ότι δεν βλέπει ότι είμαι συνδεδεμένος!!Του έκανα απεγκατάσταση αλλά τίποτα!!

Σας παραθέτω τις εικόνες για να καταλάβετε καλύτερα!!

Το έχει πάθει κανείς σας αυτό??

Πρώτη φορά το βλέπω!!:eek::eek:

post-110356-129063001489_thumb.jpg

post-110356-129063001492_thumb.jpg

post-110356-129063001494_thumb.jpg

post-110356-129063001497_thumb.jpg

Δημοσ.

1)Πολύ ωραίο wallpaper

2)Δεν πιστεύω ότι οι ενδείξεις λένε λάθος δική μου εκτίμηση ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση αλλά δεν καταλαβαίνω τι. Μπαίνεις κανονικά σε ιστοσελίδες, επίσης ενημερώσεις κάνει; η σου λέει σφάλμα τάδε και το τάδε σφάλμα σου λέει ότι έχει να κάνει με το τοίχος προστασίας. προσοχή δεν αναφέρομαι στο τοιχος προστασίας

Δημοσ.

Από τα screenshots φαίνεται να συνδέεσαι με usb modem έτσι;

Μήπως φταίει το modem σου; Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο;

Καλύτερα είναι να βάλεις ένα router. Το WAG200 της linksys έχει πέσει στα 50€ και είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Τα έχει παίξει παιδιά σήμερα εμφανίστηκε να δούμε αύριο........:-D

Lefi καταρχήν thanks για το σχόλιο σου και όσον αφορά για το πρόβλημα μου ναι κάνει κανονικά ενημερώσεις και μπαίνει κανονικά στο Internet!!:-)

Micos000 δεν ξέρω θα δούμε..........:-)

Αλλά δεν νομίζω να φταίει το modem μου!!

Ευχαριστώ και θα σας πω εάν έφτιαξε οριστικά..........!!:-D:cool:

Δημοσ.

Αν μπαίνει κανονικά στο internet και σου εμφανίζει αυτό το κόκκινο Χ, σημαίνει κάτι άλλο.

Μήπως εγκατέστησες κανένα κινητό τηλέφωνο στο pc σου;

Αν το έκανες, πιθανόν να εγκαταστάθηκε και ένα επιπλέον μόντεμ και το Χ να είναι για αυτό.

Δημοσ.
Αν μπαίνει κανονικά στο internet και σου εμφανίζει αυτό το κόκκινο Χ, σημαίνει κάτι άλλο.

Μήπως εγκατέστησες κανένα κινητό τηλέφωνο στο pc σου;

Αν το έκανες, πιθανόν να εγκαταστάθηκε και ένα επιπλέον μόντεμ και το Χ να είναι για αυτό.

Είσαι θεός δηλαδή τι να σου πω!!!!!!!!:-):-):-):-)

Εγκατέστησα πρόσφατα το Nokia PC Suite και τώρα το διέκοψα να τρέχει στην γραμμή εκκίνησης, έφυγε το Χ και εμφανίζεται κανονικά (ότι είμαι συνδεδεμένος)!!!:-):-D

Ευχαριστώ πάρα πολύ ποτέ δεν θα πήγαινε το μυαλό μου εκεί!!:mrgreen:

Δημοσ.
Είσαι θεός δηλαδή τι να σου πω!!!!!!!!:-):-):-):-)

Εγκατέστησα πρόσφατα το Nokia PC Suite και τώρα το διέκοψα να τρέχει στην γραμμή εκκίνησης, έφυγε το Χ και εμφανίζεται κανονικά (ότι είμαι συνδεδεμένος)!!!:-):-D

Ευχαριστώ πάρα πολύ ποτέ δεν θα πήγαινε το μυαλό μου εκεί!!:mrgreen:

Το είχα πάθει με ένα sony erricsson και το θυμόμουν. ;)

Οι σουήτες από τα κινητά στήνουν ένα modem και μια κάρτα δικτύου επιπλέον με την εγκατάστασή τους.

Μπορείς απλά να πας στον πίνακα ελέγχου και να κάνεις ανενεργό το modem και την κάρτα δικτύου του κινητού.

Μόλις έστησαν οι υπήκοοι μου έναν βωμό και δέχομαι θυσίες. :-)

Δημοσ.

Μόλις έστησαν οι υπήκοοι μου έναν βωμό και δέχομαι θυσίες. :-)

ξεκόλλα, δεν είπε "είσαι βασιλιάς".....

Είσαι θεός είπε

:P

:-D

να και το σφάγιό μου...

sinclair_zx_spectrum.jpg

...καλό ;

Δημοσ.

Να προσέχεται τι λέτε Μεγάλη Εβδομάδα γιατί θα σας κάψει ο θεός (ο αληθινος έτσι; όχι οι φιγουρατζήδες) lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...