Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω UPS

xristos896

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καλό UPS γιατί οι διακοπές ρεύματος είναι συχνές(μακάρι να ήταν άλλες-http://www.holidayshop.gr/images/Super_Paradays_copy.jpg).Το τροφοδοτικό μου είναι 450W.Θα ήθελα και την δική σας άποψη γιατί δεν έχω ασχολιθεί και δεν ξέρω απο αυτά.:-):-)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα χρειαστεί να δώσεις την σύνθεση του μηχανήματος σου, επιθυμητή αυτονομία σε χρόνο και κάποιο budget.

/sc

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Θα χρειαστεί να δώσεις την σύνθεση του μηχανήματος σου, επιθυμητή αυτονομία σε χρόνο και κάποιο budget.

/sc

RAM:2x2 CPU:AMDX2 Dual Core 6000+ 3.0GHz Κάρτα γραφικών:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513355 Σκληρός:1Τ

Τα υπόλοιπα επιλογή δική σας!!:-):-):-)

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν λέει σύνθεση εννοεί τα πάντα που ξοδεύουν ρεύμα...(το κουτί από μόνο του δεν ξοδεύει κάτι :o )

Δημοσ.

εγω φιλε μου εχω παρει ενα mustek 1000 v/a και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. το εχω περιπου 10 μηνες και δουλευει μια χαρα ,κραταει περιπου 20 λεπτα σε συνθεση με e8400 cpu- 4850 gpu- 2 sata hdd 650 gb- 600 psu.για τα λεφτα του ειναι μια χαρα ~70-80 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.
εγω φιλε μου εχω παρει ενα mustek 1000 v/a και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. το εχω περιπου 10 μηνες και δουλευει μια χαρα ,κραταει περιπου 20 λεπτα σε συνθεση με e8400 cpu- 4850 gpu- 2 sata hdd 650 gb- 600 psu.για τα λεφτα του ειναι μια χαρα ~70-80 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα.

Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω:-)

Δημοσ.
Ψάχνω ένα καλό UPS γιατί οι διακοπές ρεύματος είναι συχνές

Απο πότε έχουμε διακοπές ρεύματος στη περιοχή μας και δε το ήξερα;Αυξομοιώσεις τάσεως...Εντάξει, να το δεχτώ.Αλλά διακοπές όχι :-)

Δημοσ.
Απο πότε έχουμε διακοπές ρεύματος στη περιοχή μας και δε το ήξερα;Αυξομοιώσεις τάσεως...Εντάξει, να το δεχτώ.Αλλά διακοπές όχι :-)

Η περιοχή σας γεωγραφικά δεν συμπίπτει απαιραίτητα με την περιοχή σας στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. ;)

Για να το ζητάει προφανώς θα το χρειάζεται.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...