Προς το περιεχόμενο

Η σφαγή του Πάσχα

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toufa αγορι μου λυσε μου μια απορια μιας και το κατεχεις το θεμα...

Το σουβλιστο αρνι, ειναι ή δεν ειναι λαθος να το αλοιψεις με λαδι?

Edit: Αν δεν βαριεσαι πες και το γιατι σε παρακαλω...

• Απαντ. 639
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το λαδι θα κανει πιο τραγανη την πετσα και θα την κανει να αρπαξει πιο γρηγορα. εγω θα το εκανα παντως (και θα ειχα δυοσμο και δεντρολιβανο για να το αλοιφω οχι μπαχαρικα απεξω γιατι θα καουν), αν και εχω χρονια να σουβλισω (δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν το τελευταιο μου πασχα στην ελλαδα)

Δημοσ.
Τα διάβασα όλα αυτά αλλά απότομα 5-6 άτομα που έχουν κάνει guest star εμφανίσεις σε όλα τα άλλα σχετικά θέματα μου φαίνεται κάπως απίθανο να είναι χορτοφάγοι. Και μπατζάρια να τρώγαμε το Πάσχα όπως μέσες άκρες είπε και ο Λούσης πάλι τα ίδια χαριτωμένα θα ακούγαμε.

Το timing είναι "ύποπτο". Εκτός πια και αν τα ερίφια όλες τις άλλες εποχές του χρόνου μεταφέρονται με ελικόπτερο απο τη στάνη του Κίτσου στο σφαγείο το οποίο έχει στη μέση του καταράκτη και κοιτάει προς την ανατολή έτσι ώστε το Feng Shui του να βοηθά στη πνευματική χαράρωση της γίδας λίγο πριν απο μόνη της αυτοβούλως και οικιοθελώς προτάξει το λαιμουδάκι της στην φαλτσέτα του σφάχτη (ο όποιος είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας απο την Πάντειο).

Πόσο χαριτωμένο ποστ.

Και πόσο στιλιζαρισμένο.

Και πόσο υποψιασμένο.

Και πόσο άστοχο.

α) Προφανώς διαφωνείς με τις μπούρδες μου όπως λέει και ο τάκτικαλ. :shock:

β) Θες να μου απαντήσεις πάνω σε αυτό που σου έγραψα ή θα συνεχίσεις να μου τη λες; :rolleyes:

α+β) Τσουκ - και για μία ακόμη φορά προτρέχεις να προκαταβάλεις το σκεπτικό μου, το ποιόν μου, και τί μάρκα βρακί φοράω.

Τα μόνα προφανή, είναι τα εξής :

Ενώ τα λέγαμε "μια χαρά κι ωραία", θυμάμαι να έρχεσαι και να προτείνεις κάποιοι να συνέρθουμε, να βγούμε να μας χτυπήσει λίγο ο αέρας, διότι φλερτάρουμε σοβαρά με την εγκεφαλική μαλάκυνση και την μυωπία, και άλλα εδώδιμα-αποικιακά.

Παρενθετικά, πετάς -τώρα που το θυμήθηκα κι αυτό- κάτι ατάκες που θυμίζουν απάλευτο7-γουάναμπι, του στυλ "οι μορφωμενολεφτοτέτοιοι της Εκάλης ζουν στον κόσμο τους - ενώ εγώ στον Κολωνό δεν ξέρω αν ο Πακισταναλβανορουμάνος θα με σφάξει, θα με βιάσει, θα με ληστέψει πρώτα - ή θα τα κάνει ολ' αυτά μαζί χωρίς ίσως καν να δώσει βάση στη σειρά προτεραιότητας - ΓΙ' ΑΥΤΟ, αφήστε, μη μου πηδάτε το μυαλό με τις ψωνισμένες θεωρίες σας - η ζωή είναι στο πεζοδρόμιο".

Δεύτερο προφανές, είναι ότι εγώ δεν μπορώ να συζητήσω σοβαρά μαζί σου, τη στιγμή που εσύ εμμέσως αλλά σαφέστατα δείχνεις ότι δεν έχεις καμμία όρεξη για κανέναν διάλογο (γιου νόου, απόψεις, επιχειρήματα κετς), γι' αυτό και το δηλώνω.

(επιχείρημα διαλόγου δεν συνιστά το "έτσι είναι ο κόσμος ρε κοιμίσια, ακόμα να το πάρετε χαμπάρι ότι δεν πρόκειται να τον αλλάξετε;")

Τρίτο προφανές είναι το ότι η καλύτερή σου θα ήταν απλά όλοι οι "ψυχανώμαλοι" που είμαστε κατά την κρατούσας κατάστασης, κατά της ασυδοσίας της, κατά του χαμού εν προκειμένω που τοπικά κυριαρχεί την συγκεκριμένη "εορταστική περίοδο", υπέρ του ότι ακόμα και τα ζώα παραγωγής/προς κατανάλωση νιώθουμε πως έχουν δικαιώματα, να κόψουμε τις πίπες, να πάμε να κάνουμε τίποτα σοβαρό με τις μίζερες ζωές μας, αντί ΟΥΤΕ τον χρόνο μας να χάνουμε στα φόρουμς - ούτε να σου ζαλίζουμε το μυαλό με τα παιδίσια και υποκριτικά μας παραλληρήματα, στα οποία αισθάνεσαι μια ασυγκράτητη ανάγκη ν' απαντάς με ώριμο λόγο, με συνέπεια να χαραμίζουμε έμμεσα και τον δικό σου πολύτιμο χρόνο, να μαζέψουμε τα κουβαδάκια μας να πάμε να τα δώσουμε να πάρουμε κομπολόι.

Τέταρτο προφανές είναι λοιπόν πως ΔΕΝ πιστεύω πως μετά απ' όλα τα προηγούμενα, μπορώ εγώ τουλάχιστον να δεχτώ πως θα πεις ν' αλλάξεις ρότα, και ν' ανταλλάξουμε 2-3 κουβέντες, όπως πχ έκανα με τον Praetorianos, που στη βάση του μπορεί να διαφωνώ με την αντίληψή του για τα πράγματα (ενώ σε άλλα σημεία με βρίσκει σύμφωνο) - πράγμα που θα το ευχόμουν παρ' ολ' αυτά- διότι σε κάθε σου ποστ φροντίζεις ν' αφήνεις και μία σπόντα, που φτάνει σε μέγεθος μέχρι και κομοδίνου.

Και φυσικά, δεν πρόκειται να σε παρακαλέσω να το κάνεις.

Είσαι όμως ελεύθερος να με διαψεύσεις ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται, αρκεί να μην απλά το δηλώσεις.

Δημοσ.
Εσύ από τον άκρατο χοροφαγισμό πέρασες στο "καλό είναι να τρώμε κυρίως άσπρα κρέατα"?

Τέλος πάντων από εκεί που κάποιοι υποστήριζαν την αυστηρή χορτοφαγία τώρα άρχισαν να λένε ότι είναι κακό να τρώμε κόκκινο κρέας κάθε μέρα. Λες και δεν το ξέραμε οι υπόλοιποι ή υποστηρίζαμε το αντίθετο.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αυτό το σχόλιο που έκανες quote είναι τμήμα ενός άρθρου που ανέφερα σαν πηγή αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες.

Δεν είναι οι προσωπικές μου απόψεις .

Δημοσ.
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αυτό το σχόλιο που έκανες quote είναι τμήμα ενός άρθρου που ανέφερα σαν πηγή αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες.

Δεν είναι οι προσωπικές μου απόψεις .

Παρέθεσες μια πηγή για να στηρίξεις την γνώμη σου. Η πηγή λέει διαφορετικά πράγματα από αυτά που εσύ στηρίζεις άρα εμένα κάτι δεν μου κολλάει. Δεν είναι προσωπικές σου απόψεις αλλά εφόσον αναφέρεσαι σε αυτές σημαίνει ότι τις συμμερίζεσαι και συμφωνείς με αυτές. Αυτό.

Δημοσ.
Διάλεξε...

Υπάρχουν οι αρχαίοι έλληνες και οι νεοέλληνες. Τώρα είναι κατανοητό φαντάζομαι.

@pournaras

Πολύ έξυπνο, δείχνει και το επίπεδο σου.

Τώρα θα μου πεις γιατί δεν σχολίασα αναλυτικώς το δικό σου σχόλιο αλλα το πέρασα από τον χασάπη. E ναι, όταν ανακατεύεις αλήθειες με ανοησίες.

Δημοσ.

η ημερα με τη νυκτα

το + μετο -

το φως με το σκοταδι

και τα πολλα μπλα μπλα ειναι φτωχεια.

Δημοσ.
Παρέθεσες μια πηγή για να στηρίξεις την γνώμη σου. Η πηγή λέει διαφορετικά πράγματα από αυτά που εσύ στηρίζεις άρα εμένα κάτι δεν μου κολλάει. Δεν είναι προσωπικές σου απόψεις αλλά εφόσον αναφέρεσαι σε αυτές σημαίνει ότι τις συμμερίζεσαι και συμφωνείς με αυτές. Αυτό.
Oταν έγραψα το post 437 δηλαδή αυτό : " Αγαπητοί λάτρεις του κόκκινου κρέατος, ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή με την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα φέρνει κακά νέα: Ναι μεν, μία καλοψημένη μπριζόλα αποτελεί για τους περισσότερους, άνδρες κυρίως, τον ορισμό του ιδανικού γεύματος, η ευρεία κατανάλωση κρέατος όμως περιλαμβάνει και έναν αριθμό επιβλαβών επιπτώσεων για την υγεία μας. Πρόσφατα αποτελέσματα μιας δεκαετούς έρευνας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ερευνών στο Προσδόκιμο Καρκίνου και Διατροφής (EPIC), έδειξε ότι άνδρες (και γυναίκες) που καταναλώνουν έστω και 283 γρ. κόκκινου κρέατος την εβδομάδα έχουν παραπάνω πιθανότητες να προσβληθούν από καρκίνο του παχέως εντέρου σε αντίθεση με όσους το αποφεύγουν.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα ξαναφάμε ποτέ στη ζωή μας κρέας. Απλά, από εδώ και πέρα θα προσέχουμε. Θα προτιμάμε τα λιγότερο επιβλαβή κρέατα -και κυρίως τα «άσπρα» υποκατάστατα αυτών- και θα λέμε όχι σε αυτά που η έρευνα κρίνει ως επικίνδυνα. Ποια είναι αυτά;

ΑΠΟ http://www.in2life.gr/wellbeing/nutr...x?singlepage=1 "

δεν είχα α)μια συγκεκριμένη συζήτηση με κάποιον-α για να επιχειρηματολογήσω απλά παρουσιάσα ένα άρθρο από ένα link που , κατά την γνώμη μου, παρουσιάζει ενδιαφέρον και β) ήθελα να συμβάλλω με αυτόν τον τρόπο σε μια πιο εποικοδομητική κουβέντα εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.
α+β) Τσουκ - και για μία ακόμη φορά προτρέχεις να προκαταβάλεις το σκεπτικό μου, το ποιόν μου, και τί μάρκα βρακί φοράω.

Ρε μάστορα θα με τρελάνεις μεσημεριάτικα;Εσύ ειρωνεύεσαι...εσύ με χαρακτήρισες ως μη σοβαρό άτομο...εσύ σχολίασες αρνητικά τα posts μου (''αληθινά εμπνευσμένο'' και άλλα τέτοια όμορφα) χωρίς να επιχειρηματολογήσεις, εσύ ασχολήθηκες συγκεκριμένα με τη πάρτη μου.Αν είπα δυο κουβέντες δε τις είπα ντε και καλά για 'σενα, απλά πήρα την αφορμή απ' το χαρακτηρισμό σου και απευθύνθηκα γενικώς στο forum.Ούτε η απάντηση του ''Balsamomenos'' μου άρεσε προς τον ''afentiko7'' την οποία και σχολίασα.Δε με ενδιαφέρει ούτε τι βρακί φοράς ούτε αν σε χαρτζιλικώνει ο μπαμπά σου πραγματικά, αλλά δεν ανέχομαι με τη καμία να σχολιάζει κανείς αρνητικά τα posts μου μόνο και μόνο για να με ειρωνευτεί επειδή δε βρίσκουμε μια χρυσή τομή στις απόψεις μας.Αν διαφωνείς απλά πες μου είσαι λάθος εδώ και εδώ.Όσο και βλάκας να είμαι δέχομαι οποιαδήποτε κόντρα πάνω σε μια συζήτηση.Παίρνω πίσω τη κουβέντα μου ''κάποιοι έχετε καεί'' θα μπορούσα κάλλιστα να απαντήσω σε όποιον θεώρησα ο,τι έλεγε παπαριές.Ωραία;

Παρενθετικά, πετάς -τώρα που το θυμήθηκα κι αυτό- κάτι ατάκες που θυμίζουν απάλευτο7-γουάναμπι, του στυλ "οι μορφωμενολεφτοτέτοιοι της Εκάλης ζουν στον κόσμο τους - ενώ εγώ στον Κολωνό δεν ξέρω αν ο Πακισταναλβανορουμάνος θα με σφάξει, θα με βιάσει, θα με ληστέψει πρώτα - ή θα τα κάνει ολ' αυτά μαζί χωρίς ίσως καν να δώσει βάση στη σειρά προτεραιότητας - ΓΙ' ΑΥΤΟ, αφήστε, μη μου πηδάτε το μυαλό με τις ψωνισμένες θεωρίες σας - η ζωή είναι στο πεζοδρόμιο".

Είσαι οφφ τόπικ αλλά νομίζω σου απάντησα στη τελευταία πρόταση παραπάνω.

Δεύτερο προφανές, είναι ότι εγώ δεν μπορώ να συζητήσω σοβαρά μαζί σου, τη στιγμή που εσύ εμμέσως αλλά σαφέστατα δείχνεις ότι δεν έχεις καμμία όρεξη για κανέναν διάλογο (γιου νόου, απόψεις, επιχειρήματα κετς), γι' αυτό και το δηλώνω.

(επιχείρημα διαλόγου δεν συνιστά το "έτσι είναι ο κόσμος ρε κοιμίσια, ακόμα να το πάρετε χαμπάρι ότι δεν πρόκειται να τον αλλάξετε;")

Το παλεύω από 'χθες ρε.Το συνεχίζεις όμως.Όχι τίποτα άλλο γαμάμε και το θέμα.

Τρίτο προφανές είναι το ότι η καλύτερή σου θα ήταν απλά όλοι οι "ψυχανώμαλοι" που είμαστε κατά την κρατούσας κατάστασης, κατά της ασυδοσίας της, κατά του χαμού εν προκειμένω που τοπικά κυριαρχεί την συγκεκριμένη "εορταστική περίοδο", υπέρ του ότι ακόμα και τα ζώα παραγωγής/προς κατανάλωση νιώθουμε πως έχουν δικαιώματα, να κόψουμε τις πίπες, να πάμε να κάνουμε τίποτα σοβαρό με τις μίζερες ζωές μας, αντί ΟΥΤΕ τον χρόνο μας να χάνουμε στα φόρουμς - ούτε να σου ζαλίζουμε το μυαλό με τα παιδίσια και υποκριτικά μας παραλληρήματα, στα οποία αισθάνεσαι μια ασυγκράτητη ανάγκη ν' απαντάς με ώριμο λόγο, με συνέπεια να χαραμίζουμε έμμεσα και τον δικό σου πολύτιμο χρόνο, να μαζέψουμε τα κουβαδάκια μας να πάμε να τα δώσουμε να πάρουμε κομπολόι.

Kαι σε αυτό απάντησα.

Τέταρτο προφανές είναι λοιπόν πως ΔΕΝ πιστεύω πως μετά απ' όλα τα προηγούμενα, μπορώ εγώ τουλάχιστον να δεχτώ πως θα πεις ν' αλλάξεις ρότα, και ν' ανταλλάξουμε 2-3 κουβέντες, όπως πχ έκανα με τον Praetorianos, που στη βάση του μπορεί να διαφωνώ με την αντίληψή του για τα πράγματα (ενώ σε άλλα σημεία με βρίσκει σύμφωνο) - πράγμα που θα το ευχόμουν παρ' ολ' αυτά- διότι σε κάθε σου ποστ φροντίζεις ν' αφήνεις και μία σπόντα, που φτάνει σε μέγεθος μέχρι και κομοδίνου.

Και φυσικά, δεν πρόκειται να σε παρακαλέσω να το κάνεις.

Kαι σε αυτό απάντησα.Επαναλαμβάνεσαι νομίζω.

Άσχετη παρατήρηση:

Γενικά στο συγκεκριμένο forum υπάρχει ένα ύφος απ' τα μέλη του αρκετά ειρωνικό θα έλεγα ως προς αυτούς που γράφουν κάτι που διαφωνούν με τη δική τους άποψη.Δε λέω για 'μενα, γενικά αναφέρομαι.Επίσης μου χτυπάει πολύ αρνητικά το thread "Τα κουφά του Insomnia''.Γνώμη μου έτσι;Είχα κάνει παράπονα παλαιότερα στο συγκεκριμένο τόπικ αλλά θα το ξανα πω για άλλη μια φορά.Θεωρώ πως είναι μ@λ@κί@ να κάνετε posts μερικοί κάποιες κουβέντες που ειπώνονται από άλλα μέλη, που είτε θέλετε από βλακεία τους στον εγκέφαλο είτε θέλετε από ασχετοσύνη τους γράφουν ο,τι γράφουν.Μετά μπαίνει μέσα ο Χ και Ψ και λέει: ''Α το μ@λ@κ@ τι είπε!''Το θεωρώ πολύ πουστιά αυτό και δε τιμάει ιδιαιτερα τα παντελόνια που φοράτε.Αιτούμαι το κλείδωμα και τη διαγραφή αυτού του θέματος.Με το ίδιο σκεπτικό βλέπετε ένα καθυστερημένο στο δρόμο και το κοροϊδεύετε ε;Κοίτα το χαζό πως μιλάει!Κάθεται και σε καροτσάκι!Συγκεκριμένα δείτε αυτό.Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και το να τη λες σε κάποιον πίσω από μια TFT δεν σε κάνει ούτε πιο έξυπνο ούτε πιο ''μάγκα''.Φιλικότατα.

Δημοσ.

Γενικά στο συγκεκριμένο forum υπάρχει ένα ύφος απ' τα μέλη του αρκετά ειρωνικό θα έλεγα ως προς αυτούς που γράφουν κάτι που διαφωνούν με τη δική τους άποψη.Δε λέω για 'μενα, γενικά αναφέρομαι.Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και το να τη λες σε κάποιον πίσω από μια TFT δεν σε κάνει ούτε πιο έξυπνο ούτε πιο ''μάγκα''.Φιλικότατα.

Κατάλαβα που αναφέρεσαι .:-)
Τα post γίνονται όλο και πιο ουσιώδη όσο πάνε.

Πάντως για χορτοφάγοι, μια χαρά τα μασάτε.

To ότι δέχομαι τις "μπηχτές" του Lucifer είναι γιατί σίγουρα ξέρει περισσότερα από εμένα .. απλά μάλλον δεν έχει χρόνο ή διάθεση να τα γράψει.;)

Δημοσ.

@slygeo87

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην ασχολείσαι με το thread παρα να κλειδώσει?

Και αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν που κάποια στιγμή παρενέβηκες και είπες κάποια πράγματα που δεν έστεκαν.

Δημοσ.

το εθιμο πως και υπαρχει 2000 χρονια? το πασχα ειναι εβραικο καταληπο που το πηρε ο χριστιανισμος, και δεν νομιζω οτι με το καλημερα αρχιζανε να σουβλιζουνε αρνια. εγω σου ξαναλεω, ο χορτοφαγος και ο vegan ειναι οτι χειροτερο για μενα. και λογω επαγγελματος, και οτι το παιζουνε υπερανω (σαν αυτους με τα mac, το hipster lifestyle γενικα)

και γενικα μηπως να βαζω ενα disclaimer σε καθε μου post σχετικα με το φαγητο για το τι κανω σαν επαγγελμα, και οτι οπως αν πει καμια μαλακια κανεις για ιατρικη (οπως και εγινε πιο πριν στο thread) θα σας πει ο luci οτι λετε ακυρα πραγματα, ετσι και εγω οταν δω να λεγεται κατι λαθος θα με πιασει το μανιατικο να υπερασπιστω αυτα που ξερω.

δεν υπαρχει ενα αρνι, ενα γουρουνι και μια αγελαδα. αλλα ο κοσμος στην ελλαδα αυτο νομιζει. οπως με τα σκυλια και τα πουλια, εχει ρατσες και ρατσες με διαφορετικα χαρακτηριστικα η καθε μια. και μετα εχουμε τον πειραματισμο του ανθρωπου να συνδιασει ρατσες ωστε να βγαλει κατι διαφορετικο.

τωρα θα μου πεις, πως να μαθει ο χασαπης στον κοσμο τι ειναι η καθε ρατσα, μιας και ο οποιοσδηποτε οταν δει χοιρινο χαλκιδας σε ενα μαγαζι και το δει και στο αλλο νομιζει οτι αυτο ειναι το ιδιο. ( http://www.britishpigs.org.uk/breedlist.htm ενα παραδειγμα)

φυσικα μπορω να σου βαλω παραδειγματα για αγελαδες, μοσχαρια και αρνια και κατσικια, αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω, αν και εκει ειναι ακομα πιο πολυπλοκα γιατι απο το γουρουνι στην τελικη μονο κρεας παιρνουμε.

δεν θελω να το παω στο πολιτικο το θεμα σχετικα με την ελλαδα , αλλα ο περισσότερος κοσμος δεν ξερει ουτε τι τρωει ουτε πως να τρωει. και αυτο ειναι ΚΑΙ σε παγκοσμια κλιμακα. στεγνο ψαρι, γκρι κρεας, λαχανικα βρασμενα για ωρες κλπ κλπ

και οποιος τρωει κρεας που σφαχτηκε πριν μια μερα απλα ειναι λαθος. το κρεας δεν τρωγεται αμεσως μετα την σφαγη, η γευση και η υφη δεν εχει καμια σχεση με το τι γινεται μετα.

οσο για το λαυρακι, απλα επειδη εδω ξερω οτι τα μεγαλα ψαρια (γοπες, πεστροφες, ρέγκες) χτυπανε στο κεφαλι με το που πιασουν για ακαριαίο θανατο, νομιζω στα πιο μικρα ψαρια μπαινουν στον παγο για να μην νιωσουν τον θανατο (δεν εχω ιδεα στο θεμα των μικρων)

Ε ενταξει δεν ειναι 2000 ειναι 1500, η αντε 1000 τα χρονια, που υπαρχει αυτο το εθιμο. Τα χρονια ομως που "εκπολιτιστικαμε" (με την καλη εννοια και χωρις ειρωνια), δεν νομιζω να ξεπερνουν τα τελευταια 50 στην πιο αναπτυγμενη ευρωπη, και πολυ λιγοτερα απο 50 για τη χωρα μας.

Και μιας κι εγω σε εμπιστευομαι (λογω της δουλειας σου) στο πως πρεπει να ειναι σωστα τα πραγματα, εμπιστεψου με κι εμενα οταν σου λεω οτι παραδειγμα εγω πουλαω παρα πολλα κοτοπουλα το χρονο χερι με χερι, σε σταθερους πελατες που προτιμουν να μη φανε καθολου παρα να παρουν απο το σουπερ μαρκετ, απλα και μονο για θα φανε κοτοπουλο απο το χωριο.

Καποιος ομως πρεπει να το σφαξει αυτο, κι ο απλος πτηνο-κτηνοτροφος του χωριου, ουτε στο σφαγειο θα τα παει, ουτε κανονες θα τηρησει, ουτε για την ψυχικη τους υγεια θα νοιαστει.

Υπάρχουν οι αρχαίοι έλληνες και οι νεοέλληνες. Τώρα είναι κατανοητό φαντάζομαι.

@pournaras

Πολύ έξυπνο, δείχνει και το επίπεδο σου.

Τώρα θα μου πεις γιατί δεν σχολίασα αναλυτικώς το δικό σου σχόλιο αλλα το πέρασα από τον χασάπη. E ναι, όταν ανακατεύεις αλήθειες με ανοησίες.

Δεν δειχνει κανενα επιπεδο μου, copy paste τα δικα σου λεγομενα εκανα, το δικο σου επιπεδο δειχνει.

Τις οποιες βεβαια αληθειες με τις ανοησιες εισαι πολυ υπερανω για να τις υποδειξεις, και προτιμας να ειρωνευτεις απλα, κατα τα αλλα, το δικο μου επιπεδο σε πειραξε.

Τι να λεμε τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...