tacticalcube138 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Εδώ μαθαίνουμε ότι τα ψάρια και τα θαλασσινά συγκαταλέγονται στα όσπρια. Μάλιστα. Αφού δεν ξέρεις τί μιλάς; Αν ήξερες δεν θα έλεγες όλες αυτές τις μπούρδες. Είναι σαν να λες ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μόνο με κόκκινο κρέας. Ε δεν μπορεί. Με χορτοφαγική δίαιτα και γαλακτοκομικά μπορεί. Μην ανησυχείς δεν είμαι υπέρ της πλήρους κατάργησης της κρεατοφαγίας. Απλά γράφονται πολλές μπούρδες. Τώρα όσον αφορά το "επιχείρημα" ότι και τα μύδια ασφυκτιούν κράτησέ το. Δε νομιζω να σου αρεσε και πολυ...Γιατι θα κρατουσαν πλακατ με τη φωτο σου και θα εγραφαν απο κατω "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΜΠΡΟΚΟΛΟΦΑΓΟΙ!" Κανονισε... τα χρονια περνανε γρηγορα! Vitamin B12, a nutrient found in meat, fish and milk, may protect against brain volume loss in older people. Anna Vogiatzoglou, Department of Physiology, Anatomy and Genetics at Oxford University http://www.ox.ac.uk/media/news_stories/2008/080909.html Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για σένα η Β12 δεν βρίσκεται μόνο στο άσπρο και κόκκινο κρέας, αλλά και στα ψάρια, θαλασσινά, γάλα, τυρί, βούτυρο, αυγά, ακόμα και στο γιαούρτι σε μικρή ποσότητα. Επίσης έχει βρεθεί και σε κάποια μανιτάρια και φύκη και αργότερα θα τη βρουν και αλλού.
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 ...αν ο δίποδος σκατιάρης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νευράκια του όταν πάει να σφάξει το ζωντανό και αν η κοινωνία δεν μπορεί να λάβει μέτρα για να μην συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά σε τακτική βάση, ε τότε ναι, να καταργηθούν οι φάρμες. Τα ζωάκια δεν χρωστάνε τίποτε στον κάθε χωριάτη και στις εταιρίες που βρίσκονται από πίσω. Αν δεν τα πας καλά με τον εαυτό σου, αυτό φαίνεται στο πώς αντιμετωπίζεις τους πιο αδύναμους. Επειδή εσύ βρέθηκες σε θέση ασφαλείας, δεν σημαίνει ότι οι ενέργειές σου θα πρέπει να είναι αποδεκτές από την υπόλοιπη κοινωνία. Κοινώς: μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν.Ας παίρνουν συμπληρώματα, χέστηκε η γελάδα στ' αλώνι. Αν και καθιστός σκέπτεσαι ορθά.Εσύ πολύ όμορφα υποστηρίζεις ο,τι τα ζώα έχουν δικαιώματα που πρέπει να τα σεβαστούμε.Συμφωνώ.Είναι έμβια όντα και έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει και ο άνθρωπος.Ανάγκη για τροφή, αναπαρωγή, κ.ο.κ.Σίγουρα τα ζώα εκτός από υλική υπόσταση έχουν και ψυχική.Αισθάνονται το φόβο, έχουν αισθήματα, πονούν, θέλουν συντροφιά επομένως έχουν και νοημοσύνη σαν το άνθρωπο.Για του λόγου το αληθές κάποια από αυτά είναι πολύ πιο έξυπνα ακόμα και από εμάς τους ανθρώπους.Καλά μέχρι εδώ; Sweet dreams...δε μπορείς να αλλάξεις τη κατάσταση.Κανένας από εμάς.Ο άνθρωπος έχει επιλέξει εδώ και μερικά εκατομμύρια χρόνια να έχει στη διατροφή του το κρέας.Το γουστάρει και του προσφέρει πολύτιμα συστατικά για τον οργανισμό του.Κάποτε επειδή ήταν αυτός και το ματσούκι του τα κυνηγούσε για να επιβιώσει.Μετά σιγά σιγά αναπτύχθηκε στις κοινωνίες μπλα μπλα μπλα και πλέον σήμερα στο 2009 ο καθένας έχει μια εργασία.Ο καλός σημερινός άνθρωπος δεν έχει τα @ να σφάξει για να τραφεί.Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει διότι από ''πίσω'' του είναι κάποιοι οι οποίοι κάνουν τη βρώμικη δουλειά γι' αυτόν.ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ.Ναι αυτοί.Πλάσματα της φαντασίας, αμόρφωτα κτήνη με παχιά μουστάκα, μέσα στη λίγδα, κρατώντας χατζάρες και μπαλτάδες μεγαλωμένοι στα βουνά και στα λαγκάδια.Τέρατα που δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους επειδή δεν είναι μορφωμένοι σαν εσένα και κοιτάνε να ζήσουν με τη φάρμα που κληρονόμησαν απ' τον πατέρα τους.Πουλάνε το ψόφιο τομάρι στο χασάπη και εσύ ως καταναλωτής πηγαίνεις και σου το κόβει σε μερίδες για να το αγοράσεις.Έτσι είναι.Κάνω λάθος; Διότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα και όχι το ένα μετά το άλλο. Κάποια πράγματα δε γίνεται να γίνουν ταυτόχρονα αλλά ιεραρχικά.Όταν θα σταματήσουν οι σκοτωμοί, οι πόλεμοι, τα σωματεμπόρια (για πάνε σύνορα με 50 ευρώ 'κονομάς 14χρονο), οι εκμεταλεύσεις, οι ρατσισμοί και ο,τι πίπα βάζει ο νου σου για τους ανθρώπους τότε μετά...αφού θα έχουμε εξελιχθεί αρκετά και θα είμαστε όλοι μαζί συμφιλιωμένοι και αγαπημένοι θα μπορέσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω που είναι ο σεβασμός και προστασία των άλλων έμβιων όντων.Αν ο μόνος τρόπος είναι να γίνουμε χορτοφάγοι ή να παίρνουμε χάπια που θα ανακαλυφθούν το 2026 ψήνομαι τρελά να το κάνω.Καληνύχτα μαμά.Άσε το φως ανοιχτό. Υ.Γ./ @@sos@@ έλεος για τα ποντίκια.Σκοτώνεις ένα φυτρώνουν 1.000.Μη τα λυπάσαι.Οκ μη το γαμάμε τελείως όμως.
BLISS Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για σένα η Β12 δεν βρίσκεται μόνο..... να διαβαζεις τα λινκς πριν σχολιασεις.... Αρκετα εχεις εκτεθει ως τωρα. "μπουρδες, τριχες, δεν ξερεις τι σου γινεται, κοιτα τα φασολια".... Για ατομο με γνωσεις γυμναστηριου της γειτονιας, καλυτερα θα ηταν να μιλουσες λιγοτερο, και ΚΑΛΥΤΕΡΑ
@@sos@@ Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Υπάρχουν άπειροι λόγοι για να σταματήσουμε να βλάπτουμε τα ζώα αλλά θεωρώ τον διατροφικό ως τον πιο ασήμαντο. Ασήμαντος ξεασήμαντος αυτός είναι ένας λόγος που εκατομμύρια ζώα γίνονται σφάγια . Βtw , μπορείς να μου ιεραρχήσεις του λόγους κατά την γνώμη σου . Όσο για την κωλοτούμπα, σε ένα ποστ που μου μιλούσε για τα πλεονεκτήματα της veg διατροφής μου είπε ότι τα θαλασσινά έχουν πολλές βιταμίνες. Δεν βρίσκεις το fail?Oπως ακριβώς το θέτεις είναι fail. Aλλά δεν έχεις καταλάβει φίλε Praetorianos ότι ο tacticalcube138 δεν υποστηρικτής της , άλλο vegan διατροφή και άλλο διατροφή χωρίς κόκκινο κρέας .
tacticalcube138 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 @slygeo87 Η γνωστή μπούρδα με τα δικαιώματα των ζώων. Δεν είπα κάτι τέτοιο και νομίζω κανείς άλλος είπε. Είπα όμως ότι ο βασανισμός δεν δικαιολογείται και ότι απαιτεί κομπλεξικούς. Επίσης είπα μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν. Ναι η κακομεταχείριση δεν πρόκειται να εκκλείψει ποτέ προς παιδιά, ζώα κ.λπ. Ο στόχος είναι η μείωσή της. Κάποια πράγματα γίνονται ταυτόχρονα, διότι πάντα συμβαίνει το εξής: ο άνθρωπος αυτοβασανίζεται, μετά βασανίζει το παιδί του, μετά τον υφισταμένο του και τέλος τα ζώα και ξανά από την αρχή σε τακτική βάση. Από τη στιγμή λοιπόν που όλα συνδέονται μεταξύ τους, πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονη δράση. Δηλαδή συγγνώμη επειδή γίνονται πόλεμοι και βιασμοί δεν μπορεί η πολιτεία να κόψει τη φόρα στους κυνηγούς ή σε αυτούς που ξεσπάνε στα κατοικίδιά τους; Δεν νομίζω.
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ρε boy έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;Μήπως να μετατρέψουμε το σφάξιμο σε εγχείριση χωρίς σφαγείς αλλά μορφωμένους χειρούργους κατόπιν αναισθησίας για να μη νιώθουν τα ζώα;Το παληκάρι το βουτάει και το σφάζει.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ!
freedubus Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ολα εδώ πληρώνονται. Εδώ και 3 μέρες τρώω πέτσες και εντόσθια και σήμερα το αρνί παίρνει την εκδίκησή του. [...'] το αίμα τρέχει ποταμός[...] Πίστεψέ με, το ίδιο συμβαίνει και στους ανθρώπους που το κατανάλωσαν μετά από λίγες μέρες. Αίμα αντί αίματος. Η εκδίκηση του αδικοσφαγμένου.
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Πάντως πληροφοριακά δε μου αρέσει και πολύ το αρνί.Βρωμάει βαρβατίλα.
Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 tacticalcube, αναμένεται να χαλαρώσεις άμεσα. Πάει καιρός που είδα ποστ σου χωρίς να αναφέρεις πως κάποιος άλλος λέει μπούρδες. Επίσης, παρακαλείσαι να κοιτάς τόσο το ποσοστό Β12 που εμπεριέχει κάθε τροφή, όσο και το τι ποσοστό αυτού μεταβολίζεται επιτυχώς. Επειδή είδα κάτι για αυγά και πούπουλα. Ενδιαφέρων είναι επίσης ο διαχωρισμός που κάνεις ανάμεσα στα ψάρια και τα λοιπά ζώα, φαίνεται πως ο πόνος και τα δικαιώματα είναι προνόμιο μόνο των θηλαστικών.
tacticalcube138 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ρε boy έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;Μήπως να μετατρέψουμε το σφάξιμο σε εγχείριση χωρίς σφαγείς αλλά μορφωμένους χειρούργους κατόπιν αναισθησίας για να μη νιώθουν τα ζώα;Το παληκάρι το βουτάει και το σφάζει.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ! Αμάν με τις μπούρδες. Χασάπηδες και σφαγείς είναι υποχρεωμένοι να παιρνάνε από σεμινάρια και να παίρνουν κάποιο χαρτί-άδεια. Μην κοιτάς τί γίνεται στα χωριά. Δουλειά είναι και αυτή και υπάρχουν οι επαγγελματίες και οι καραγκιόζηδες. Πολύ αδιάβαστος είσαι. Μα καλά τί νομίζεις, ότι ο καθένας μπορεί να το παίξει χασάπης; Πριν απαντήσεις ψάξτο πρώτα. Και εξάλλου όποιος έχει νευράκια, ας πάρει ένα ξυράφι και να αρχίσει να αυτοχαρακώνεται. Το είχε κάνει στα νιάτα της η Αντζελίνα Τζολί. Ενδιαφέρων είναι επίσης ο διαχωρισμός που κάνεις ανάμεσα στα ψάρια και τα λοιπά ζώα, φαίνεται πως ο πόνος και τα δικαιώματα είναι προνόμιο μόνο των θηλαστικών. Όχι δεν είναι μόνο των θηλαστικών. Ούτε κάνω διαχωρισμό. Αλλά εκεί είναι το θέμα, στον πόνο όταν του κόβουν στο λαιμό ή στην κακομεταχείριση;; Αφού υπάρχουν νόμοι που προβλέπουν σε ελέγχους, στηριζόμενοι σε αυτούς λύνεται το πρόβλημα. Κάποιοι μιλάνε λες και ζούμε σε ζούγκλα. Ντάξει η Ελλάδα μοιάζει λίγο με ζούγκλα.
Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Όπερ έδει δείξαι, μένει(ς) επειδή μάλλον τα γράφαμε ταυτόχρονα.
BLISS Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 tacticalcube, αναμένεται να χαλαρώσεις άμεσα. Πάει καιρός που είδα ποστ σου χωρίς να αναφέρεις πως κάποιος άλλος λέει μπούρδες.. Δινω τοπο στην οργη και ακυρωνω τα σχολια που ετοιμαζομουν να γραψω! Η άποψή μου είναι ότι λες μπούρδες. Αν ήξερες δεν θα έλεγες όλες αυτές τις μπούρδες. ...τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες. ...είναι μπούρδα. Και είναι μπούρδα διότι... ...διαδίδονται πολλές μπούρδες. Αυτά τα χαζά... Η γνωστή μπούρδα με... ...οι μπουρδολογίες πέφτουν σύννεφο... ***Εδω απανταει στους 15 επιστημονες που υπογραφουν ντοκιμαντερ του Νational Geographic Όλο μπούρδες. ***Εδω απανταει σε ενα σωρο λινκς που του εδωσε ο Lucifer Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αστέρας της επιστήμης για να μην δέχεται το μύθο των πρωτεϊνωμανών homo απορώ γιατί κάποιοι αναπαράγουν αυτές τις ανοησίες. ***Εδω απανταει σε δημοσιευση του πανεπιστημιου Berkeley :mad:
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Αμάν με τις μπούρδες. Χασάπηδες και σφαγείς είναι υποχρεωμένοι να παιρνάνε από σεμινάρια και να παίρνουν κάποιο χαρτί-άδεια. Μην κοιτάς τί γίνεται στα χωριά. Δουλειά είναι και αυτή και υπάρχουν οι επαγγελματίες και οι καραγκιόζηδες. Πολύ αδιάβαστος είσαι. Μα καλά τί νομίζεις, ότι ο καθένας μπορεί να το παίξει χασάπης;Πριν απαντήσεις ψάξτο πρώτα. Και εξάλλου όποιος έχει νευράκια.. Δεν έχω νευράκια ρε.Μπορείς να με ενημερώσεις λίγο παραπάνω;Τι είδους άδεια είναι αυτή δηλαδή;Τι παραπάνω έχει ένας χασάπης με άδεια από έναν που δεν έχει;Περνάνε ψυχολογικό μουλτιπλ τσοις τεστ;Εξήγησε μου.
tacticalcube138 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δινω τοπο στην οργη και ακυρωνω τα σχολια που ετοιμαζομουν να γραψω! Η άποψή μου είναι ότι λες μπούρδες. Αν ήξερες δεν θα έλεγες όλες αυτές τις μπούρδες. ...τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες. ...είναι μπούρδα. Και είναι μπούρδα διότι... ...διαδίδονται πολλές μπούρδες. Αυτά τα χαζά... Η γνωστή μπούρδα με... ...οι μπουρδολογίες πέφτουν σύννεφο... ***Εδω απανταει στους 15 επιστημονες που υπογραφουν ντοκιμαντερ του Νational Geographic Όλο μπούρδες. ***Εδω απανταει σε ενα σωρο λινκς που του εδωσε ο Lucifer Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αστέρας της επιστήμης για να μην δέχεται το μύθο των πρωτεϊνωμανών homo απορώ γιατί κάποιοι αναπαράγουν αυτές τις ανοησίες. ***Εδω απανταει σε δημοσιευση του πανεπιστημιου Berkeley :mad: Ευφυέστατο ρε μαν. Προσοχή μην ξεμείνεις από Β12. (μην ανησυχείς και αυτό το πρόβλημα λύνεται, ψάξε και θα βρεις) Δεν έχω νευράκια ρε.Μπορείς να με ενημερώσεις λίγο παραπάνω;Τι είδους άδεια είναι αυτή δηλαδή;Τι παραπάνω έχει ένας χασάπης με άδεια από έναν που δεν έχει;Περνάνε ψυχολογικό μουλτιπλ τσοις τεστ;Εξήγησε μου. Για αυτό σου έγραψα ψάξτο. Αν σου πω εγώ, θα αρχίσεις τα σχόλια του τύπου: μα τί είναι αυτά που λες και άλλα χαζά.
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ρε πες εσύ.Σε πιάσανε οι ανασφάλειες;Απλά θέλω να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.