tacticalcube138 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Τα οποια ετυχαν της δεουσας αξιολογησης.Μεταξυ των μη επιστημονικων γνωσεων σου στο θεμα, και των επιστημονικων συγγραμματων, το τι θα κρατησει καποιος, και τι θα θεωρησει γελοιο ειναι και προφανες και δεν σηκωνει συζητηση.... ΟΚ μαν, στο μεταξύ συνέχισε να ποστάρεις φώτο κόκκινου κρέατος με αναφορές στα συστατικά που περιέχει. Ναι μεν οκ, αλλά σόρυ καμία σοβαρή απόδειξη περί πρωτεινομανών homo. Να δώσουμε και στα δελφίνια κόκκινο κρέας να γίνουν Αϊνστάιν.
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Angmar, προσωπικά αν συμμετέχω σ' ένα θρεντ και νιώθω ότι οι άλλοι το κουράζουν πάντως, ούτε λέω στους άλλους τί να κάνουν, ούτε το ρεπορτάρω, ούτε ποστάρω λουκετοπικς. Απλά το παρατάω. Και προσωπικά διαφωνώ μαζί σου, επί του συγκεκριμένου. Ζητιέται να κλειδωθεί σχεδόν από τη στιγμή που σκέφτηκε η SOS ...μαμώ τα @ σου και συ, σταδιαλα, δε ξαναβάζω άλλα, θα σε λέω με το μικρό σου τον τίτλο...Τελευταίο παράδειγμα ακυρότητας του αιτήματος, ήταν η επανα-συμμετοχή του Lucifer, με ουσιαστικές απόψεις, διευκρινίσεις, στοιχεία. Τώρα άμα φτάσει η Σως ...μάλιστα έτσι ακούγεται και πιο veg να ποστάρει μόνη της, ε κάποια στιγμή θα βαρεθεί. Μια χαρά οντόπικ είμαστε ακόμα πάντως, μέχρι ν' αρχίσουμε να μιλάμε για το πρωτάθλημα
Praetorianos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μπορώ να έχω μια ενδεικτική διατροφή vegetarian only που να μπορεί να συντηρήσει ένα αρσενικό σωματότυπο χωρίς συμπληρώματα να δούμε και κατά πόσο είναι εφικτό μια τέτοια συνήθεια? Σε ένα παρόμοιο τοπικ που είχε ανοιχτεί πριν πολύ καιρό κάποιος έκανε μια σοβαρή προσπάθεια και για να βρει τα ανάλογα θρεπτικά στοιχεία που δίνει το κρέας και το γάλα είχε βάλει μισό κιλό φακές στην διατροφή του, ένα κιλό μπροκολοραπανάκια κτλ κτλ. Έχει προχωρήσει καθόλου η επιστήμη αναρωτιέμαι... Χωρίς να είμαι προκατειλλημένος -πολύ-, το να συγκρίνει κάποιος επιστημονικά συγγράματα με comments στο youtube ή με δικές του θεωρητικές και συνομοσιωλογικές γνώσεις δεν τον βοηθάει στην επιχειρηματολογία.
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Να δώσουμε και στα δελφίνια κόκκινο κρέας να γίνουν Αϊνστάιν. Quo vadis ρε cube...? Η θαλασσα ειναι ακομα κρυα! Ξεκινα με τα λιονταρακια για ακομα πιο γρηγορα αποτελεσματα! Αναμενω εναγωνιως τη δημοσιευση των αποτελεσματων σου στο Nature. Θα τους δειξουμε εμεις! Sci conspirators... να πεθάνουνε!
tacticalcube138 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Quo vadis ρε cube...?Η θαλασσα ειναι ακομα κρυα! Ξεκινα με τα λιονταρακια για ακομα πιο γρηγορα αποτελεσματα! Αναμενω εναγωνιως τη δημοσιευση των αποτελεσματων σου στο Nature. Θα τους δειξουμε εμεις! Sci conspirators... να πεθάνουνε! Ό,τι να' ναι.. Τα λιοντάρια είναι θηρευτές, σαρκοφάγα, αυτή είναι η διατροφή τους και οι ζέβρες χορτοφάγες. Πρόσεξε να τρως όλο το κόκκινο κρέας μην πάθεις καμία αβιταμίνωση ρε μαν. Δεν είναι διαμάχη μεταξύ κρεατοφάγων και φυτοφάγων, αλλά κοκκινοκρεατοφάγων και παμφάγων.
angmar Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Να ξεκαθαρίσω και πάλι οτι δεν ζηταω να κλειδωθεί, διατύπωσα μια άποψη οτι το κουράσαμε και κάπου χάθηκα. Σας αφήνω για λίγο, θα επιστρέψω επειδή θέλω να δω αν θα υπάρξει απάντηση στο ερώτημα του Praetorianos πράγμα που με ενδιαφέρει γιατί λόγω έλλειψης σιδήρου έχω επιλογές (ή μόνο όσπρια, ή κρέας ή συμπληρώματα). @tacticalcube138 νομίζω οτι κάπου έχεις σκαλώσει με το κόκκινο κρέας, σε βλέπω πολέμιο ενός μεγαθηρίου που δεν υπήρξε ποτέ σ' αυτό το thread, το δημιούργησες και το συντηρείς, για ποιό λόγο;
tacticalcube138 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μπορώ να έχω μια ενδεικτική διατροφή vegetarian only που να μπορεί να συντηρήσει ένα αρσενικό σωματότυπο χωρίς συμπληρώματα να δούμε και κατά πόσο είναι εφικτό μια τέτοια συνήθεια? Σε ένα παρόμοιο τοπικ που είχε ανοιχτεί πριν πολύ καιρό κάποιος έκανε μια σοβαρή προσπάθεια και για να βρει τα ανάλογα θρεπτικά στοιχεία που δίνει το κρέας και το γάλα είχε βάλει μισό κιλό φακές στην διατροφή του, ένα κιλό μπροκολοραπανάκια κτλ κτλ. Έχει προχωρήσει καθόλου η επιστήμη αναρωτιέμαι... Χωρίς να είμαι προκατειλλημένος -πολύ-, το να συγκρίνει κάποιος επιστημονικά συγγράματα με comments στο youtube ή με δικές του θεωρητικές και συνομοσιωλογικές γνώσεις δεν τον βοηθάει στην επιχειρηματολογία. Οι αβορίγινες πώς επιβίωσαν τόσα χρόνια με ελάχιστο ή καθόλου κόκκινο κρέας; Δεν υπάρχουν φυτοφάγοι άνθρωποι έτσι όπως το βλέπω. Υπάρχουν τροφοσυλλέκτες με συμπλήρωμα πρωτεϊνών. Π.χ. οι αβορίγινες, τροφοσυλλέκτες οι οποίοι τρώνε και μηρμύγκια, ενίοτε καμία σαύρα ή φίδι, μία φορά το μήνα σκοτώνουν και έναν καρχαρία (το έχω δει σε ντοκυμαντέρ) και υποθέτω ότι μπορεί να κυνηγάνε σπανίως και κάνα καγκουρώ. Οι οπαδοί του κόκκινου κρέατος λανθάνουν όταν κριτικάρουν την φυτική δίαιτα. Ανέκαθεν κάθε φυτική δίαιτα είχε "συμπληρώματα". Οπότε ο άλλος ο έξυπνος βάζει τη χημεία κάτω και λέει, αχά εδώ λείπουν απαραίτητα συστατικά. Αμ δε που λείπουν. Απλά δεν συνυπολογίζει όλους τους παράγοντες. Υπολογίζει μόνο ότι είναι πράσινο. Δεν είναι όμως έτσι. Το να μην υπολογίζεις όλους τους παράγοντες φυσικά είναι αντιεπιστημονικό. Και η σπιρουλίνα μαμάει και δέρνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποτε οι homo το έριξαν στην σπιρουλίνα.
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Να ξεκαθαρίσω και πάλι οτι δεν ζηταω να κλειδωθεί ωχουυυυυυυυυυυυυ είπα 'γω ρα πουθενά ρα ότι είπες να κλειδωθεί ρα ; Αρειανός είσαι ρε ;
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Οπότε ο άλλος ο έξυπνος βάζει τη χημεία κάτω και λέει, αχά εδώ λείπουν απαραίτητα συστατικά. Αμ δε που λείπουν. Απλά δεν συνυπολογίζει όλους τους παράγοντες. Υπολογίζει μόνο ότι είναι πράσινο. Δεν είναι όμως έτσι. Το να μην υπολογίζεις όλους τους παράγοντες φυσικά είναι αντιεπιστημονικό. Ξεκίνα. Είσαι ένας τυπάκος 1.80 βάρους 75 κιλών το 1585 στη Βενετία. Πως ζεις χωρίς κρέας. Hint: Τα "αμ δε" "κάποιοι παράγοντες" "όχι μόνο πράσινα" σε γενικές γραμμές υπολείπονται κύρους της χημείας που βάζει κάποιος κάτω.
tacticalcube138 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ξεκίνα. Είσαι ένας τυπάκος 1.80 βάρους 75 κιλών το 1585 στη Βενετία. Πως ζεις χωρίς κρέας. Hint: Τα "αμ δε" "κάποιοι παράγοντες" "όχι μόνο πράσινα" σε γενικές γραμμές υπολείπονται κύρους της χημείας που βάζει κάποιος κάτω. Ζεις τρώγοντας ότι βρίσκεις και κρεατάκι όταν είσαι τυχερός. Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση που μπορώ να σου δώσω επί του συγκεκριμένου ερωτήματος. Αν είχε και σπιρουλίνα θα ήταν άρχοντας. Πέσμου τώρα εσύ πως ζουν οι αβορίγινες και οι πρωτόγονοι στον αμαζόνιο με φρούτα και βότανα. Μην κολλάς στα μπρόκολα και στα μαρούλια. Επίσης δες τις διαφορές της γενιάς μας με αυτήν των πατεράδων μας. Εμείς ψηλοί αυτοί μάξιμουμ 1.60. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο ανθρώπους από εμάς, αλλά το κρέας και το φρέσκο γάλα έκαναν τη δουλειά. Αυτοί το κρέας το έβλεπαν συνήθως ζωγραφιστό. Στο χωριό τους είχαν κατσίκες, πρόβατα, κότες, γαιδούρια, αλλά το κρέας ήταν σπάνιο. Αν έσφαζαν την κατσίκα θα έχαναν το γάλα της και θα έπρεπε να αγοράσουν άλλη. Λεφτά δεν υπήρχαν για κατσίκες. Οπότε δεν την έσφαζαν. Αν έσφαζαν μία κότα κάθε εβδομάδα για να λένε πως τρώνε κρέας, σε 1-2 μήνες δεν θα είχαν κότες για να κάνουν αυγά. Οπότε έσφαζαν μία κότα για κοτόσουπα όταν ήταν κάποιος συναχωμένος, μία φορά το μήνα δηλαδή και αν. Τα πρόβατα πάλι τα είχαν για το μαλλί και το γάλα. Χώρια τις απώλειες που είχαν λόγω επιδημιών και προσβολών από παράσιτα και σκουλήκια. Σήμερα με την εξέλιξη της επιστήμης βάζεις μερικά χάπια στο φαί τους και δεν τα προσβάλλει τίποτε. Τότε όμως ήταν δύσκολοι καιροί. Χορταράκια, πατάτες, κάνα καβούρι από το ποτάμι (τώρα δεν υπάρχουν καβούρια λόγο ευτροφισμού), λίγο λαδάκι της κακιάς ώρας και ζαρζαβατικά από τον κηπάκο. Στις μέρες μας η βιομηχανία κρέατος έχει γιγαντωθεί. Η πτώση της τιμής των σιτηρών μετά τον ΒΠΠ έπαιξαν το ρόλο τους. Αλλά αυτό το φαινόμενο με το κρέας, ειδικά το κόκκινο, είναι πρωτοφανές στην ανθρώπινη ιστορία. Μιλάμε για μαζική παραγωγή κρέατος, όχι τις ισχνές δυνατότητες των νοικοκυριών του παρελθόντος, όπου ναι μεν κάθε οικογένεια είχε κοτούλες, μία κατσίκα και μερικά πρόβατα, αλλά κρεατάκι σε ειδικές περιπτώσεις γεύονταν. ΥΓ: το κύρος της χημείας δεν αμφισβητείται, αλλά για σύνθετα ερωτήματα δεν αρκεί από μόνη της. Χώρια τον κίνδυνο των πλασματικών συσχετίσεων.
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ζεις τρώγοντας ότι βρίσκεις και κρεατάκι όταν είσαι τυχερός. Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση που μπορώ να σου δώσω επί του συγκεκριμένου ερωτήματος. Εντάξει. Αυτό είναι το καλύτερο σχόλιο που μπορώ να κάνω.
Praetorianos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Το τι τρώνε οι Αβοριγίνες, οι Παπούα και οι Μάο Μάο μου είναι εντελώς αδιάφορο να σου πω την αλήθεια. Ζήτησα μια σύγχρονη διατροφή vegeterian καθώς και τα θρεπτικά συστατικά που αυτά δίνουν και τις ποσότητες που πρέπει να καταναλωθούν. Tactical λυπάμαι αλλά στο μακροσκελέστατο ποστ δεν διάβασα κάτι χρήσιμο και ακόμα περιμένω απάντηση από την @@sos@@ ή από όποιον άλλο θέλει. Το να πρέπει να καταναλώνω για παράδειγμα 1 κιλό λάχανο ή φακές ωσαν να είμαι μηρυκαστικό για να πάρω την αντίστοιχη πρωτεϊνη που βρίσκω σε ένα ποτήρι γάλα ή σε μια μπριζόλα νομίζω είναι ουτοπικό. Κατα τα άλλα με καλύπτει πλήρως ο Lucifer.
slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Πω καλά κάποιοι εδώ μέσα δε ξέρω αλλά μου φαίνεται έχετε καεί υπερβολικά πολύ.Το διάβασμα φταίει;Τα πολλά ηλεκτρονικά;Ο,τι μαλακία διαβάζετε την υιοθετείτε..πετάτε μετά τις πίπες σας και το παίζετε έξυπνοι και ψαγμένοι.Σόρυ κιόλας μπαν μι αλλά έλεος. Ον τοπικ:Φάτε ψωμί και νερό, υποσιτίζεστε αλλά είναι υπεραρκετό να επιβιώσετε.
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ...καλά σας λέει ρε κομπλεξικοί, δεν ντρέπεστε που τον αναγκάζετε να ποστάρει για να σας σώσει; Τί σας είναι ρε, η γκουβερνάντα σας ; ...και σ' έναν σοβαρό τώρα : Praetorianos, σωστά, είναι επιλογή σου πως θα τραφείς. Το θέμα είναι ότι η και η αντίθετη απ' τη δική σου επιλογή είναι εφικτή.
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δε λέμε πως δεν είναι γουως. Λέμε πως δεν ήταν πάντα έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.