@@sos@@ Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 washcloud, o φιλος σου ο Vaggos που ηθελες μου γνωρισεις, ειναι facebook friend του Sam Neill? Did ya' know that!? Mερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν για τα videos που ανέβασες. BS, meat inudstry propaganda. Why didnt lions etc develop higher as they hunt & eat 100% meat? The intellect, which separates humans from animals, developed slowly over 4 million years. Intellect developed to control instincts to provide adaptable behavior for survival. The more man lives on intellect, not instinct, the more human he becomes (& vice versa). It is animals that are driven by instinct & lacking in intellect. Fact: longest living Americans choose not to eat meat - Mormons. he argument that we "became intelligent" after begining to consume meat is so bullshit it makes baby jesus cry. I'm not a vego, but seriously - this whole argument that HAVING to eat red meat is necessary for a healthy life is false. Maybe 1000+ years ago when medicine was still very primitive, people needed as much protein and nutrients as possible to survive. However, now with the state of healthcare and advances in medicine - eating red meat just isnt a necessity anymore. Κοίτα και αυτό : Aν μπορείς να μου δώσεις γνώσεις εκτός γκέτο θα σου ήμουν ευγνώμων , περιμένω ...
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Aν μπορείς να μου δώσεις γνώσεις εκτός γκέτο θα σου ήμουν ευγνώμων , περιμένω ... Μα δε σε ενδιαφερουν οι γνωσεις εκτος του γκετο. Γιατι κανεις πως δηθεν ενδιαφερεσαι να μαθεις; Απο τα παραπανω προσπερνας το κειμενο απο το Berkeley και σχολιαζεις τα videos. Χτες προσπερασες κατι αλλο, και "πιστοποιησες" κιολας. Καταλαβαινεις τι διαβαζεις; Τα videos ειναι συμπληρωμα στον fictional τυπο Vaggos του washcloud. Λεω, οτι o Νeill ειναι φιλος του Vaggos! HELLO? Anybody home? McFly...? Και εκτος αυτου... μου λες να σχολιασω τι; ΥοuTube comments?!?!? Το αν η υπερκαταναλωση κρεατος 365/365 ειναι καλη 'η κακη, θες απαντηση; 'Η για το ακριβως αναποδο που εσυ πρεσβευεις ως "πρεπων και ηθικο"; Στο 2ο εχεις παρει ηδη απαντηση, σχετικα με το αν ειναι -υπο προυποθεσεις- ανεκτο.
angmar Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Γιατί το κουράζουμε κι άλλο αυτό το τόπικ; Ξεκίνησε ας πούμε ως μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση σχετικά με ένα, ας το πούμε βάρβαρο έθιμο, ωραίο θέμα συζήτησης και προβληματισμού. Πλέον έχει καταντήσει σε μια διαμάχη φυτοφάγων με παμφάγους, ποιό το νόημα; Όλοι ξέρουμε οτι δε θα καταλήξει πουθενά.
@@sos@@ Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Απο τα παραπανω προσπερνας το κειμενο απο το Berkeley και σχολιαζεις τα videos. Χτες προσπερασες κατι αλλο, και "πιστοποιησες" κιολας. Tι να προσπεράσω ; Αναφέρει πως ξέρουμε πολύ περισσότερα για τη διατροφή τώρα και ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε μια πολύ ικανοποιητική χορτοφάγο διατροφή. Εδώ συμφωνώ απόλυτα . Αναφέρει ακόμα ότι σαρκοφαγία ήταν ουσιαστική για την ανθρώπινη εξέλιξη ,επισημαίνει ότι χωρίς κρέας θα ήταν απίθανο οι πρώτοι άνθρωποι να μπορούσαν να έχουν εξασφαλίσει αρκετή ενέργεια από την διατροφή στο αφρικανικό περιβάλλον τους για να εξελιχθούν εκείνη τη στιγμή στα δραστήρια, κοινωνικά, ευφυή πλάσματα που κατέληξαν να γίνουν . Ίσως να είναι και έτσι. Θα συμφωνήσω ότι σίγουρα έπαιξε ρόλο η κρεατοφαγία στην εξέλιξη , προς ποιά κατεύθυνση και σε τι βαθμό δεν γνωρίζω αποδεδειγμένα .
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Γιατί το κουράζουμε κι άλλο αυτό το τόπικ; Τεσταρουμε τα ορια του... Ενα τοπικ που ξεκιναει με θεμα Α και παει σε θεμα Β, (που εχει εστω εμμεση σχεση) επειδη εχει εξαντληθει το Α, δεν το θεωρω καταντια. Ετσι γινεται στα περισσοτερα τοπικς και προσωπικα δεν με ενοχλει. Αυτη τη μανια για το κλειδωμα asap ποτέ δεν την καταλαβα. Αναφερομαι στην Πασχαλια κυριως. (χρονια της πολλα btw)
@@sos@@ Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Όλοι ξέρουμε οτι δε θα καταλήξει πουθενά. Τους αριθμούς του lotto θα μας τους γράψεις ; Ολοι ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε ,τι πρέπει να μπούμε από τώρα στα φέρετρα ;
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Τους αριθμούς του lotto θα μας τους γράψεις ; Ολοι ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε ,τι πρέπει να μπούμε από τώρα στα φέρετρα ; Να φροντιζεις να παιρνεις τα συμπληρωματα διατροφης σου, εστω και σε χαπια.... και θα ζησεις... Απο τον βιολογο, εγω θα περιμενα μια απαντηση π.χ. στην εξισωση λιονταριου και της Lucy και γιατι μονο αυτη εγινε πιο εξυπνη. Η συγκριση μηλα με πορτοκαλια ειχε παντα ενδιαφερον....
@@sos@@ Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Απο τον βιολογο, εγω θα περιμενα μια απαντηση π.χ. στην εξισωση λιονταριου και της Lucy και γιατι μονο αυτη εγινε πιο εξυπνη. Η συγκριση μηλα με πορτοκαλια ειχε παντα ενδιαφερον.... Kαι εγώ θα το ήθελα αυτό !!! Πάντα με τον καλό τον λόγο είσαι Σε ευχαριστώ .
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Πάντα με τον καλό τον λόγο είσαι Σε ευχαριστώ . Είμαι γέρος και παράξενος. Τί περιμένεις; Παρακαλώ
angmar Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δεν είναι θέμα κλειδώματος ή κάτι σχετικό, η συζήτηση δεν πάει πουθενά, αλλά είναι εντός "ορίων" ας πούμε. Το λέω από την άποψη ότι τείνει να γίνει διαμάχη σαν : υπάρχει θεός, intel/amd, nvidia/ati, windows/linux/macOS, ε πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, έχουμε δει οτι άκρη ΔΕΝ βγαίνει σ'αυτά τα ζητήματα. Όσο για την απάντηση/εξήγηση που μπορεί να περιμένει κάποιος από έναν του συναφιού μου, δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι σε κάποιον αν δεν υπάρχει η στοιχειώδης κατανόηση της εξελικτικής θεωρίας. Όπως είπε και ο BLISS μήλα με αχλάδια...
tacticalcube138 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Bliss τζάμπα το κουράζεις. Σου έγραψα κάποια πράγματα τα οποία θυμάσαι είμαι σίγουρος. Από εκεί και πέρα στην εποχή μας έχει τόσο πολύ (σε σχέση με το παρελθόν) αναπτυχθεί η βιομηχανία κρέατος που έχει επιστρατεύσει επιστήμονες να λένε ότι δεν θα υπήρχε άνθρωπος, αν δεν το έριχνε μετά βουλιμίας στην πρωτείνη. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ ότι λίγο κρεατάκι (μία φορά την εβδομάδα και αν) βοήθησε. Αλλά περισσότερο ακόμα βοήθησαν τα ψαρικά. Επίσης δεν βλέπω τη λογική συνάφεια μεταξύ εγκεφάλου και σουβλακίων. Δηλαδή τί μας λες, ότι έχεις ανάγκη τα κρέατα για να αυξήσεις τον εγκέφαλό σου; Τέλος η πρωτείνη αυξάνει το μυϊκό σύστημα, όχι το νευρικό. Όσο και να χτυπιούνται κάποιοι, επιστήμονες και μη, αυτό δεν αλλάζει, όπως και ότι ο εγκέφαλος καίει γλυκόζη. Κατά πάσα πιθανότητα μία μικρή αύξηση στην κατανάλωση ψαριών ή θαλασσινών στο παρελθόν υποβοήθησε την αύξηση του όγκου του εγκεφάλου. Δες τις φάλαινες και τα δελφίνια, έχουν μεγαλύτερο όγκο εγκεφάλου από τον άνθρωπο και ειδικά τα δελφίνια θεωρούνται από κάποιους επιστήμονες 10 φορές εξυπνότερα από τον άνθρωπο (ναι καλά διάβασες), αλλά δεν το έχουν ρίξει στις πρωτείνες, ούτε πάνε γυμναστήριο, ούτε έχουν φάρμες με αγελάδες. Όλες οι λογικές ενδείξεις είναι εναντίον στο ότι η κρεατοφαγία/πτωματοφαγία αύξησε τον εγκέφαλο, από τις διατροφικές συνήθειες των προγόνων μας έως τις διατροφικές συνήθειες των κοντινών σε μας ζώων. Απλά κάποιοι πληρώνονται για να λένε ιστορίες της χαλιμάς περί πρωτεϊνομανών homo. Γελοίο.
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Σου έγραψα κάποια πράγματα τα οποία... Τα οποια ετυχαν της δεουσας αξιολογησης. Μεταξυ των μη επιστημονικων γνωσεων σου στο θεμα, και των επιστημονικων συγγραμματων, το τι θα κρατησει καποιος, και τι θα θεωρησει γελοιο ειναι και προφανες και δεν σηκωνει συζητηση....
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 μια πολύ σωστή κουβέντα, και μπράβο στον παλιόγερο (sic) που είπε να την γράψει, συμφωνώ με κάθε σημείο στίξης, ακόμα και με τις ευχές : Τεσταρουμε τα ορια του... Ενα τοπικ που ξεκιναει με θεμα Α και παει σε θεμα Β, (που εχει εστω εμμεση σχεση) επειδη εχει εξαντληθει το Α, δεν το θεωρω καταντια. Ετσι γινεται στα περισσοτερα τοπικς και προσωπικα δεν με ενοχλει. Αυτη τη μανια για το κλειδωμα asap ποτέ δεν την καταλαβα. Αναφερομαι στην Πασχαλια κυριως. (χρονια της πολλα btw) angmar, άμα ρε συ σε κούρασε το θρεντ, πάνε δες τον Senna να χαβαλεδιάζει τον Mansell στο Μονακό που λέγαμε, αλλά οι άλλοι αντέχουμε Κατά τ΄ άλλα παλιόγερε, μόλις εγέρθην, και το μόνο που με παίρνει να σου πω είναι πως δεν έχω πρόβλημα με τους κρεατοφάγους. Με τους Βάγγους όμως ναι έχω. Χοντρό.
angmar Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Καλημέρα wash, δεν είναι θέμα κούρασης κάπου χάθηκα, αν θέλετε βοηθήστε με να καταλάβω που πάει το θέμα. Διατυπώθηκαν απόψεις, προβληματισμοί και ο αντίλογός τους, κάνω λάθος λέγοντας οτι τώρα κοντεύει να γίνει στείρα αντιπαράθεση όμοια με αυτές που προανέφερα; ο καιρός γαρ εγγύς γι αυτό που λέγαμε
angmar Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Διπλό πόστ, έφαγε κάποια φλασιά ο firefox μάλλον. Sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.