Antwni Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Παιδιά πήρα το nokia n82 πρόσφατα και δεν το έχω μάθει ακόμη καλά!!Βασικά θα ήθελα να μάθω τις δυνατότητες του κινητού και ιδιαίτερα του GPS!!Γίνετε παιδιά να μετράω αποστάσεις με το gps ή να μου λέει που βρίσκομαι???Τι άλλες δυνατότητες έχει το gps????:rolleyes: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
katsikoula Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 εγω εχω το nokia n82 εδω κ 1 μηνα κ πιστευω εχω μαθει τις βασικες του δυνατοτητες. πρωτα απο ολα εχει λειτουργικο symbian s60 v3 που για το οποιο κυκλοφορουν παρα πολλες εφαρμογες κ κυριως unsigned. αν βρεθεις στο σημειο να θες να εγκαταστησεις καποια unsigned εφαρμογη θα σου προτινα να μην προσπαθησεις να χακαρεις το κινητο αλλα θα μπορουσες καλυτερα να προμηθευτεις ενα certificate για να κανεις signed τις unsigned εφαρμογες. απο εκει κ περα εχει ενσωματομενη κεραια GPS οπως κ προγραμμα (Nokia Maps). πιστευω οτι το Nokia Maps ειναι ψιλοχαλια οποτε θα σου προτινα να βαλεις ενα αλλο προγραμμα. εγω εχω βαλει το Garmin 5 κ ειμαι πληρως οικανοποιημενος. απο εκει κ περα με μια οποιαδηποτε εφαρμοφη GPS μπορεις να δεις τη θεση σου πανω στον χαρτη αλλα κ να βρεις τον "στοχο" σου. τα εμπορικα προγραμματα οπως Garmin μπορουν να σε οδηγησουν στον προορισμο σου βημα-βημα ενω υπαρχει κ η δυνατοτητα για φωνητικες εντολες. να ξερεις ομως οτι το GPS καταναλωνει αρκετη μπαταρια οποτε μια καλη κινηση θα ηταν να εχεις μαζι σου εναν φορτιστη αυτοκινητου. Υ.Γ.: αν χρειαστεις certificate στειλε μου pm
Antwni Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!!!:-) Θα σου στείλω pm μετά να μου πεις περισσότερα!! Δεν μου απάντησες όμως σε κάτι γίνετε να μετράω πχ την απόσταση του σπιτιού μου, την περίμετρο δηλαδή???
katsikoula Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!!!:-)Θα σου στείλω pm μετά να μου πεις περισσότερα!! Δεν μου απάντησες όμως σε κάτι γίνετε να μετράω πχ την απόσταση του σπιτιού μου, την περίμετρο δηλαδή??? να μετρας την αποσταση του σπιτιου σου απο ποιο σημειο??? θα σου απαντησω τι μπορει να κανει το Garmin που εχω. αν για παραδειγμα εσενα το σπιτι σου ειναι στο Συνταγμα κ εσυ εχεις παει Αιγαλεω για βολτα, αν βαλεις προορισμο το σπιτι σου θα σου πει ποσα χιλιομετρα ειναι η αποσταση απο την συγκεκριμενη θεση σου. αλλοστε αυτο το κανει καθε φορα που βαζεις εναν προορισμο. τωρα για την περιμετρο που λες δεν καταλαβαινω τι ζητας....... τσεκαρε κ τα pm σου μια.
Antwni Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 πχ να μετρήσω το δωμάτιο μου!!Δεν πιάνει μέτρα εε??Μόνο χιλιόμετρα!! Καλά τεσπα ο πατέρας μου βασικά ήθελε να μετρήσει κάτι αποστάσεις για ένα χωράφι με το gps αλλά μάλλον δεν γίνετε ε???
katsikoula Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 πχ να μετρήσω το δωμάτιο μου!!Δεν πιάνει μέτρα εε??Μόνο χιλιόμετρα!!Καλά τεσπα ο πατέρας μου βασικά ήθελε να μετρήσει κάτι αποστάσεις για ένα χωράφι με το gps αλλά μάλλον δεν γίνετε ε??? ξερω εγω.... πρωτη φορα ακουω καποιον που να θελει να μετρησει ενα οικοπεδο να θελει να το κανει με GPS!!! πολυ παραξενο μου ακουγεται μπορει κ να γινεται, δεν ξερω αλλα εγω μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποια τετοια δυνατοτητα. να ξερεις γενικοτερα οτι οι λειτουργιες GPS του κινητου σου αλλα κ καθε κινητου δεν εξαρτωνται απο την κεραια αλλα απο το προγραμμα. οποτε αν αλλαξεις κ βαλεις καποιο αλλο προγραμμα ισως κ να κανει αυτο που θες. Υ.Γ.: στο garmin μετραει κ μετρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.