ribo7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Θέλω να πάρω τα emoticons να τα μεταφέρω σε άλλο pc. Στα vista ξέρω πως αποθηκεύονται στο εξής μονοπάτι : local disk > users > "your user" > app data > local >microsoft > messenger > "a folder that is called as YOUR email is" > object store > custom emoticons Αλλά εμένα στο users>"my user" δεν έχει φάκελο app data!! Που μπορώ να τα βρώ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
j11h Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Θέλω να πάρω τα emoticons να τα μεταφέρω σε άλλο pc. Στα vista ξέρω πως αποθηκεύονται στο εξής μονοπάτι : local disk > users > "your user" > app data >local >microsoft > messenger > "a folder that is called as YOUR email is" > object store > custom emoticons Αλλά εμένα στο users>"my user" δεν έχει φάκελο app data!! Που μπορώ να τα βρώ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! To app data ειναι κρυφος φακελος.Πρεπει πρωτα να πας στον πινακα ελεγχου>επιλογες φακελων>προβολη>κρυφα αρχεια και φακελοι και να το βαλεις στην εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων. Μετα δες αν στο εμφανιζει μεσα στο my user
fotis12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 local disk > users > "your user" > app data >local >microsoft > messenger > "a folder that is called as YOUR email is" > object store > custom emoticons Καλά τα πήγες απλά είναι hide ο φάκελος, μπορείς είται να γράψεις το link μόνος σου ή να πας στις ρυθμίσεις κε να βάλεις να φένονται οι hide folder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.