AlexNet Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ναι.... μπήκα πριν λίγο να πάρω ένα ακόμα και η τιμή του είναι 22.99... Λέτε να μην μου στείλουν αυτό που πήρα με 9 ευρώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δε νομιζω, μια χαρα θα στο φερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ξέρει κανεις αν ισχύει στο electro? Επίσης αν το πουλάει κάποιος το θελω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ξέρει κανεις αν ισχύει στο electro? Επίσης αν το πουλάει κάποιος το θελω... Από οτι φαινεται και στο site η προσφορα δεν ισχυει πλεον και η τιμη εχει παει στα 22.99 και στο electro. Οποιος προλαβε προλαβε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Από οτι φαινεται και στο site η προσφορα δεν ισχυει πλεον και η τιμη εχει παει στα 22.99 και στο electro. Οποιος προλαβε προλαβε. Το χασαμε το ποντικι πατριωτη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 @koprodogis Το δοκιμασα και στο τραπεζι που εχω στο σαλονι μου (ξυλινο σκουρο καφε λειο) και στο γραφειο του Η/Υ (μαυρη λακα) και στις 2 επιφανειες τα 2 ποντικια που πηρα ο κερσορας δεν κινειται ομαλα. Μετα τοποθετησα μια κολλα Α4 και λειτουργουσε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δεν ειναι laser γι αυτο λογικο ειναι να μην παιζει σε καποιες επιφανειες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Το παρέλαβα σήμερα... καταπληκτικό και η θηκούλα του πολύ εντυπωσιακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Kι εγω το πηρα σημερα το πρωι με Speedex. Αν εξαιρεσεις οτι θελει μιση ωριτσα να το συνηθισεις (μεγεθος, λειτουργια ροδας), ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ !!! Πως ζουσα χωρις αυτο!!! (ΟΚ, υπερβαλλω λιγουλακι). Μα ειναι απιθανο. Σε κλασσικο γκρι SATO γραφειο δουλευει αψογα. Οι συναδελφοι ακομη να συνελθουν απο το σοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδιά και γω στον Κοτσόβολο δουλεύω και μάλιστα στο τμήμα του computing και δεν πείρα μυρωδιά για αυτό το ποντίκι...απο αυτό το topic το έμαθα...έλεος τι εέγινε εξαντλήθηκαν όλα?αυρίο που θα παώ στην δουλειά θα κοιτάξω να δω τι παίχτηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ας επαναφέρω το θέμα... Αν το πήρε κανείς με την προσφορά κ δεν το χρειάζεται πλέον ας μου πει. Φοβάμαι οτι το ξέχασα στο αεροδρόμιο. Η' αν το βρει κανείς, το δικό μου είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.