Προς το περιεχόμενο

Ποντίκι Samsung Mini με 9 ευρω

koprodogis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξέρει κανεις αν ισχύει στο electro? Επίσης αν το πουλάει κάποιος το θελω...

Από οτι φαινεται και στο site η προσφορα δεν ισχυει πλεον και η τιμη εχει παει στα 22.99 και στο electro. Οποιος προλαβε προλαβε.:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από οτι φαινεται και στο site η προσφορα δεν ισχυει πλεον και η τιμη εχει παει στα 22.99 και στο electro. Οποιος προλαβε προλαβε.:-)

Το χασαμε το ποντικι πατριωτη!!

@koprodogis Το δοκιμασα και στο τραπεζι που εχω στο σαλονι μου (ξυλινο σκουρο καφε λειο) και στο γραφειο του Η/Υ (μαυρη λακα) και στις 2 επιφανειες τα 2 ποντικια που πηρα ο κερσορας δεν κινειται ομαλα. Μετα τοποθετησα μια κολλα Α4 και λειτουργουσε κανονικα.

Kι εγω το πηρα σημερα το πρωι με Speedex. Αν εξαιρεσεις οτι θελει μιση ωριτσα να το συνηθισεις (μεγεθος, λειτουργια ροδας), ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ !!! Πως ζουσα χωρις αυτο!!! (ΟΚ, υπερβαλλω λιγουλακι). Μα ειναι απιθανο. Σε κλασσικο γκρι SATO γραφειο δουλευει αψογα. Οι συναδελφοι ακομη να συνελθουν απο το σοκ.

Παιδιά και γω στον Κοτσόβολο δουλεύω και μάλιστα στο τμήμα του computing και δεν πείρα μυρωδιά για αυτό το ποντίκι...απο αυτό το topic το έμαθα...έλεος τι εέγινε εξαντλήθηκαν όλα?αυρίο που θα παώ στην δουλειά θα κοιτάξω να δω τι παίχτηκε...

• 6 μήνες μετά...

Ας επαναφέρω το θέμα... Αν το πήρε κανείς με την προσφορά κ δεν το χρειάζεται πλέον ας μου πει. Φοβάμαι οτι το ξέχασα στο αεροδρόμιο. Η' αν το βρει κανείς, το δικό μου είναι :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...