koprodogis Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Εχει βγαλει σε τρομερη τιμη ο Κωτσοσβολος & electroworld απο 35 που το ειχαν μονο 9 ευρω. Για οσους δεν ξερετε το ποντικι ειναι τρομερα μικρο με καλωδιο που μαζευετε μεσα και γενικα με netbook θα ταιριαζε μια χαρα παροτι εγω το χρησιμοποιω σα βασικο για το φορητο μου. Αν εχετε και καποια ερωτηση για το ποντικι πειτε μια και το εχω. Σε χρωταμα υπαρχει σε μαυρο, ασπρο, ασημι και ροζ - Link. Εχει και πολυ ωραια θηκουλα στη συσκευασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Βάρος σε gr: 0.4 what???? :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μαλλον εννοουν 40 γραμμαρια και ροδελα εχει, οπως το βλεπετε το κυκλικο που περιστερφεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Από χρώματα...βλέπω μόνο μαύρο, σίγουρα υπάρχουν τα άλλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ναι και μαλιστα σε 2 καταστηματα που πηγα ειχαν και παρα πολλα(Θεσσαλονικη: Τουμπα και Τσιμισκη) Εγω πηρα χθες απο 3 διαφορετικα χρωματα και ειχα το 4ο ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Για χρήση σε desktop θεωρείς ότι θα βόλευε κυρίως για surfαρισμα στο νετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δε νομιζω οτι θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα περαν του οτι θα χρειαστεις μια επεκταση usb γιατι με το δικο του καλωδιο δε θα φτασει, εχει περιπου 50-60 εκατοστα καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telis1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Και αν το φαι καμια γατα ετσι μικρο που ειναι τι θα γινει μετα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Σε ευχαριστούμε πολυ ρε koprodogi ΚΑΙ για αυτή την προσφορά.κουτί μου ήρθε και μου εκατσε για το καινούριο μου netbook..:-D συνεχισε ετσι αρχηγέ../ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ευχαριστω κι εγω για την ειδοποιηση. Εχω μια απορια ομως, σε μαυρες επιφανειες οπως το γραφειο μου το ποντικι δυσκολευεται να ανταποκριθει. Εχει καποιος αλλος παρατηρηση κατι παρομοιο η το δικο μου ειναι ελαττωματικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μόλις πήρα κ εγώ ένα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscyp Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 αφου γυρισα 5 κωτσοβολους και δεν ειχαν(πώρωση ο δικος σου) βρηκα στη πατησιων 101 εχουν καμια 30αρια,χτυπησα 3 και για 2 φιλους που θελαν.Εχει ωραίο design ωραια θηκη ποιοτική κατασκευη αλλα ειναι λιγο δυχρηστο για μενα ο αλλος φιλος με μεγαλα δαχτυλα δε μπόρεσε να το χειριστεί.Το scroll του ειναι wheel οπως το ipod στην αρχη ειναι ωραιο αλλα στη πορεια καταντα λιγο κουραστικο αν θες να πας πολυ κατω κουραζεσε γυριζε γυριζε το δαχτυλο .Γενικα ειναι για φορητοτητα λιγη ωρα πχ ελεγχος email και οχι για εργασια πχ word.Για 9 ευρω πολλα εγραψα και δε το μετανιωσα σαν αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ευχαριστω κι εγω για την ειδοποιηση. Εχω μια απορια ομως, σε μαυρες επιφανειες οπως το γραφειο μου το ποντικι δυσκολευεται να ανταποκριθει. Εχει καποιος αλλος παρατηρηση κατι παρομοιο η το δικο μου ειναι ελαττωματικο? Σε οσες επιφανειες και αν το εχω δουλεψει δεν αντιμετοπισα προβλημα εκτος απο ενα τραπεζι που λογο σαγρε επιφανειας το πιντικι εκει που το κουνουσες ομαλα σε πεταγε στις γωνιες της οθονης, οως θα εκανε καθε αλλο lazer ποντικι, περα απο αυτο κανενα προβλημα. Τι επιφανεια ειναι αυτη η μαυρη? Ξυλο? δοκιμασαι και αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Για τους Θεσσαλονικείς: Σήμερα το πρωί στον Κωτσόβολο του εμπορικού κέντρου Florida1 (IKEA-Αεροδρόμιο) βρήκα περίπου 15 ποντικάκια, διαφόρων χρωμάτων (4 αν θυμάμαι καλά). Όποιος ενδιαφέρεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πλέον απο οτι φαινεται και στο site ο κωτσόβολος δεν το έχει στα 9 αλλα στα 22.99 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=27241. Οπότε οτι εμεινε μονο στο electro.. Πήρα ενα πριν λιγο και θα τσιμπησω και ακομα ενα. Πολυ βολικο για ιντερνετ απο οσο το δοκιμασα μεχρι στιγμης σε netbook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.