million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Βλέπει χώμα και βάζει όπισθεν.. :lol: να ξερεις δεν θελω να λερωσω τις ζαντες μου,φτου μου ηρθε περιοδος κλπ παντως το TDM δεν εχει καμια τυχη συγκρινομενο με στρωμα 1000αρι κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες και χρησεις,η αληθεια να λεγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Είπαμε εγώ πάω για μπέμπα για να πηγαίνω και χώματα, και επειδή όλα τα γιαπωνέζικα σε αυτή την κατηγορία είναι τα ίδια πάνω-κάτω με διαφορετικό περιτύλιγμα, και κανένα δεν πάει χώμα όπως το bmw. Tα τδμ και δουκάτι τα ανέφερα απλά επειδή με αρέσουν στην κατηγορία τους παραπάνω από τα άλλα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα τα αγόραζα αφού είναι καθαρά ασφάλτινα. Και το ΤΕΝΕΚΕ πολύ εργαλείο, σα μικρό ΚΤΜ 950 είναι, αλλά το βλέπω και μου έρχεται να κάνω εμετό. Eπίσης, αν ήταν να πάρω v-strom 1000 θα έπαιρνα...varadero. ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoro2128 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 με το kawasaki ninja 250cc μπορώ να πάω στην συγκεκριμένη σχολή[california superbikes school]? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 με το kawasaki ninja 250cc μπορώ να πάω στην συγκεκριμένη σχολή? yeap αλλα θα τρως τσαι ακομα και απο παπιες:p:p:-D εχω μια συμπαθεια για τα Καφασακι ειναι η αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoro2128 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 WTF??? τι λες ρε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Είπαμε εγώ πάω για μπέμπα για να πηγαίνω και χώματα, τα τδμ και δουκάτι τα ανέφερα απλά επειδή με αρέσουν στην κατηγορία τους παραπάνω από τα άλλα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα τα αγόραζα αφού είναι καθαρά ασφάλτινα.Και το ΤΕΝΕΚΕ πολύ εργαλείο, σα μικρό ΚΤΜ 950 είναι, αλλά το βλέπω και μου έρχεται να κάνω εμετό. Eπίσης, αν ήταν να πάρω v-strom 1000 θα έπαιρνα...varadero. ;ρ Βαρκαντερο για χωμα? κριμα που δεν πηγα καμια εντουραδα με την Βεφα τι λεει το Βαρκαντερο καλυτερο απο το στρωμα? are u nuts τεσπα πολυ καλη η Μπεμπα που θες και ο Σοιχιρο μαζι σου:p:p:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoro2128 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 γιατί μου το λες αυτό??? ως τώρα δεν μου έχει τύχει τιποτα τετοιο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ---------- Κατηγορία: Super Sport Χιλιόμετρα: 0 km Κυβικά: 250 cc Ιπποι: 33 bhp Χρονολογία: 2009-03-01 Πινακίδα: None Χρώμα: Πράσινο Καύσιμο: Βενζίνη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:29 ---------- πλακα κανω για τα χιλιομετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Οχι για χώμα ρε γμτ. Λέω ΑΝ έπαιρνα, για...βαραντέρο και στρόμ φάσεις, ξέρεις, άσφαλτο με τις αστραφτερές αλουμινένιες μου ζαντούλες και το καινούριο μου καλσόν. :Ρ Για χώμα είπαμε μόνο bmw και KTM, τα άλλα δεν υπάρχουν. Αλλά πραγματικά πιστεύω οτι το στρόμ είναι απλά ένα γαμάτο μοτέρ και τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 γιατί μου το λες αυτό???ως τώρα δεν μου έχει τύχει τιποτα τετοιο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ---------- Κατηγορία: Super Sport Χιλιόμετρα: 0 km Κυβικά: 250 cc Ιπποι: 33 bhp Χρονολογία: 2009-03-01 Πινακίδα: None Χρώμα: Πράσινο Καύσιμο: Βενζίνη σε πειραζω ρε επειδη εχεις ΚαΦΑσακι σιγα μην φας τσαι απο παπια (πλην των honda φυσικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoro2128 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 αχχχχχχχχχχ αυτη η Honda. ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 γιατί μου το λες αυτό???ως τώρα δεν μου έχει τύχει τιποτα τετοιο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ---------- Κατηγορία: Super Sport Χιλιόμετρα: 0 km Κυβικά: 250 cc Ιπποι: 33 bhp Χρονολογία: 2009-03-01 Πινακίδα: None Χρώμα: Πράσινο Καύσιμο: Βενζίνη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:29 ---------- πλακα κανω για τα χιλιομετρα Εσύ κανόνισε να δεις κάνα CBF125 να σε περνά από την εξωτερική.. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Εσύ κανόνισε να δεις κάνα CBF125 να σε περνά από την εξωτερική.. :lol: μονο απο εξωτερικη γιατι ο καλος Hondaκιας ξερει που αμολανε τα λαδια τους τα Καφασακι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ---------- αχχχχχχχχχχ αυτη η Honda.ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΩ Ωπα σου εφυγε ενας ποντος:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoro2128 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 αυτό ξαναπέστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Αλλά πραγματικά πιστεύω οτι το στρόμ είναι απλά ένα γαμάτο μοτέρ και τίποτε άλλο.Γιατί από πλαίσιο; Από μπροστινό; Όσο για το μοτέρ, απλά αλεξίσφαιρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Γιατί από πλαίσιο; Από μπροστινό; Όσο για το μοτέρ, απλά αλεξίσφαιρο! ελπιζω να μην ειναι στιβαρο οπως των Gixxer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.