Προς το περιεχόμενο

california superbikes school

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

αυτο το ξεχναμε.απλα ηθελα να ξερω αν πραγματι θα μαθεις κατι και αν αξιζει τα 300+ ευρω που πληρωνεις για μια μερα...δεν ειναι και λιγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ίδιος δεν έχω πάει, αλλά έχω πολλούς γνωστούς που έχουν συμμετάσχει στο σεμινάριο.

Όλοι είπαν οτι αξίζει η όλη φάση. Είναι πολύ οργανωμένοι, χωρίζουν τα groups ανάλογα την εμπειρία τους και όντως σε βοηθάνε πολύ να μάθεις να οδηγάς γρήγορα με σωστό τρόπο.

Έχω κάνει τα Levels 1-2 στα Μέγαρα. Η ημέρα είναι κάτι παραπάνω από γεμάτη και η οργάνωση είναι ιδιαίτερα καλή. Πιστεύω ότι ανεξάρτητα από την εμπειρία του καθένα (ειδικά για τους πιο καινούργιους) είναι απαραίτητο σχολείο. Συνειδητοποιείς πόσα "λάθη" κάνεις στην καθημερινή οδήγηση και πόσα μπορείς να διορθώσεις. Από την άλλη μπορεί απλά να επιβεβαιώσεις ότι οδηγείς σωστά (λέμε τώρα, 'ντάξει:P).

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως νομίζεις ότι ο εκπαιδευτής σου είναι παντού και σε βλέπει πάντα. Εμφανίζεται μπροστά σου τη στιγμή που πρέπει (είναι τρομερό να βλέπεις με τι άνεση οδηγούν και ταυτόχρονα έχουν τα μάτια τους πάνω σου!). Αν και λίγο στην τσίτα είναι στη διάθεσή σου για ερωτήσεις και πρέπει πάντα να σου μιλήσουν μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης. Η λογική είναι: θεωρητικό μάθημα και μετά πίστα. Θα μπορούσε πάντως να έχει λίγο περισσότερο πίστα αλλά πότε δεν θα είναι αρκετό, έτσι ;)

Οργανωτικά, τονίζουν ιδιαίτερα ότι βρίσκεσαι σε σχολείο έτσι κόβουν τη φόρα σε όσους πηγαίνουν καυλ:X σαν να είναι σε track day. Οπότε ο άπειρος οδηγός αισθάνεται ασφάλεια ότι έχει το χώρο του να κάνει την άσκηση όπως πρέπει και μπορεί, όσο αργά ή γρήγορα.

Άσε που στο τέλος μπορεί να έχεις βγει φωτο (ναι έχει και snipper φωτογράφο κρυμένο στις στροφές) σε καμιά τρελή στροφή με την ξύστρα (κοντά) στην άσφαλτο και να χαίρεσαι.

Από το level 3 και πάνω πάντως (φαίνεται να) έχει σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό. Έχει και σελίδα με περισσότερες λεπτομέρειες.

ΗΤΗ :-)

nai thn σελιδα την εχω δει απλα ηθελα να ακουσω και προσωπικες αποψεις απο καποιον που εχει παει γιατι σκεφτομε και εγω να παω.ενταξει δεν εχω supersport εχω street αλλα οκ και αυτο στριβει αρκετα:P

thanks για τις απαντησεις .οποιος αλλος εχει ακουσει κατι η ξερει η ας πει.

Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να έχεις super sport! Εγώ πήγα με το Yamaha XT660X (super motard). Tα street είναι μια χαρά! Ποιό έχεις;

yamaha fazer s2 με τα 98 αλογα.

β.εσυ σχολια απο το school.τι ελεγε?

yamaha fazer s2 με τα 98 αλογα.
εχω street αλλα οκ και αυτο στριβει αρκετα

Μιλάς σοβαρά :confused:; θα το καταχαρείς :lol:. Μπες ήρεμα και συγκεντρωμένα και όταν θα χαλαρώσεις πάνω στη σέλα (όταν δλδ θα βάλεις στην άκρη το άγχος και τη γλίτσα των δρόμων της πόλης), δεν θα θέλεις να φύγεις!

το ειπα επειδη ηθελα να παρω supersport κανονικα αλλα για χ υ λογους βρεθηκα με αυτο.ειναι λιγουλακι ψηλοτερο απο ενα supersport και αυτο φοβιζει λιγακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...