Προς το περιεχόμενο

Κωδικος Φορματ*

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σ' ευχαριστώ εκ μέρους και των υπολοίπων και που δε μας έβρισες, και που μας κατάλαβες.

Καλό Πάσχα να έχεις.

Επισης ^^..................................

Δημοσ.
Εμεις γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν τους για να γίνει αυτό το αυτό το παιχνίδι αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπαμε με ότι αυτό εμείς δεν δεν καν θέλαμε αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει

Ε και μετά εμείς είπαμε όχι λέμε ε λέμε δεν θα δεν θα γίνει

θα κάνει γίνει αυτό πάλι νέος νέος διαιτητής για να ορίσει για να για να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι

Εγώ πάντως συνεχίζω να μην έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητούσες και ποια από όλες τις λύσεις σου έκανε...
Δημοσ.
Ε! ρε τι θα δουν τα ματακια μου και τι θα ακουσουν τα αυτακια μου ακομα...

Οσο ζω μαθαινω...

Ετσι πρεπει φιλος

αλλα ας μην το πιασουμε ως συνομιλια γιατι βλεπω να τρωμε κανα infraction:P

Δημοσ.
Εγώ πάντως συνεχίζω να μην έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητούσες και ποια από όλες τις λύσεις σου έκανε...

Same here...

Παντως καλο ειναι να μελετησεις λιγο τις διαφορες γραπτου και προφορικου λογου, plaths. Ο πρωτος δεν ειναι απλα η γραπτη αποδοση του δευτερου.

Δημοσ.

Πιστευω πως πρεπει να σταματησει εδω ολη αυτη η ιστορια...Ενταξει το παιδι βρηκε αυτο π η8ελε.Αν τωρα καταλαβαμε η οχι εμεις περναει σε δευτερη μοιρα...Απλως για ολους μας ενα τετοιο ποστ πρεπει να μας δειξει οτι πρεπει να μαστε σαφεις...

• Moderators
Δημοσ.
Πιστευω πως πρεπει να σταματησει εδω ολη αυτη η ιστορια...Ενταξει το παιδι βρηκε αυτο π η8ελε.Αν τωρα καταλαβαμε η οχι εμεις περναει σε δευτερη μοιρα...Απλως για ολους μας ενα τετοιο ποστ πρεπει να μας δειξει οτι πρεπει να μαστε σαφεις...

Κανεις μεγαλο λαθος.

Παιζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ρολο να μαθουμε ποια λυση εκανε, ετσι ωστε να προσαρμοσουμε τη σειρα που θα λεμε τις λυσεις ως πιο πιθανες απο την επομενη φορα. :-)

Δημοσ.
ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΣΕΤΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

@ε τι να πω ρε ..

ετσι μιλαω παντα ε και να σου πω και κατι τι σιμασια εχει το να πεις κατι το πολυ που εκεινο το πολυ μπορουσες να τ πεις λιγοτερο(κειμενο)

να μιλαω ομορφα εε τι ειπα στο κατω κατω ουτε σας εβρισα ουτε πραμα ΄)

Εγω με κρητικος ε και αμα μιλαω τν γλωσσα μ εσυ τι να καταλαβεις

γιαυτο τα συνδυαζο ολα μαζι¨Π

Τελος παντων ευχαριστο΄)

Δημοσ.

Α! μπραβο, κατατοπιστικοτατο...

Τωρα μαλιστα...

Πεστο απ`την αρχη ετσι, να το καταλαβουμε και μεις...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Κανεις μεγαλο λαθος.

Παιζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ρολο να μαθουμε ποια λυση εκανε, ετσι ωστε να προσαρμοσουμε τη σειρα που θα λεμε τις λυσεις ως πιο πιθανες απο την επομενη φορα. :-)

Ειπε,οτι δν αλλαζει...Αν καταλαβα σωστα...Δεν το παιζω δικηγορος του,ισα ισα πρεπει να μα8ει να μιλαει ΣΩΣΤΑ ελληνικα για να μπορει να γινεται κατανοητος...Ασχετο αν ειναι απο Κρητη και τα λοιπα...Αυτοs ο προεδρος του Εδεσσαικου εχει αφησει ιστορια...Απορω βεβαια πως δν βαλαν και βιντεο με τον Ogunsoto.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...