Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon HD 4890 X2's Coming.

liakjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τότε γιατί ενώ είχαν έτοιμη την 4870x2 δεν την βγαζανε κατευθείαν στην αγορά, παρα κάθονταν 1 μηνα για οδηγούς?

Οδηγοί για 2*4870 υπήρχαν ήδη.

Είσαι σίγουρος ότι κυκλοφόρησε ένα μήνα αργότερα λόγω των οδηγών ή γιατί χρειάζεται παραπάνω χρόνο να φτιάξεις ένα πολυπλοκότερο PCB με 2 πυρήνες;

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι το θυμάμαι χαρακτηριστικά, που είχαν βγει κανονικά φωτογραφίες της 4870x2 και λέγανε ότι θα αργήσει λίγο ακόμα λογω οδηγών...

Δημοσ.

παιδια επειδη βλεπω οτι καποιοι ακομα το ψαχνουν με την κοντρα 295 με 4870χ2 ,δεν νομιζω πια να τιθεται τετοιο ζητημα .

Ενα googling και μια δειγματοληψια απο διαφορα reviews kai ευκολα μπορει να καταλαβει καποιος ...Εγω τουλαχιστον που εχω και τις δυο καρτες και δουλευω ταυτοχρονα σε δυο υπολογιστες μπορω να πω ειναι μακραν η 295 καλυτερη.

+1 για αυτο που ειπε ο φιλος πριν για το ο/c της 295 που για την 4870χ2 απλα δεν υπαρχει .Οσο για τους drivers δεν νομιζω οτι χρειαζεται ουτε σχολιο :X:X

Δημοσ.

το θεμα ξεκινησε με τον αν υπαρξει 4890χ2 αν θα ειναι πιο γρηγορη απο την 295.. και με δεδομενο οτι αντε να ριχνει 5% στην 4870χ2 η 295 βαση λογικης θα την τρωει..

και οπως εχω ξαναπει φιλε konstantinos ποσταρε κανα σκορακι να δουμε τι κανει στο 3dmark06 η καρτα μιας και οι δυο εχουμε τον 940 πανω.. δεν μιλαω για παιχνιδια αλλα για benchs

και γω θα ηθελα την 295 αντι για την 4870χ2 πανω στο pc μου και στα μισα παιχνδια δεν μου αναγνωριζε το sli (2x 280)

Δημοσ.
το θεμα ξεκινησε με τον αν υπαρξει 4890χ2 αν θα ειναι πιο γρηγορη απο την 295.. και με δεδομενο οτι αντε να ριχνει 5% στην 4870χ2 η 295 βαση λογικης θα την τρωει..

και οπως εχω ξαναπει φιλε konstantinos ποσταρε κανα σκορακι να δουμε τι κανει στο 3dmark06 η καρτα μιας και οι δυο εχουμε τον 940 πανω.. δεν μιλαω για παιχνιδια αλλα για benchs

και γω θα ηθελα την 295 αντι για την 4870χ2 πανω στο pc μου και στα μισα παιχνδια δεν μου αναγνωριζε το sli (2x 280)

Ναί,κάτσε να βγεί και βλέπουμε.Οποιος κάνει απο τώρα συγκρίσεις κάνει λάθος.Γεγονός είναι οτι η nVidia έδινε πάντα το βάρος στη High end αγορά και την ενδιέφερε απλά να έχει τα σκήπτρα στις επιδόσεις.Και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο.Στη low και medium range αγορά(ίσως καi στη high...) η σείρα ΗD4000 την έχει σακατέψει γιατί δε βγάζει καμιά καλή καρτούλα να χτυπήσει εκεί τον ανταγωνισμό?Πόσοι θα πάνε να πάρουν μια κάρτα με 400-500 ευρά?Ελάχιστοι!Εκτός ίσως απο κάποιους "άρρωστους" που έχουν λεφτά για πέταμα και που θέλουν να καυχιούνται οτι έχουν το κορυφαίο H/Y!

• Super Moderators
Δημοσ.

που επηρεάζεται απίστευτα από τον cpu και δεν εκμεταλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες των τελευταίων gpus...

Δημοσ.

δεν διαφωνω απλα και σε ολα τα περιοδικα το 06 βαζουν, επισης δεν διαφωνω οτι η 295 ειναι καλυτερη καρτα

Δημοσ.

συγνωμη φιλε swift αλλα το 3dmark06 για μενα δεν αποτελει και κανενα σπουδαιο σημειο αναφορας για τις καρτες.

Ακομα και αν βγαζει παραπανω η 4870χ2 ,που νομιζω πως βγαζει .Πιο αξιοπιστο ειναι να σου δειξω benchmarks απο games .Ενα ομως θα το τρεξω και θα το ποσταρω εδω αφου το ζητησες .ΕΙχα τρεξει και στο παρελθον αλλα με τις μνημες στα 1000(auto mode) .Οσο για την 4870χ2 to 3dmark06 ηταν η αιτια που την πηγα πισω στο πλαισιο να την δουν γιατι ειχα (και εχω) την εντυπωση οτι τρεχει με τον ενα πυρηνα .Ασε που στο dead space μου εβγαλε το λαδι με τα κρασαρισματα.

Οσο για το sli 2x280 Που ειπες αν γινεται explain γιατι δεν καταλαβα .Μηπως εννοουσες 2χ260?

Δημοσ.
Πιο αξιοπιστο ειναι να σου δειξω benchmarks απο games .

Kαι το κυριοτερο για τους gamers ειναι η σταθεροτητα και η συμβατοτητα στα παιχνιδια .

Δημοσ.
αν δεν κανω λαθος crossfire ειναι ανωτερο απο το sli ,απο nvidia καλυτερα single core λογω (shaders clocks x2 ,physx)

Μαλλον το αντιθετο ισχυει.Τουλαχιστον σε quad sli και Χ ειναι η μερα με την νυχτα η διαφορα τους,εννοωντας οτι το sli ειναι πολυ μπροστα ενω το quad X ..ε μπορει αν εισαι τυχερος να δουλεψει στα μισα παιχνιδια .Μπορει καποιος να μπει και στο επισημο site της ΑΜD στο forum και να καταλαβει τι εννοω.

Δημοσ.

ειχα πριν την 4870χ2 sli με δυο engtx 280 και μονιμως δεν μου δουλευε σωστα το sli παντα σε vista

εγω gamer δεν ειμαι οποτε δεν μπορω να σου πω τι παιζει σε παιχνιδια

μονο το grid εχω βαλει και κρατησα καιρο..

ποσταρε ενα σκορακι ετσι για να δουμε παντως στο 06 τι κανεις μιας και εισαι ι7 επισης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...