Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon HD 4890 X2's Coming.

liakjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχει ληθεί το πρόβλημα με τα στιγμιαία "παγώματα" στις διπλές;

ειμαι χαζος που δν καταλαβα?Ο ThReSh aπαντησε κιολας...Τι μπορει να σημαινει το παραπανω?

Τελικα ειμαι χαζος..

Δημοσ.

Ναι ωραία, και μετά η Nvidia θα κυκλοφορήσει μια ακόμα κάρτα σάντουιτς που θα αποτελείται απο δυο πυρήνες της GTX285, και θα έχει ξανά ένα ελαφρό προβάδισμα στις επιδόσεις.

Η αύξηση στις επιδόσεις είναι μηδαμινή, μέχρι να δούμε RV870/GT300 μη περιμένετε και πολλά.

ειμαι χαζος που δν καταλαβα?Ο ThReSh aπαντησε κιολας...Τι μπορει να σημαινει το παραπανω?

Τελικα ειμαι χαζος..

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1317582

Δημοσ.
λογικά εννοούσε το micro stuttering

το πιασα λιγο αργα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:24 ----------

Ειχα δει τα σχετικα οταν ειχα στα χερια μου μια 4870χ2...Δεν ειμαι υπερ των χ2 η του Sli/cf...Και τα δυο δοκιμασα και δν μου αφησαν 8ετικες εντυπωσεις.

Δημοσ.

Μόνο εμένα με προβλημάτισε το γεγονός ότι η ati επίσημα δεν θα παρουσιάσει 4890χ2 και ότι θα το αφήσει στο χέρι των εκάστοτε κατασκευαστών?

Τί θα γίνει δηλαδή με τους οδηγούς? Θα περιμένουν οι χρήστες optimization από την asus πχ για το gta 4?

Δημοσ.

δηλαδη pscrazy η 295 ειμαι το θηριο μπροστα στην 4870χ2? στο 3dmark06 τι ακριβως κανει? στην πραξη, παιχνδια δεν παιζω, με o/c και benchmarks ασχολουμαι, και μην παμε σε παιχνιδια nvdia (crysis) μονο γενικοτερα ειναι τοσο καλυτερη? αντε 5-10 fps και οχι σε ολα σε μερικα ειναι χειροτερη εν μερη λογο αποτυχημενων drivers

για την 4890χ2 εφοσον υπαρξει πως ξερεις απο τωρα οτι θα ειναι χειροτερη απο την 295? εδω παει το οτι να ναι φιλε μου:-D

και ημουν στο παρατσακ να παρω την 295 μην νομιζεις οτι ειμαι αντι-295 απεναντιας

Δημοσ.

Τελικα ειμαι χαζος..

Δε μπορείς να βγάλεις γενικά συμπεράσματα από μία περίπτωση...

I've sent my cards in for speech therapy............. έγραψε ένας στην πρώτη σελίδα :lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόνο εμένα με προβλημάτισε το γεγονός ότι η ati επίσημα δεν θα παρουσιάσει 4890χ2 και ότι θα το αφήσει στο χέρι των εκάστοτε κατασκευαστών?

θα πάρει τα ηνία από την 2900ΧΤ σε κατανάλωση/θερμοκρασία/θόρυβο...

Δημοσ.
δηλαδη pscrazy η 295 ειμαι το θηριο μπροστα στην 4870χ2? στο 3dmark06 τι ακριβως κανει? στην πραξη, παιχνδια δεν παιζω, με o/c και benchmarks ασχολουμαι, και μην παμε σε παιχνιδια nvdia (crysis) μονο γενικοτερα ειναι τοσο καλυτερη? αντε 5-10 fps και οχι σε ολα σε μερικα ειναι χειροτερη εν μερη λογο αποτυχημενων drivers

για την 4890χ2 εφοσον υπαρξει πως ξερεις απο τωρα οτι θα ειναι χειροτερη απο την 295? εδω παει το οτι να ναι φιλε μου:-D

και ημουν στο παρατσακ να παρω την 295 μην νομιζεις οτι ειμαι αντι-295 απεναντιας

Mια χαρα τα παει στο bench η 295 και μιλαμε και για VANTAGE που ριχνει αγριο ξυλο στην 4870χ2....

Φιλε μου 295 παρε και θα με θυμηθεις!

Ασε που κανει και πολυ δυνατο oc , οταν η 4870χ2 δεν μπορει να πιασει τα λιωμα ρολογια της 295 που stock ειναι 576/1242/999 εγω την τρεχω 680/1475/1200 ( max 740/1550/1250)....Η 4890χ2 ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ!

Παρε 295 gtx και θα δεις!

Ειναι και τα physics της nvidia, και επισης να ξερεις οτι στα παιχνιδια οι drivers της NVIDIA σπερνουν!

Δημοσ.

Το γεγονός ότι η ΑΜD αφήνει στα χέρια του εκάστοτε κατασκευαστή να φτιάξει 4890Χ2 δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει με τους οδηγούς. Ο ίδιος ακριβώς οδηγός που επιταχύνει 2*4890@CF επιταχύνει και μια 4890Χ2.

΄Οχι δεν αναμένεται απάντηση σε αυτήν από πλευράς NV, απλά κάποιοι κατασκευαστές θα ξεπατώσουν τους χρονισμούς στις επερχόμενες GTX295-single PCB, πράγμα που έτσι κι αλλιώς θα έκαναν.

΄Οσων αφορά τώρα το τελευταίο τρίμηνο οι ως τώρα ενδείξεις φαίνεται να θέλουν:

GT300

RV870

Larabee

...όσων αφορά πάντα τις επιδόσεις ανά chip. ΄Οσων αφορά το μέγεθος του πυρήνα:

Larabee

GT300

RV870

LOL :)

Δημοσ.

Τότε γιατί ενώ είχαν έτοιμη την 4870x2 δεν την βγαζανε κατευθείαν στην αγορά, παρα κάθονταν 1 μηνα για οδηγούς?

Οδηγοί για 2*4870 υπήρχαν ήδη.

Δημοσ.

φιλε pscrazy εγω δεν τις βλεπω να διαφερουν και πολυ.. ποσταρε κανε 3dmark06 που ειναι το Bench αναφορας να δουμε τι κουκια θα σπειρεις με την 295 μιας και το vantage δεν το χρησιμοποιουν ακομα πολλοι.. το vantage με το patch φυσικα οχι με τα physics να κλεβουνε..

οσο για τα physics και τα γραφικα ειναι αλλη φαση συμφωνω πριν απο την 4870χ2 ειχα την 280 αλλοστε..

ειχα 2 280 σε sli και οι γνωστοι υπεροδηγοι μονιμως ειχαν προβληματα και δεν αναγνωριζε το sli σωστα σε ολα τα παιχνιδια.. προφανως δεν εχεις sli προβληματα?

σε απολυτες τιμες οταν και αμα βγει η 4890χ2 θα ειναι λογικα η πιο γρηγορη καρτα.

αλλοστε και γω σε nvidia θα το γυρισω στην επομενη καρτα..

Δημοσ.

αν και offtopic το vantage ειναι καλυτερο απο το 06,για ατι vs nvidia το physics της nvidia κανει δουλεια και κανονικα ειναι μπροστα (οπως και στις τιμες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...