Voodooman Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δεν τρελαίνομαι με την ιδέα να πάρω ένα από αυτά τα γομαροκινητά που μόνο καφέ δεν κάνουν. Επειδή όμως είμαι στο ψάξιμο για GPS, προτιμώ να πάρω ένα τέτοιο κινητό που να έχει και GPS, παρά να βάλω στο κεφάλι μου άλλη μία αυτόνομη συσκευή. Έτσι και αλλιώς, το σχεδόν τετράχρονο D600 μία αλλαγή την χρειάζεται. Και ερωτώ λοιπόν, ποιό κινητό πιστεύετε ότι εκτελεί πολύ καλά τα καθήκοντά του και ως GPS; Να πιάνει γρήγορα δορυφόρο, να μην χάνει εύκολα σήμα, να έχει καλό πρόγραμμα και καλούς χάρτες από το κουτί του. Και φυσικά να είναι όμορφο, συμμαζεμένο σε μέγεθος και γενικά ποιοτικό (οθόνη κτλ.) Ζητάω πολλά;
katsikoula Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δεν τρελαίνομαι με την ιδέα να πάρω ένα από αυτά τα γομαροκινητά που μόνο καφέ δεν κάνουν. Επειδή όμως είμαι στο ψάξιμο για GPS, προτιμώ να πάρω ένα τέτοιο κινητό που να έχει και GPS, παρά να βάλω στο κεφάλι μου άλλη μία αυτόνομη συσκευή. Έτσι και αλλιώς, το σχεδόν τετράχρονο D600 μία αλλαγή την χρειάζεται.Και ερωτώ λοιπόν, ποιό κινητό πιστεύετε ότι εκτελεί πολύ καλά τα καθήκοντά του και ως GPS; Να πιάνει γρήγορα δορυφόρο, να μην χάνει εύκολα σήμα, να έχει καλό πρόγραμμα και καλούς χάρτες από το κουτί του. Και φυσικά να είναι όμορφο, συμμαζεμένο σε μέγεθος και γενικά ποιοτικό (οθόνη κτλ.) Ζητάω πολλά; πιστευω οτι οντως ζητας πολλα ακου πως εχουν τα πραγματα για εμενα. εγω πηρα το nokia n82 κ του περασα μεσα χαρτες garmin XT. φοβερο προγραμμα!!! αν κ κανει 1 λεπτο να πιασει δορυφορο αλλα μικρο τα κακο. το nokia maps που εχει ενσωματομενο ειναι για τα κλαματα κ για αυτο εγω περασα το garmin. εχει ενσωματομενη καιρεα GPS. ειναι πολυ ομορφο κ εχει κ ωραια οθονη. ενα αλλο πιο μοντερνο κινητο ειναι το nokia n78 που εχει τα ιδια χαρακτηριστηκα με το δικο μου αλλα με 3.2 MP καμερα. παντως το σημα το χανει δυσκολα. ειναι κ συμμαζεμενο σε μεγεθος οπως ζητας. αυτα απο εμενα μεχρι στιγμης
Voodooman Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Γιατί Garmin; Είναι το καλύτερο; Αυτά όλα τα νέας γενιάς (omnia, HTC κτλ.), από εμφάνιση λένε πολλά, από απόδοση όμως;
katsikoula Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Γιατί Garmin; Είναι το καλύτερο;Αυτά όλα τα νέας γενιάς (omnia, HTC κτλ.), από εμφάνιση λένε πολλά, από απόδοση όμως; κοιτα εγω επελεξα να βαλω garmin γιατι αυτο ακουγεται περισσοτερο για s60 κινητα κ μου ηρθε κ υπερβολικα οικονομικα. απο εκει κ περα κινητα στυλ omnia HTC κτλ. εκτος απο εμφανιση θεωρητικα κ συμφωνα με τους κατασκευαστες λενε κ πολλα μαλιστα απο αποδοση. εδω ξεπερνανε σε επεργαστηκη ισχυς το 0.5Ghz!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.