savvvas Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Καλησπερα!εχω βρει ενα aprilia rs του 2000.ειναι παρατημενο,και ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι κολλησε.σκεφτομαι να το φτιαξω.ειναι σε καλη κατασταση,και θελει μονο κυλινδροπιστονα. αυτος ειχε βαλει mallosi πανω και το εκανε 72αρι και επιανε χαλαρα τα 100.αλλα τα mallosi που κοιταξα κανουν 200 ευρω! μπορω να βαλω ενα φτηνο και απλο κυλινδροπιστονο (50-60 ευρώ) και μια στροφαλομπιελα (60-70 ευρω) και να το κανω 100σταρι,η δεν θα αντεξει? (το λεω γιατι οσους ξερω, βαζουν μονο mallosi!)
p_under Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 οχι γτ πολυ απλα αυτα που θα βαλεις θα ειναι μουφα. πρεπει να του βαλεις καλα πανω δεν υπαρχουν μονο τα μαλοσι,υπαρχουν κ αλλες αξιολογες εταιριες.δεν μου ερχεται ομως καποια αυτη την στιγμη.αν ειναι να το παρεις να περιμενεις κ τα προβληματα που μπορει να ακολουθησουν ..
kage Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 προσωπικα αν ειναι καλη η τιμη,αξιζει πιο πολυ να το φτιαξεις εσυ κ να ειναι σαν καινουργιο παρα να ηταν με τα πρωηγ.πανω... απλα βρες καλο μαστορα...οι εταιριες που παιζουν ειναι malossi+polini. Η διαφορα σε κυλινδροπιστονα-εννοειτε πως πρεπει να μακρυνει κ λαιμο αλλιως δεν θα δεις τελικες- απο σιδερο κ αλουμινιο ,εκτος απο τα λεφτα ειναι μεγαλη κ σε δυνατοτητες.του αλουμινιου ειναι πολυ καλυτερο σε ταχυτητες,ανεβαζει τρελες στροφες+το αλουμινιο εχει μικροτερες θερμοκρασιες απο οτι σιδερο. αλλα αν βαρεσει μπιελα παει για πεταμα κ αγορα νεου-αν δεν το χεις συνεχεια τερμα δεν εχει προβλημα-δεν παιρνει ρεκτιφιε σε αντιθεση με το σιδερο.
alexsupra Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Καλησπερα...!!!εχω βρει ενα aprilia sr 07' με 15.000 χιλιομετρα..1200 ευρο !!!επειδη γενικως δν ξερω απο μηχανακια μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το μηχανακι αν αξιζει τα λεφτα του και αν ειναι καλο μηχανακι απο αποψη αντοχης της μηχανης..??ακομα αν μπορειτε να μ πειτε αν ταιριαζει εξατμιση απο GILERA RUNNER 50CC 08' γιατι ξερω οτι εχουν ιδια μοτερια..!!!ευχαριστω..!!!οσοι ξερετε απαντηστε παρακαλω..!!!
iced Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Φιλε μου παιζει πολυ μεγαλο ρολο πωε το χρησιμοποιει ο αλλος και αυτα τα μηχανακια δεν τα κυκλοφορουν αγγελουδια. full τεστοστερονη και τερμα γκαζια. Επισης σαν διχρονο εχει περισσοτερες φθορες γιατι αποδιδει πολυ. Για μενα θα μπλεξεις πολυ. Πιστεψε με ο τυπος θελει να το διωξει και το δινει 1200Eurv
p_under Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Φιλε μου παιζει πολυ μεγαλο ρολο πωε το χρησιμοποιει ο αλλος και αυτα τα μηχανακια δεν τα κυκλοφορουν αγγελουδια. full τεστοστερονη και τερμα γκαζια. Επισης σαν διχρονο εχει περισσοτερες φθορες γιατι αποδιδει πολυ. Για μενα θα μπλεξεις πολυ. Πιστεψε με ο τυπος θελει να το διωξει και το δινει 1200Eurv συμφωνω λογικα αυτα τα μηχανακια δεν εχουν περασει απο το " θειο " που τα πουλαει ουτε πηγαιναν μονο βολτουλες . για μενα δεν αξιζει .
Septum Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Καλησπερα...!!!εχω βρει ενα aprilia sr 07' με 15.000 χιλιομετρα..1200 ευρο !!!επειδη γενικως δν ξερω απο μηχανακια μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το μηχανακι αν αξιζει τα λεφτα του και αν ειναι καλο μηχανακι απο αποψη αντοχης της μηχανης..??ακομα αν μπορειτε να μ πειτε αν ταιριαζει εξατμιση απο GILERA RUNNER 50CC 08' γιατι ξερω οτι εχουν ιδια μοτερια..!!!ευχαριστω..!!!οσοι ξερετε απαντηστε παρακαλω..!!! rs50 μαλλον ενοεις.Που το βρηκες το μηχανακι?Αν ειναι απ το ιντερνετ δωσε ενα λινκ.Ειναι αρκετα λιγα τα λεφτα οποτε μαλλον θα ειναι κολλημενο και θα θελει κατι ακομα.Απο runner 99% δεν κανει αλλα αν του λειπει η εξατμιση 10φορες να βαλεις μια aftermarket γιατι στα 2χρονα η βελτιωση της εξατμισης παιζει τεραστιο ρολο.
aisxos18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Καλησπερα!εχω βρει ενα aprilia rs του 2000.ειναι παρατημενο,και ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι κολλησε.σκεφτομαι να το φτιαξω.ειναι σε καλη κατασταση,και θελει μονο κυλινδροπιστονα.αυτος ειχε βαλει mallosi πανω και το εκανε 72αρι και επιανε χαλαρα τα 100.αλλα τα mallosi που κοιταξα κανουν 200 ευρω! μπορω να βαλω ενα φτηνο και απλο κυλινδροπιστονο (50-60 ευρώ) και μια στροφαλομπιελα (60-70 ευρω) και να το κανω 100σταρι,η δεν θα αντεξει? (το λεω γιατι οσους ξερω, βαζουν μονο mallosi!) μακρυα απο αυτα τα μηχανακια....δεν υπαρχει κατι αλλο να σου πω..γνωριζω πολυ καλα μηχαναλογικα και σε αυτες τις περιπτωσεις σου λεω τα λεφτα σου θα χασεις..διαλεξε κατι αλλο.. ---------- Προσθήκη στις 09:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:51 ---------- Καλησπερα...!!!εχω βρει ενα aprilia sr 07' με 15.000 χιλιομετρα..1200 ευρο !!!επειδη γενικως δν ξερω απο μηχανακια μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το μηχανακι αν αξιζει τα λεφτα του και αν ειναι καλο μηχανακι απο αποψη αντοχης της μηχανης..??ακομα αν μπορειτε να μ πειτε αν ταιριαζει εξατμιση απο GILERA RUNNER 50CC 08' γιατι ξερω οτι εχουν ιδια μοτερια..!!!ευχαριστω..!!!οσοι ξερετε απαντηστε παρακαλω..!!! τα λεφτα ειναι πολυ λιγα μονο και μονο εαν σκεφτεις οτι η αρχικη τιμη του ειναι στα 4000+ ευρω.αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο...οτι πληρωμεις παιρνεις..το θεμα αξιοπιστιας σε αυτα τα μηχανακια παει περιπατο..οσο γι την εξατμιση δεν γνωριζω να σου πω σιγουρα αλλα ξερω πως η εξατμιση ειναι διασπομενη δηλαδη βγαινει μονο το τελικο εαν θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.