Street-Fighter Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Καλησπερα παιδια υπαρχει καποιος τροπος να γινει το παρα πανω? Εψαξα στο internet αλλα δεν βρικα κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Το iSync δεν κανει δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Το iSync δεν κανει δουλεια? δυστυχώς οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Η αλήθεια είναι πως παρότι έχω το a1200, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το να το συγχρονίσω με το MacMini μου... Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στην ιστοσελίδα motorolafans.com μήπως και βρείς κάποια απάντηση στο ερώτημά σου. Ό,τι έχω ψάξει σε σχέση με το motoming, το έχω βρεί σε αυτό το forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Το iSync είναι πολύ σπαστικό όταν είναι μη συμβατό με κινητά. Τα διάφορα Missing Sync που υπάρχουν βοηθούν αφάνταστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.