Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Για αρχή ελπίζω να ανοίγω τόπικ στη σωστή κατηγορία. Λοιπόν έχω κινητό το lg viewty (ku990) και του έχω βάλει κάρτα μνήμης kingston microSD 2gb. Από την αρχή νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το κινητό γιατί έχανε την κάρτα μνήμης όταν άνοιγα την κάμερα και την έβρισκε πάλι μετά από επανεκίννηση του τηλεφώνου. Το πήγα στην lg και μου το έφτιαξαν κ είχε καιρό να χάσει πάλι την μνήμη. πρόσφατα όμως άρχισε πάλι να την χάνει ώσπου τελικά δν την ξαναείδε... τελικά κατάλαβα ότι είχε πρόβλημα η κάρτα μνήμης κ τώρα δν μπορώ να την ανοίξω με τίποτα! το κινητό δν την βλέπει (ένω ενός φίλου την βλέπει κανονικά) την έβαλα επίσης σε αναπτοράκι usb κ δν την βλέπει ούτε ο υπολογιστής... προφανώς η κάρτα τα έφτυσε (παρ'ότι είναι 4 μηνών μόνο!!!) το θέμα μου εμένα είναι πως θα σώσω τα δεδομένα μου? είχα πολλές φωτό κ τώρα τις έχασα, ξέρει κανένας κάποιο τρόπο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Δημοσ.

...εδώ λέει δεν την βλέπει το κινητό - και το pc...

Πώς διάλο να της κάνει φορμάτ ;

(άσε που όποιο util είναι για το "τάδε file system", δε σημαίνει ότι "πρέπει να φτιάξει το εν λόγω fs για να το δει το πρόγραμμα"...

Το GDB for NTFS, απλά ανακτά από media που είναι φορμαρισμένα με το συγκεκριμένο fs...)

Kαι τελικώς, το να προτείνεις να ξαναφτιάξει fs, είναι σα να του λες να βγάλει τα μάτια του...: δε θέλει απλά την κάρτα να κάνει να δουλέψει ο άνθρωπος, τις φωτό του θέλει.

Τεσπα, Antonisk2003 , δοκίμασε αν το TestDisk

βλέπει τίποτα (τρέξε το photorec_win.exe που θα βρεις μέσα στο φάκελό του), αν και δεν το βλέπω.

Δοκίμασε την και σε κάποιο άλλο card reader (και ξανα-μανά TestDisk), ΜΠΑΣ και....

Της κάρτας απλά της ξεφτιλίστηκαν οι επαφές της ή η μνήμη της...

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά! Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις αλλά δν γίνετε τίποτα. Δοκίμασα κ το testdisk αλλά τίποτα, δεν την βλέπει το πρόγραμμα. έβαλα την κάρτα κ σε card reader σε άλλο pc αλλά πάλι τίποτα! Καμία άλλη ιδέα? Αν κ ξέρω ότι δν πρόκειται να γίνει τίποτα...

Δημοσ.

Και να γινόταν κάτι, με τόσα που θα του ζητούσαν, περισσότερο τον συμφέρει να πάει διακοπές (υποθέτω πως αρκετές είναι από ταξίδια κλπ) και να τις ξαναβγάλει... :P

Δημοσ.

loooool! μπορεί να έχεις κ δίκιο! Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις αλλά πλέον το πήρα απόφαση ότι τα έχασα όλα κ έτσι πήγα στο πλαίσιο κ μου έκαναν αντικατάσταση... οπότε δν την έχω πλέον την κάρτα... κ μάλιστα ζήτησα αντικατάσταση με άλλη μάρκα. Kingston δν παίρνω ποτέ πάλι, γιατί δν είναι δυνατόν να χαλάει στους 4 μήνες!

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία απάντηση, τι μου προτείνετε να κάνω για να ανακτήσω δεδομένα της 16GB microSD κάρτας μου; Μου έπεσε το κινητό κάτω κι έκτοτε μου λέει ότι η κάρτα είναι κατεστραμμένη και ότι πρέπει να τη διαμορφώσω. Υπάρχει τρόπος να σώσω τα δεδομένα πριν καταφύγω σε format;

Δημοσ.

Επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία απάντηση, τι μου προτείνετε να κάνω για να ανακτήσω δεδομένα της 16GB microSD κάρτας μου; Μου έπεσε το κινητό κάτω κι έκτοτε μου λέει ότι η κάρτα είναι κατεστραμμένη και ότι πρέπει να τη διαμορφώσω. Υπάρχει τρόπος να σώσω τα δεδομένα πριν καταφύγω σε format;

Δοκίμασε το Ontrack EasyRecovery  μηπως καταφέρεις να σώσεις τιποτα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε το Ontrack EasyRecovery  μηπως καταφέρεις να σώσεις τιποτα

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, την έβαλα σε άλλη συσκευή και τα τράβηξα από εκεί (αλλά όσες φορές κι αν την έβαλα στο δικό μου κινητό δεν έπαιζε). Τελικά έκανα format κι ησύχασα. Και να φανταστείς ότι συμβουλεύω πάντα τους άλλους να παίρνουνε backup... :P

:wacko:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα...Για να μην ανοιγω νεο θεμα...

Εχω μια καρτα MicroSD  με βιντεο απο καμερα ....μπηκε σε κιν τηλ κ μετα που την ξαναεβαλα στο λαπτοπ ειχαν σβηστει τα παντα...κ εγραφε κατι adroid DCIM και τετοια....

Υπαρχει τροπος να ανακτησω τα βιντεο ποευ ειχε μεσα πριν γινει η μ@#$$κια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...