Προς το περιεχόμενο

υπαρχει προγραμμα για φορματ χωρις να σβησει λογισμικο ???

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει προγραμμα για φορματ χωρις να σβησει λογισμικο που εχω windows vista home premium 32bit ...δηλ. να σβησω οτι υπαρχει .αρχειο .προαγραμματα π.χ word office kai οτιδηποτε εκτος WINDOWS VISTA..να μεινουν μονο αρχεια twn windows vista..(windows media player,media center) :-)

Δημοσ.

Ναι, λέγεται format.

Αυτό που ζητάς κάνει το format. Σβήνει τα πάντα και βάζει μόνο τα windows.

Η επόμενη λύση είναι να κρατήσεις ένα image από το λειτουργικό μετά την 1η εγκατάσταση με κάποιο πρόγραμμα, π.χ. Symantec Ghost, Acronis True Image κτλ. και κάνεις επαναφορά το λειτουργικό μέσα σε 10 λεπτά.

Το να σβήσεις όλα τα προγράμματα που έχεις βάλει, μπορείς να το κάνεις από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων του πίνακα ελέγχου.

Δημοσ.

micos000 θα εννοεί να μην χρειαστεί να ξαναπεράσει τα windows καθόλου, πχ αν δεν έχει ούτε dvd ούτε partition ο υπολογιστής. Και για το format δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το format θα σου σβήσει όλον τον δισκο, και απλά εσύ με κάποιο τρόπο ξαναπερνάς τα windows μέσα συνήθως απο κάποιο dvd. Τώρα αν ο micos000 ξέρει κανεναν τρόπο ουτως ώστε το format ν σβήσει τα πάντα και μόνο να ξαναβάλει το λειτουργικό έχει καλώς, εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν τρόπο

Δημοσ.

εχω dvd me τα windows seven 7077 32βιτ αλλα δεν ξερω να τα βαλω και να το σβησω ολο το σκληρο...?ειναι δυσκολο το φορματ και ειδικα αν βαλω τα windows seven διοτι δεν εχω βαλει ποτε μονος λογισμικο/..ενα Install ειναι και ενας κωδικος και τελος?

yG εχω τα windows vista απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι μονο δυο φορες μπορεις να το χρησιμοποιησεις το dvd>..ξερετε ειναι αντιγραφη και μου το πουλησε το πλαισιο 80 ευρω..windows premium

Δημοσ.

yG εχω τα windows vista απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι μονο δυο φορες μπορεις να το χρησιμοποιησεις το dvd>..ξερετε ειναι αντιγραφη και μου το πουλησε το πλαισιο 80 ευρω..windows premium

Αυτό δεν το κατάλαβα. Windows να χρησιμοποιηθούν 2 φορές μόνο; Αντιγραφή; :fear: Τι κόλπα είναι αυτά; Το λέω χωρίς ειρωνεία, αλήθεια δεν το κατάλαβα.

Jason, δεν χρειάζεσαι format. Βάλε αυτό και κάνε απεγκατάσταση ένα ένα ότι δεν θέλεις

http://www.revouninstaller.com/

Δημοσ.

στο πλαισιο δεν δινουν τα windows σε ενα CDακι το οποιο ουτε κουτι δεν εχει τιποτα..(αμφιβαλω και αν μου το εδωσαν,διοτι το κανουν εγκατασταση στην εταιρια)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=940992 <-- δες εδω...μονο ενα cd και ενα σακουλακι..και μου λενε καποιοι οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεισ πανω απο 2 φορες ή μια δεν ξερω...αν κανω λαθος καποιος που ξερει ας με βοηθησει..

revo nistaller το εχω..αλλα το προβλημα ειναι οτι εχω ταινιες χιλιαδες φακελους , διαφορες μ@λ@κιες και χιλιαδες συνομιλιες απο το msn πουυ πρεπει να ψαχνω ενα ενα να βρω..

Δημοσ.
στο πλαισιο δεν δινουν τα windows σε ενα CDακι το οποιο ουτε κουτι δεν εχει τιποτα..(αμφιβαλω και αν μου το εδωσαν,διοτι το κανουν εγκατασταση στην εταιρια)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=940992 <-- δες εδω...μονο ενα cd και ενα σακουλακι..και μου λενε καποιοι οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεισ πανω απο 2 φορες ή μια δεν ξερω...αν κανω λαθος καποιος που ξερει ας με βοηθησει..

Τα ιδια vista εχω και δεν ισχυει αυτο που σου ειπαν. Υποτιθεται οτι δεν μπορεις να τα ξαναχρησιμοποιησεις αν αλλαξεις υπολογιστη γιατι η εκδοση dsp χωρις να διαφερει σε τιποτα κανονικα πουλιεται μονο με αγορα νεου υπολογιστη και για τον συγκεκριμενο υπολογιστη. Αλλα και αυτο ξεπερνιεται.

Δημοσ.
micos000 θα εννοεί να μην χρειαστεί να ξαναπεράσει τα windows καθόλου, πχ αν δεν έχει ούτε dvd ούτε partition ο υπολογιστής. Και για το format δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το format θα σου σβήσει όλον τον δισκο, και απλά εσύ με κάποιο τρόπο ξαναπερνάς τα windows μέσα συνήθως απο κάποιο dvd. Τώρα αν ο micos000 ξέρει κανεναν τρόπο ουτως ώστε το format ν σβήσει τα πάντα και μόνο να ξαναβάλει το λειτουργικό έχει καλώς, εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν τρόπο

Γι' αυτό ανέφερα και τα Ghost/True Image.

Αλλιώς uninstall μια-μια τις εφαρμογές. Το revo κάνει καλή δουλειά.

Όσον αφορά την dsp έκδοση, αυτή δεν έχει συνήθως κουτί και αυτό που αγοράζεις είναι η άδεια χρήσης, η οποία είναι δεσμευμένη με την μητρική του υπολογιστή. Δεν μπορείς να τα βάλεις σε άλλο υπολογιστή και αν αλλάξεις μηχάνημα πρέπει να την ξαναπληρώσεις.

Αλλιώς παίρνεις την retail έκδοση και την πληρώνεις πιο ακριβά.

Δημοσ.

Όσον αφορά την dsp έκδοση, αυτή δεν έχει συνήθως κουτί και αυτό που αγοράζεις είναι η άδεια χρήσης, η οποία είναι δεσμευμένη με την μητρική του υπολογιστή. Δεν μπορείς να τα βάλεις σε άλλο υπολογιστή και αν αλλάξεις μηχάνημα πρέπει να την ξαναπληρώσεις.

Μπορεις να προφασιστεις καψιμο μητρικης και σου δινουν αλλο κλειδι αν αλλαξεις υπολογιστη.Το εχω κανει εγω με vista.

Δημοσ.

ΟΚ αναγκαστηκα να κανω φορματ διοτι ο σκληρος ειχε ελευθερο 1gb και κολλουσε συνεχεια...εχω αλλλο προβλημα για το ρουτερ μου(διοτι δνε ξερω να το βαζω) και οταν κανω download sto mozilla δεν τα αποθηκευει..στειτε μου pm πως να βαλω το wag200g χωρις τα dvd που εχει

Δημοσ.

Το router δεν έχει σχέση με το λειτουργικό. Είναι αυτόνομο.

Είτε κάνεις φορμάτ είτε όχι το router συνεχίζει την δουλειά του γιατί έχει αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις στο δικό του σύστημα.

Μάλλον δεν εγκατέστησες την κάρτα δικτύου από το pc σου, γι αυτό δεν μπορείς να συνδεθείς. Δες στη διαχείριση συσκευών (πίνακας ελέγχου-σύστημα-υλικό-διαχείριση συσκευών) αν έχει κάτι με ερωτηματικό.

Εκτός αν εννοείς ότι όταν κάνεις κλικ σε κάποιο λινκ για download ο firefox δεν σου βγάζει που να το αποθηκεύσει. Αυτό είναι στο μενού Εργαλεία-Βασικές και τσεκάρισε "Πάντα ερώτηση για την τοποθεσία αποθήκευσης".

Δημοσ.

οκ χιλια ευχαριστω.>.ναι εχεις δικιο καρτα δικτυου μου λειπει..κατεβασα και driver αλλα δεν μπαινουν εχω κανει και ενα θεμα στa drivers..εχω το

L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T ,..το ειχε παντα αλλα τωρα δεν υπαρχει στο λειτουργικο//:cry: help

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:17 ----------

μου βγαζει στο διαχειριση συσκευων το accessrunner DSL του μodem Που εβαλα του conn-x baudec για να μπω στο ιντερνετ...λεει οτι δνε υπαρχει ..ατεβασα driver αλλα τιποτα δεν κανει Install λεει οτι δεν μπορει..(εκτοσ αν εκανα κατι λαθος)heelpp

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται drivers και install για το baudtek. Αν εγκαταστήσεις την κάρτα δικτύου και συνδέσεις το router με το καλώδια δικτύου θα συνδεθείς αυτόματα, εφόσον δεν συντρέχει πρόβλημα στην σύνδεσή σου βέβαια.

Στο 1ο ποστ είπες για το wag200 (linksys) και τώρα αναφέρεις το baudtek (thompson αν θυμάμε καλά). Ποιό router έχεις τελικά;

Για την κάρτα δικτύου, πες μας το ακριβές μοντέλο και μάρκα της μητρικής σου.

Δημοσ.

baudec modem eixa παλια απο τον οτε την μουφια με usb...τελικα βρηκα το προβλημα..πηγα στο site της atheros και ειχε driver(που να λειτουγρουν) για την καρτα δικτυου μου..τωρα λειτουργει κανονικα με το linksys

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...