Προς το περιεχόμενο

Software κατα την αγορα....

carpe_diem_rj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια μικρη απορια...

Εχω αγορασει πριν 4 μερες εναν ιμακ.Θελω να ρωτησω τα 2 dvd που εχει μεσα και 1 dvd της rainbow τι ακριβως περιεχουν μεσα?

Το ενα ειναι το λειτουργικο φανταζομαι ...περιεχει μεσα και το ilife09???

Το αλλο λεει οτι εχει καποιες εφαρμογες....

Αν θελεισω να φερω το ιμακ στην αρχικη του κατασταση οπως οταν το πηρα και βαλω το dvd με το λειτουργικο θα εγκατασταθει και το ilife μαζι η οχι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια μικρη απορια...

Εχω αγορασει πριν 4 μερες εναν ιμακ.Θελω να ρωτησω τα 2 dvd που εχει μεσα και 1 dvd της rainbow τι ακριβως περιεχουν μεσα?

Το ενα ειναι το λειτουργικο φανταζομαι ...περιεχει μεσα και το ilife09???

Το αλλο λεει οτι εχει καποιες εφαρμογες....

Αν θελεισω να φερω το ιμακ στην αρχικη του κατασταση οπως οταν το πηρα και βαλω το dvd με το λειτουργικο θα εγκατασταθει και το ilife μαζι η οχι ?

Kαλοριζικο το νεο σου iMac .. :-) Εντυπωσεις?

Το ενα apple dvd εχει το leopard και το δευτερο εχει το ilife ..

Τα αλλα δυο dvd που εχεις , το ενα εχει ελληνικες γραμματοσειρες και το αλλο εχει το προγραμμα που εξελληνιζει το Mac Os και το οποιο σου συνιστω να μην το χρησιμοποιησεις ΠΟΤΕ !.

Αν ποτε χρειαστει να κανεις εγκατασταση το λειτουργικο και το ilife θα χρησιμοποιησεις τα 2 dvd της Apple.

Σ ευχαριστω φιλε μου.

Απλα φοβερο μηχανημα.Τωρα πρεπει να αρχισω να το μαθαινω γιατι ειμαι νεος στα μακ.

Κατι αλλο που θελω αν χρειαστω ποτε να το φερω στην αρχικη του κατασταση χωρις τα ρχεια που εβαλα και προγραμματα ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να κανω?

Απλα βαλω το dvd με το λεοπαρντ και τρεχω το αρχειο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...