Προς το περιεχόμενο

Ποιο τροφοδοτικό για Crossfire??

D-tonys7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δν έχει μεγάλη διαφορα έτσι?

ειναι περισσοτερο αξιπιστο , επισσης καλυτερα να το παρεις απο πλαισιοB)

d-tonys-7-freak-kisamos.gr xaxaxa

Δημοσ.
ειναι περισσοτερο αξιπιστο , επισσης καλυτερα να το παρεις απο πλαισιοB)

d-tonys-7-freak-kisamos.gr xaxaxa

Plaisio δν έχουμε στα Χανιά φίλε μου freak.......;):lol::-D

Δημοσ.
Plaisio δν έχουμε στα Χανιά φίλε μου freak.......;):lol::-D

στελνει κουριερ, τα μεταφορικα ειναι δωρεαν για ποσα πανω απο 85ευρω και σε περιπτωση RMA εχεις το κεφαλι σου υσηχο

Δημοσ.
Tα PC Power & Cooling Silencer750W έπεσαν στα 108€.

Νομίζω είναι προσφορά-ληστεία.

Αν πας εδω εχει εναν υπολογιστη Watt για να δεις τις αναγκες σου.

Επισης ειναι καλυτερα για την τσεπη αλλα και για τον υπολογιστη σου το τροφοδοτικο να ειναι αποδοσης > 80% γενικοτερα (ειδικοτερα >85%) και να μην αναγκαζεται να δουλευει στο 100% της αποδοσης του αλλα κοντα στο 60%.Αυτο σημαινει οτι ποτε δεν αγοραζεις ενα τροφοδοτικο, που να ειναι ισο με τα watt που καταναλωνει σε πληρη λειτουργια ο υπολογιστης σου, αλλα μεγαλυτερο.

Παντως το παραπανω τροφοδοτικο που σου προτεινει ο φιλος εχει καλη αποδοση, σε διαφορα τεστ συγκρισεων εχει καλη αξιολογηση, το μονο αρνητικο του ειναι οτι σε πληρη λειτουργια εχει 45 dB ( το πλαισιο γραφει 40).

Αν δεν σε ενοχλει τοσο ο θορυβος ειναι μια καλη αγορα ( παντοτε αξιολογοντας τα watt που χρειαζεσαι) Πχ κοιτα εδω για να παρεις μια ιδεα για watt σε cf.

Δημοσ.
Συμφωνώ μαζί σου...

Αν πάρεις καλό τροφοδοτικό πολύ καλύτερα να είναι 80plus.

θα τα γλιτώσεις σε ποιότητα και σε κατανάλωση

δες όμως να υπάχει οπωσδήποτε εδώ

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_join.aspx

Ενας καλος τροπος για να αρχισεις να ψαχνεις τροφοδοτικο, κοιτας την πιστοποιηση.

Αν το τροφοδοτικο που θελεις δεν υπαρχει στο 80plus κοιτα την εταιρεια αν εχει και ποσες πιστοποιησης εχει.

Τωρα αν δεν εχει καμμια πιστοποιηση σκεψου και πραξε αναλογα.;):rolleyes:

Δημοσ.
Αν πας εδω εχει εναν υπολογιστη Watt για να δεις τις αναγκες σου.

Επισης ειναι καλυτερα για την τσεπη αλλα και για τον υπολογιστη σου το τροφοδοτικο να ειναι αποδοσης > 80% γενικοτερα (ειδικοτερα >85%) και να μην αναγκαζεται να δουλευει στο 100% της αποδοσης του αλλα κοντα στο 60%.Αυτο σημαινει οτι ποτε δεν αγοραζεις ενα τροφοδοτικο, που να ειναι ισο με τα watt που καταναλωνει σε πληρη λειτουργια ο υπολογιστης σου, αλλα μεγαλυτερο.

Παντως το παραπανω τροφοδοτικο που σου προτεινει ο φιλος εχει καλη αποδοση, σε διαφορα τεστ συγκρισεων εχει καλη αξιολογηση, το μονο αρνητικο του ειναι οτι σε πληρη λειτουργια εχει 45 dB ( το πλαισιο γραφει 40).

Αν δεν σε ενοχλει τοσο ο θορυβος ειναι μια καλη αγορα ( παντοτε αξιολογοντας τα watt που χρειαζεσαι) Πχ κοιτα εδω για να παρεις μια ιδεα για watt σε cf.

ισχυει το site?

γιατι εβαλα το συστημα μου

με ενα μελλοντικο cf 4890 και μου εβγαλε καταναλωση 412WATT σε 100% full load...

Δημοσ.

Εγώ maximum wattage που έχω δει στο σύστημά μου είναι ~480W, και αυτό σε σημείο 3dmark που σκαλαρανε πολυ οι κάρτες.

Δημοσ.
κανα 500-600

μαλλον το εχω παρει με φοβο το dual gpu... :-p

Power consumption 4890

Videocard

System Under FULL load

Radeon HD 4850 269 Watt

Radeon HD 4870 334 Watt

Radeon HD 4850 Crossfire (2) 421 Watt

Radeon HD 4870 X2 (R700) 437 Watt

Radeon HD 4870 Crossfire (2) 480 Watt

Radeon HD 4870 X2 (R700) Crossfire 740 Watt

Δημοσ.
Power consumption 4890

Videocard

System Under FULL load

Radeon HD 4850 269 Watt

Radeon HD 4870 334 Watt

Radeon HD 4850 Crossfire (2) 421 Watt

Radeon HD 4870 X2 (R700) 437 Watt

Radeon HD 4870 Crossfire (2) 480 Watt

Radeon HD 4870 X2 (R700) Crossfire 740 Watt

Φυσικά στα παραπάνω έχει υπολογιστεί και το wattage που τραβάει και το υπόλοιπο σύστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...