gats Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Έχω εξωτερικό σκληρό WD Passport 60GB που δούλευε κανονικά αλλά παρουσίασε χθες ένα πρόβλημα: συνδέοντας το όπως πάντα με το PC (WIN XP) δεν έδειξε το όνομά του (WD Passport) αλλά μόνον «Τοπικός δίσκος (F):» ανοίγοντάς το αντί για το σύνολο των αρχείων που είχε εμφάνισε έναν φάκελο WDWD Pas.spo που ήταν κενός κοίταξα τις ιδιότητες και εμφανίζει 35,6GB δεσμευμένα (όπως έπρεπε) σε σύνολο 55,8GB, άρα τα αρχεία μου είναι πάντα εκεί αλλά όχι προσβάσιμα. Δοκίμασα σε άλλο PC και σε laptop - καμμιά διαφορά ... Από το "Ο Υπολογιστής μου>Διαχείριση>Αποθήκευση>Διαχείριση Δίσκων" εμφανίζεται ο δίσκος αλλά το "Άνοιγμα" ή το "Εξερεύνηση" δίνουν ίδια όπως και πιό πάνω. Κάποια θεραπεία, οδηγία, συμβουλή ;;;
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δοκίμασε με το Τest Disk (οδηγός εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254891&page=4), να επαναφέρεις πιθανό χαμένο partition. Aλλιώς απλά κάνεις ανάκτηση των αρχείων (με το άλλο exe που θα βρεις στο φάκελο του Test Disk), σε άλλο όμως δίσκο (στην ουσία θα σου αντιγράψει τα 35 τόσα GB σε άλλο δίσκο, και μετά κάνεις ένα φορμάτ στον εξωτερικό για να μπορέσεις να τον ξαναχρησιμοποιήσεις)
gats Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση - θα το δοκιμάσω το Σ/Κ και ελπίζω να πετύχει ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.