Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το έχω ήδη δηλώσει, αλλά ας το επαναλάβω, για να είμαστε σε σωστή σειρά: Ταινίες στο iPod: τέταρτος παρών. Απέναντι από τον iMac ταινίες δε βλέπω (παίζω συχνά παιχνίδια), αλλά το βράδυ άμα πάω για ύπνο, το βάζω να παίζει καμιά φορά. Σειρές στο λεωφορείο (Robot Chicken, Seinfeld και επανάληψη σε Simpsons) και ταινίες στο τρένο (Λάρισα - Θεσσαλονίκη, μια ταινία δρόμος ακριβώς, κομπλέ). Και βλέπω συνήθως παλιές ασπρόμαυρες ταινίες και ταινίες που ξέρω ότι δε θα δω εύκολα στο σπίτι. Πχ είχα δει το Charlie and the Chocolate Factory του Tim Burton και ήθελα κάποια στιγμή να δω και το original. Ε, είναι κάτι που δύσκολα θα το κάνω σπίτι, καθώς έχω πάρα πολλές επιλογές. Δεύτερη περίπτωση, το the man who laughs, μια ταινία από την οποία άκουσα πως εμπνεύστηκαν τον Joker και μου άρεσε σαν αισθητική. Δύσκολα θα τη δω όμως στο σπίτι, ενώ σε κανένα ταξιδάκι, θα τη χαζέψω. ΥΓ. Μιετρού; Τι 'ν' τούτο του πράμ'; Ιμίς ιδού στου ιπαρχία, διν ίχουμι τέτοιου μαντζαφλάρ'. Βλιέπουμε τις ταιν'ς του άιπ'ντ τιατς, στου παλιολιουφουρίο.
Cue Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Βαρύ το Classic δε το λες είχα το Mini πριν, ντάξει πολύ μικρότερο δε λέω, αλλά το Classic μια χαρά χωράει σε τσέπες παντελονιού, σακακιού, βερμούδα, etc. Τώρα αν δε σε ενδιαφέρει τόσο capacity πας και στο Nano (8άρι/16άρι). Όσο για τις ταινίες, την κάνω με ελαφρά. Θέλω κατάσταση για να δω movie. Pop Corn, καναπέ, κάτι. Εξαίρεση το φανταριλίκι όπως είπα, που στην εμπλοκή δε ζητάς πολλά.
nikosl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αν το θές κυρίως για μουσική να πάρεις το sony. Κλάσης ανώτερος ήχος από το ipod touch που με απογοήτευσε σε σχέση με τον ήχο του παλιού καλού ipod video....
Cue Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ακόμα το SonicStage έχει η Sony για την διαχείριση ή πήγε σε κάτι λιγότερο τραγικό?
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το μεγάλο όπλο του touch είναι οι εφαρμογές. Όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις και με άλλες συσκευές. Αν νομίζεις ότι θα βρεις χρησιμότητα τότε να πάρεις το touch. @alexzzz:μακάρι να'χα κι εγώ έναν αδερφό να μου χαρίζει iPod Touch :-p και της πήρα και foofpod μετά... το ολοκλήρωσα το χω δει και αυτο μαλλον με iphone ομως, αλλα μαλλον δεν ησουν εσυ γιατι αποκλειεται να εχεις τοσο ωραιο κ...... ουπς παρασυρθηκα πες μου οτι δεν το ειχες σε τσεπη να πηγαινει πανω κατω... σίγουρα δεν ήμουν εγώ... το κατάλαβα από το ωραίο... ναι, στην τσέπη του αντιανεμικού. Τώρα με το iphone πήρα ειδική θήκη για το μπράτσο αλλά δεν το πήγα ποτέ. Πήρα άλλο μικρό mp3... (για τις ταινίες δεν μιλάω... κλάμπ κάνουμε πλέον)
nikosl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ακόμα το SonicStage έχει η Sony για την διαχείριση ή πήγε σε κάτι λιγότερο τραγικό? Drag&Drop, winamp, windows media player κτλ κτλ. Τέλος το sonicstage από τον περασμένο Γενάρη.
Nomikaria Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ακόμα το SonicStage έχει η Sony για την διαχείριση ή πήγε σε κάτι λιγότερο τραγικό? Οχι,νομίζω πλέον και με Windows Media Player κάνει συγχρονισμό. Το'χα σκεφτεί και το Nano,αλλά είχα παλαιότερα το Nano 1st.gen και δεν άντεχα το iTunes. Θα το ξαναανεχόμουν μόνο για χάρη του Touch,αλλά όπως προείπα δεν ξέρω τι θέλω οπότε... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:17 ---------- Το μεγάλο όπλο του touch είναι οι εφαρμογές. Όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις και με άλλες συσκευές. Αν νομίζεις ότι θα βρεις χρησιμότητα τότε να πάρεις το touch. και της πήρα και foofpod μετά... το ολοκλήρωσα Αυτά είναι..τέλειο αυτό το foofpod...Ενώ εμείς τα μοναχοπαίδια τίποτα!
telegamesvg Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1172158&Manufacturer=Sony&category=69977611&catalog=19 Εδω το Πλαισιο μιλαει και για iTunes
S2Katana Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Οπως έχουμε πει, το Touch είναι απολύτως all-around συσκευή και το σημαντικό είναι να αποφασίσεις εσύ τι ακριβώς θέλεις.
nikosl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Οπως έχουμε πει, το Touch είναι απολύτως all-around συσκευή και το σημαντικό είναι να αποφασίσεις εσύ τι ακριβώς θέλεις. Γιατί όμως οι καραγκιόζηδες δεν βάλαν τα dac's του απλού ipod? Για μηχάνημα των 200€+ δεν ικανοποιεί ο ήχος του.
Nomikaria Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Οπως έχουμε πει, το Touch είναι απολύτως all-around συσκευή και το σημαντικό είναι να αποφασίσεις εσύ τι ακριβώς θέλεις. Το ξέρω,αλλά μ'ενδιαφέρει όοολα αυτά που έχει πάνω να τα αξιοποιήσω,κι όχι απλά να υπάρχουν. Οταν αποφασίσω θα σας πω..(θα ξημερώσουμε δηλαδή..)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Όσο για τις ταινίες, την κάνω με ελαφρά. Θέλω κατάσταση για να δω movie. Pop Corn, καναπέ, κάτι. Εξαίρεση το φανταριλίκι όπως είπα, που στην εμπλοκή δε ζητάς πολλά. E, καλά, φαντάζομαι ότι και οι άλλοι iphone-ipod-touch-ταινιόβιοι θα συμφωνούν ότι δε βλέπουμε ταινίες του Tarkovsky ή γενικά ταινίες που είναι "πωπω, θέλω πολύ να την δω αυτήν!". Αλλά για καμία σαχλαμαρίτσα τύπου Harold & Kumar, δε σε χαλάει, καθώς και για περιπτώσεις όπως αυτές που ανέφερε στο προηγούμενο ποστ. Γιατί όμως οι καραγκιόζηδες δεν βάλαν τα dac's του απλού ipod? Για μηχάνημα των 200€+ δεν ικανοποιεί ο ήχος του. Φαντάζομαι γιατί τα κάνει κάτι τέτοια ξεζουμισματάκια η Apple. Δε φτιάχνει ποτέ την "τέλεια" συσκευή. Πάντα σου λέει: τι προτιμάς; Ήχο ή εφαρμογές; Γραφικά ή επεξεργαστή; Όποιος τα θέλει όλα, τα σκάει υπερχοντρά. Γιατί όμως τόσο άσχημα λόγια για την ποιότητα του ήχου; Εμένα δε μου έχει ξινίσει καθόλου. Πιθανώς εννοείτε ότι δεν έχουν καλά μπάσα, που εγώ δεν ακούω μουσική με μπάσα και βαβούρα, οπότε δε με καίει.
S2Katana Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Σαφώς το Touch θέλει καλά ακουστικά για να αναδειχθεί ο ήχος του, και όντως τα μπάσα είναι μέτρια.
telegamesvg Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Σε αντιθεση με το Sony που εχει out of the box και καλο ηχο και καλα ακουστικα .. Βεβαια δεν ξερω ποσο καλη εινα η υποστηριξη τοθ i Tunes που φαινεται να εχει .
activex Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 παίδες έχω επιδότηση και προσανατολίζομαι για ipod classic (κυρίως λόγο χωρητικότητας) δεν ήταν η αρχική μου επιλογή αλλά λόγο καταστήματος (δεν μπορώ να πάω αλλού) πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε sony nwz-E436 (8gb) Και Ipod classic 120gb βασικά ήθελα να έχει και ηχείο για ανοικτή ακρόαση αλλά δεν .... φαντάζομαι ότι και τα δυο χρησιμοποιούνται απλά με το καλώδιο δεδομένων και για μεταφορά οποιουδήποτε αρχείου σωστά ; (να το έχω και σαν flashaki δηλαδή) δεν έχω πολλές απατήσεις..βασικά για μουσική το σκέπτομαι. κάτι άλλο που πρέπει να έχω υπόψη ίσως, αν καταλήξω στο ipod ; α ναι! και μια γνωμη για το Sansa Fuze 8gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.