Προς το περιεχόμενο

iPod Touch ή κάτι άλλο;

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω νέο mp3 player(όχι άμεσα,τους επόμενους μήνες) αλλά έχω μπερδευτεί λίγο...

Αρχικά σκεφτόμουν αυτό

γιατί έχει καλή αυτονομία,οθόνη και προσιτή τιμή γι'αυτή τη χωρητικότητα.Έχω ήδη ένα iPod Shuffle 1Gb για την πόλη και θα'θελα κι ένα mp3 player με μεγαλύτερη χωρητικότητα κι οθόνη για ταξίδια.Κυρίως για μουσική το θέλω αλλά να μπορώ να βάλω και καμιά φωτό/βίντεο.

Κι εκεί που είχα κατασταλλάξει στο Sony,μου μπήκε η ιδέα για ένα iPod Touch 8Gb.Είναι κατά πολύ ακριβότερο απ'το αρχικά προσδοκώμενο και πολλά περισσότερα από ένα απλό mp3 player αλλά μήπως τελικά είναι καλύτερη επιλογή καθ'ότι πιο πλήρες??

Γενικά αξίζει τα χρήματα του κι είναι κάτι που "μένει" ή απλά μια μόδα?

Να σημειώσω ότι παλαιότερα είχα ένα iPod nano 1st gen. αλλά με είχε εκνευρίσει ο τρόπος μεταφοράς των αρχείων και το πούλησα τελικά.

Θα μου άρεσε να ακούσω τις απόψεις σας.Ευχαριστώ προκαταβολικά.:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η διαφορα χρηματων ειναι αρκετα μεγαλη απο αυτο που ειχες στο νου...

Σε γενικες το Ipod touch δε θα το χαρακτηριζες MP3 player αλλα ενα πολυ δυνατο gadget. Ειναι στην ουσια ενα Iphone χωρις τηλεφωνο και χωρις καμερα.

Αν σε ενδιαφερει μονο να ακους μουσικη δε θα το χαρακτηριζα ως την καταλληλη επιλογη..Εγω βεβαια με το Ipod touch που εχω μονο μουσικη δεν ακουω.... Το πιο συναρπαστικο ειναι η οθονη του και η on-line λειτουργιες που σου προσφερει αν βεβαια εχεις προσβαση σε καποιο wi-fi..Το σερφαρισμα ειναι πολυ ανετο στο web και ολα τα applications που κυκλοφορουν το κανουν ακομα πιο ενδιαφερον....

Βεβαια η επιλογη ειναι δικη σου αλλα να σου πω και γω την αληθεια μου το χω λιγους μηνες και μαλλον το βαρεθηκα και ο λογος ειναι οτι δεν ακουω συχνα μουσικη στο δρομο η στο σπιτι με αυτο...Για κανενα ταξιδακι βεβαια ειναι πολυ καλη συντροφια...Τωρα ας πουμε ψαχνω να το δωσω και να παρω instead ενα Iphone Που τα συνδυαζει ολα...

Κατάλαβα..Το'χω δει από κοντά και πράγματι έχει πολλές δυνατότητες ειδικά με τα applications που κυκλοφορούν...

Σίγουρα δεν θα το χρησιμοποιώ και πολύ στην πόλη(γι'αυτό έχω το shuffle) αλλά σκεφτόμουν ότι για ταξίδια μάλλον θα'ναι καλύτερο,και μιας που θα πάρω ,δεν παίρνω κάτι καλύτερο?Αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει...

Σ'ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες..

Εγώ πήρα iPod Touch κάπου τον Ιανουάριο (αν θυμάμαι καλά) και είμαι ενθουσιασμένος.

Μουσική, Βίντεο, Φωτογραφίες, Παιχνίδια, Ίντερνετ και άπειρες εφαρμογές.

Άμα μάλιστα κάτσεις ν' ασχοληθείς και για να το ξεκλειδώσεις (θα βρεις λογικά οδηγίες, όπως κι εγώ άλλωστε), θα μπορείς να βλέπεις αρχεία pdf. Εγώ πχ διαβάζω μέχρι και κόμιξ.

Το θέμα είναι, θα τα εκμεταλλευτείς όλα αυτά; Εγώ τα χρησιμοποιώ πραγματικά ΟΛΑ όσα προσφέρει. Και ταινίες βλέπω, και τα παιχνίδια του παίζω, και το ίντερνετ χρησιμοποιώ, και τις εφαρμογές του για να κρατάω σημειώσεις - ραντεβού και... α, ναι! Ακούω και μουσική άμα λάχει. Κυρίως όταν μου τελειώνει η μπαταρία, γιατί βίντεο παιχνίδια κρατάει (το πολύ) 6 ώρες, ενώ για μουσική (το πολύ) 36 ώρες. Οπότε όταν είσαι στο 1/5 της μπαταρίας, δε συμφέρει πια να παίζεις παιχνίδια. Καλύτερα να κρατάς την μπαταρία για να έχεις μουσική για όλη την υπόλοιπη μέρα.

Πολύ εύκολη χρήση και πολύ όμορφη η οθόνη του.

το touch είναι μια κατηγορία μόνο του. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος (προσπάθησα να πάω για τρέξιμο με το touch... έκανα και βαράκια παράλληλα δηλαδή) είναι ότι πρέπει. Το δικό μου το χάρισα στην αδερφή μου και το έχει λιώσει και εκείνη

Εφόσν σε ενδιαφέρει μόνο η μουσική προσωπικά δε θα έπερνα touch.

Με ένα iPod Classic έχεις όλη την μουσική βιβλιοθήκη στα χέρια σου. Ταινίες δε θα βλέπεις (αλήθεια ποιος κάθεται να δει ταινία στο iPod? :/) αλλά για video podcasts η οθόνη του είναι μια χαρά.

Είμαι κάτοχος ένα Classic 80Gb για την μουσική μου και δε θέλω τπτ άλλο. Το iPhone που έχω (όπως ειπώθηκε είναι το ίδιο με το Touch) δεν πιστεύω ότι κατάλληλο για χρήση iPod για 2 λόγους. Μπαταρία και Storage.

Επίσης το click wheel του Classic βολεύει αρκετά εφόσον το έχεις στην τσέπη, να αλλάζεις κομμάτι (μπρος/πίσω) να αυξάνεις/μειώνεις την ένταση.

Ο τρόπος μεταφοράς αρχείων δεν έχει αλλάξει, αλλά εφόσον μιλάμε για iPod Classic 120Gb δε νομίζω ότι θα περνάς αρχεία κάθε τρεις και λίγο :P

Άμα ήσουν σε σκοπιά σε δικαιολογώ.

[αρχαιομπίδης mode on] εγώ σκοπιά με τόξο και δόρυ έκαμνα... δεν υπήρχαν ούτε mp3 τότες[αρχαιομπίδης mode off]

και στο κρεβάτι αράζω και βλέπω παρά το γεγονός ότι η τηλεόραση είναι απέναντι, το laptop στην αγκαλιά μου και ο υπολογιστής λίγο δίπλα...

ανίατη περίπτωση...

Η αλήθεια είναι όντως ότι χρειάζομαι ένα mp3 player κυρίως για μουσική,άντε να βάλω και καμιά φωτό(αν κι έχω ήδη πολλές στο κινητό) και κανένα βίντεο-κλιπ.Γενικά δεν νομίζω να κάτσω να δω ταινία στο iPod,εδώ καλά-καλά ούτε στο laptop δεν βλεπω (βέβαια έχω δει στο PSP,OK παλευόταν) οπότε επικρατέστερη επιλογή είναι το Sony.Απ'την άλλη όμως είναι πολύύύ ωραίο το Touch και μ'όλες αυτές τις apps...

Οπως καταλαβαίνετε έχω χάσει τον μπούσουλα οπότε πρώτα πρέπει να βρω τι θέλω...(σωθήκαμε δηλαδή.. :-p)

@alexzzz:μακάρι να'χα κι εγώ έναν αδερφό να μου χαρίζει iPod Touch :-p

@Cue:Οντως,καλό το iPod Classic και σίγουρα πιο συμφέρουσα επιλογή αλλά λίγο βαρύ..άσε που ούτε καν έχω τόσα τραγούδια να το γεμίσω.

Πάντως ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας

• Super Moderators
[...] (αλήθεια ποιος κάθεται να δει ταινία στο iPod? :/) [...]

Δεύτερος παρών. :-D

Στο μετρό ή στο λεωφορείο βλέπω Ashes To Ashes s2. Την s1 την είδα όλη στο Μετρό.

προσπάθησα να πάω για τρέξιμο με το touch...

το χω δει και αυτο μαλλον με iphone ομως, αλλα μαλλον δεν ησουν εσυ γιατι αποκλειεται να εχεις τοσο ωραιο κ...... ουπς παρασυρθηκα

πες μου οτι δεν το ειχες σε τσεπη να πηγαινει πανω κατω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:51 ----------

Δεύτερος παρών. :-D

Στο μετρό ή στο λεωφορείο βλέπω Ashes To Ashes s2. Την s1 την είδα όλη στο Μετρό.

μη δινεις στοχο θα αποκαλυψεις την ταυτοτητα σου σε καποιον απο μας και θα χαθει η μαγεια...

• Super Moderators
[...]

μη δινεις στοχο θα αποκαλυψεις την ταυτοτητα σου σε καποιον απο μας και θα χαθει η μαγεια...

Τώρα πια, πάει το Μετρό, το έκοψαν μετά την Εθνική Άμυνα.

Αναγκαστικά απέχω...

..

και στο κρεβάτι αράζω και βλέπω παρά το γεγονός ότι η τηλεόραση είναι απέναντι, το laptop στην αγκαλιά μου και ο υπολογιστής λίγο δίπλα...

...

Ιδια φαση κ εγω..

Συν στο Μετρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...