arxaggelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή για ένα post count (κατά το φιλότιμο) ζούμε, γιατί δεν ανεβαίνει τελευταία το δικό μου?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Βλεπω πολλα απο τα τελευταια ποστ σου ειναι στο Μπλα-Μπλα section. Ποσες φορες θα πρεπει να πουμε οτι δεν μετρανε τα ποστ εκει στο port counter;
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση: Γιατί δεν καταργείται εντελώς το post count? Στην ουσία δεν προσφέρει τπτ.
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση: Γιατί δεν καταργείται εντελώς το post count? Στην ουσία δεν προσφέρει τπτ. Και να αντικατασταθεί με thumbs counter
arxaggelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Βλεπω πολλα απο τα τελευταια ποστ σου ειναι στο Μπλα-Μπλα section.Ποσες φορες θα πρεπει να πουμε οτι δεν μετρανε τα ποστ εκει στο port counter; το ξέρω ρε μαν αλλά δεν μιλάω μόνο για το μπλα μπλα. Τεσπα, κι εγώ πιστεύω ότι δεν προσφέρει τίποτε το post count.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση: Γιατί δεν καταργείται εντελώς το post count? Στην ουσία δεν προσφέρει τπτ. γιατί δεν τρως ban?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 το ξέρω ρε μαν αλλά δεν μιλάω μόνο για το μπλα μπλα. Τεσπα, κι εγώ πιστεύω ότι δεν προσφέρει τίποτε το post count. Να μην μετρανε ποστ που εκανες εκτος μπλαμπλα αποκλειεται. Δεν υπαρχει σχετικο bug στη vbulletin
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 γιατί δεν τρως ban? χαχαχαΧΑχα [ame] [/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.