o_magazatoras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Και από τους βάζελους, έξτρα μείωση 1.200 posts και υποβιβασμός στη β' εθν... μπαρδόν, παρασύρθηκα. Tι λε ρε γαύρο. Ξέχασες ότι τότε με τις γλαδιόλες εσείς μας βγάλατε λάδι,με την εισήγηση ότι δεν υφίσταται πρωτάθλημα άνευ βάζελου;
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 σε ποιανού paypal βάζω τον τενεκέ λάδι για να πάρω +3.000 post;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ελα, αμεσως τσιμπησατε. Ειστε και 2 παναθεμα σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Υπομονή μέχρι το σαββατοκύριακο, όλα θα διορθωθούν, θα σας κοπούν τα πόδ... τα posts. Και από τους βάζελους, έξτρα μείωση 1.200 posts και υποβιβασμός στη β' εθν... μπαρδόν, παρασύρθηκα. ακόμα να έρθει το purge?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θελουμε πουρτζ, θελουμε πουρτζ!!! (Καλα ρε ανυπομονε απο πανω, ουτε καν η Κυριακη δε προλαβε να εκπνευσει. Μπορει να ετοιμαζονται για στολισματα τα παιδια )
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλά ο Χάρης έφαγε υπερpurge. Από τα 31k+ πήγε στα 29,5k By hall be purged (έτσι για να θυμηθούμε και τον Ragnaros ) Προτείνω δε cap στα posts. Μετά τα 30k να μην υπάρχει post counter (κάπου εδώ ο thresh αρχίζει να με μισεί )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ήταν αναμενόμενο ότι θα γίνει, το καλό είναι βέβαια ότι δεν πρόκειται να ξαναμειωθούν τόσο
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τι παίχτηκε ? Μειώθηκαν ποστ ? Εμένα γιατί μείναν ίδια ? Είναι κολλητικό ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν κανεις reports, ε? Οσο δεν κανεις reports, δεν φοβασαι μη σου μειωθουν καποτε απο το πουρτζ (καλα καλα περτζ ντε )
insomniaK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τα δικά μου είναι 30% λιγότερα... Αυτός το έκανε, αλλά γω καρφί δεν είμαι να στο πω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν κανεις reports, ε? Οσο δεν κανεις reports, δεν φοβασαι μη σου μειωθουν καποτε απο το πουρτζ (καλα καλα περτζ ντε ) τα reports έχουν σταματήσει εδώ και κάμποσους μήνες να μετριούνται στον counter, απλά είχε να γίνει purge από πέρσυ τον Δεκέμβριο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 τα reports έχουν σταματήσει εδώ και κάμποσους μήνες να μετριούνται στον counter, απλά είχε να γίνει purge από πέρσυ τον Δεκέμβριο Δηλαδη μια αντιστοιχη κουβεντα που ειχε γινει εδω περι report purge και post counter, θες να μου πεις οτι ηταν περσυ τετοια εποχη? Ρε γερναμε ρε!! Στο τωρινο purge αφαιρεθηκαν ομως και τα μηνυματα του νεου subforum των Αθλητικων, σωστα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Στο τωρινο purge αφαιρεθηκαν ομως και τα μηνυματα του νεου subforum των Αθλητικων, σωστα? αφαιρέθηκαν τα πάντα που δεν έπρεπε να μετράνε στον counter
Alxnks Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 οχι οτι με νοιαζει κιολας....αλλα νομιζω οτι τα ποστ μου δεν αυξανονται ειτε μιλαω στο ψυχαγωγια, ειτε στο hardware...προσφορες...οπουδηποτε. ενιγουει
parsifal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αυτήν τη στιγμή, βλέπω τον post counter σου στο 198. Για κάνε ένα post στο test thread (είναι στην ίδια ενότητα με το παρόν thread, η οποία μετράει στον post counter).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.